40 de ani de succes in Europa

Daikin Europe N.V. aniverseaza patruzeci de ani de experienta in Ostend, Belgia

In urma cu exact 40 de ani Daikin Industries Ltd. si-a deschis sediul principal din Europa la Ostend. De la 1 octombrie 1973 Daikin - firma japoneza specializata pe sisteme de climatizare deserveste pietele Europa, Africa si Orientul Mijlociu din Ostend, Belgia. Daikin Europe N.V. a crescut si a devenit un important centru de cercetare, dezvoltare si productie.

Acest lucru a condus la dezvoltarea unor produse inovatoare cu care societatea raspunde noilor cerinte ale pietei.

In ultimii 40 de ani Daikin Europe N.V. s-a dezvoltat si a devenit unul din liderii de pe piata europeana de climatizare. In tot acest timp compania s-a implicat puternic in viata economica a regiunii Ostend, astfel Daikin Europe N.V. ajungand sa aiba acum 1600 de angajati in Belgia.

Divizia de productie
Facilitatea de productie din Ostend a crescut si a devenit una dintre cele mai avansate, productia concentrandu-se in principal pe sisteme avansate de incalzire si racire destinate aplicatiilor rezidentiale, comerciale si industriale. Pe langa fabrica din Ostend, Daikin Europe N.V. mai are si alte facilitati de productie: in Cehia la Plzen si Bruno, in Italia la Cecchina si Milano, in Germania la Güglingen, Cramlington Anglia si Hendek Turcia. Per total Gupul Daikin Europe insumeaza in jur de 5,400 de angajati. Anul trecut Daikin a inregistrat la nivel european o cifra de afaceri de 1,85 miliarde de euro, ceea ce inseamna ca Daikin Europe N.V. contribuie cu 20,1% in totalul cifrei de afaceri a Daikin Group.

Ostend - focus pe inovatie
Daikin nu a subestimat complexitatea si eterogenitatea pietei europene. Acesta este si motivul pentru care compania si-a stabilit sucursala in Ostend inca din 1973. Experienta acumulata de catre Daikin Europe N.V. de-a lungul acestor ani a format ulterior o baza excelenta pentru infiintarea Centrului de Dezvoltare EMEA (EDC). EDC joaca un rol esential in dezvoltarea alternativelor la solutiile traditionale de incalzire, alternative inovatoare si eficiente energetic. EDC dispune de camere de testare in care cercetatorii pot simula toate conditiile climatologice posibile din zona europeana. Compania este de asemenea un important angajator, respectat in regiune, care a primit certificatul de "Top Employer 2013".

Solutii complete
Compania mama Daikin Industries Ltd. a debutat in Japonia in 1924 ca un producator de sisteme de aer conditionat. Compania, in momentul de fata, conduce la nivel mondial industria de HVAC (solutii de incalzire si racire, ventilatie si aer conditionat). Vorbim de incalzirea ce utilizeaza tehnologia pompei de caldura eficienta energetic si sisteme de climatizare pentru piata rezidentiala, precum si sisteme de racire si congelare, chillere si solutii de tratare a aerului profesionale pentru uz industrial. In Ostend, compania a adoptat tehnologia japoneza pentru a raspunde cerintele pietelor locale, iar expertiza companiei este o asigurare ca Daikin Europe N.V. poate oferi solutiile complete cele mai potrivite pentru fiecare dintre aceste piete.

O inima verde
Ca parte a cererii tot mai mari de alternative eficiente energetic la solutiile traditionale, EDC joaca un rol tot mai important. Prin eforturile depuse de EDC, Daikin Europe N.V. spera sa contribuie la atingerea obiectivelor 20-20-20 ale Uniunii Europene: reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 20% fata de 1990, cresterea eficientei energetice cu 20% si utilizarea a minim 20% de energie regenerabila.

Daikin Europe N.V., bine inteles, depune propriile sale eforturi pentru protejarea mediului inconjurator (detine titulatura de "Green Heart Factory"): se asigura de administrarea eficienta a transportului si ambalajelor, evitand risipa de energie, apa sau caldura.

Aplicatii inovatoare
Continua dezvoltare tehnologica din ultimii 40 de ani au contribuit la plasarea Daikin pe prima pozitie la nivel mondial. Dedicandu-se calitatii produselor si serviciilor oferite, concentrandu-se asupra eficientei compania se afla in fata unui viitor stralucit.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Daikin, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Daikin Airconditioning Central Europe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Unitati de perete Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu MXU-G Unitati de pardoseala Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu Sarara
 
Sisteme split Daikin
9 produse

Sistemele de conditionare a aerului Daikin split sunt unitati mono si multi split.

9 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitati tip caseta Daikin Unitati necarcasate de plafon fals Daikin Unitati carcasate de plafon fals Daikin Unitati de perete Daikin
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Single Split
6 produse

Unitati tip caseta Daikin, unitati necarcasate de plafon fals Daikin, unitati carcasate de plafon fals Daikin, unitati de perete Daikin, unitati suspendate Daikin, unitati de pardoseala Daikin.

6 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (numai racire) Ventiloconvectoare Daikin Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (pompa de caldura) Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VAM-FA
 
Agregate de racire Daikin
12 produse

Agregate de racire cu condensator racit cu aer (numai racire), agregate de racire cu condensator racit cu aer (pompa de caldura), unitati de condensare, racite cu aer, agregate de racire, racite cu apa, agregate de racire centrifugale, racite cu apa, agregate de racire fara condensator si agregate de racire pentru ventilatie.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem split de temperatura scazuta Daikin Altherma Sistem split de temperatura ridicata Daikin Altherma Sistem pompa de caldura Daikin Altherma Flex Convector pentru pompa de caldura Daikin FWXV-A
 
Pompe de caldura Daikin
4 produse

Sistem split de temperatura scazuta Daikin Altherma; Sistem split de temperatura ridicata Daikin Altherma; Sistem Daikin Altherma Flex; Convector pentru pompa de caldura Daikin FWXV-A

4 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Daikin VRV IV Sisteme de recuperare a caldurii Daikin VRV® III Unitati tip caseta Daikin VRV® Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VRV®
 
Echipamente de climatizare comerciale mari Daikin VRV
18 produse

Sisteme exterioare, sisteme interioare, unitati pentru ventilatie si sisteme de control Daikin VRV®.

18 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split

Daikin Multi CMSQ-A, Daikin Multi RZQSG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQ-C trifazat - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Purificator de aer Daikin MC70L Purificator de aer Daikin Ururu MCK75J
 
Purificatoare de aer Daikin
2 produse

Purificatoarele de aer cu tehnologia streamer imbunatatesc confortul persoanelor care sufera de alergii si astm, iar umidificatoarele Ururu mentin un nivel confortabil al umiditatii cu ajutorul rezervorului de apa incorporat.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control complet al climatizarii Daikin iTM
 
Sistem de control complet al climatizarii Daikin iTM

Ecranul tactil al iTM ofera o interfata simpla si intuitiva ce permite operarea si monitorizarea sistemului de control energetic al cladirii atat de catre utilizatori experimentati cat si de catre utilizatori noi. Disponibila in limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, olandeza si portugheza, utilizatorii pot alege sa vizualizeze sistemul sub forma unui meniu simplu sau sub forma unui plan interactiv al etajelor. Ambele optiuni permit controlul si monitorizarea uneia sau mai multor unitati de aer conditionat, si de asemenea a altor sisteme ale cladirii cum ar fi iluminarea, pompele, ventilatoarele si senzorii. Utilizatorii pot vizualiza si un istoric al sistemului care-i ajuta in optimizarea setarilor si parametrilor operationali pentru a maximiza economia de energie, a imbunatati confortul si a permite intretinerea preventiva. Toate functiile sistemului se pot accesa direct prin internet, permitand utilizatorilor sa controleze de la distanta una sau mai multe sisteme, utilizind acelasi interfata vizuala ca si iTM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Instalatie de climatizare split
Instalatie de climatizare split
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...