SIG Air Handling Romania anunta lansarea Catalogului tehnic si comercial 2017-2018

Catalogul contine aproximativ 10.000 de produse articole si solutii tehnice din domeniul HVAC

SIG Air Handling Romania, furnizor de top al produselor de incalzire, ventilatie si de conditionare a aerului anunta lansarea Catalogului tehnic si comercial 2017-2018 la inceputul lunii iunie. Cele peste 760 pagini ale catalogului, insumeaza aproximativ 10.000 de produse articole si solutii tehnice din domeniul HVAC.

Ceea ce priveste gama de produse, acesta a fost mult imbunatatita prin adaugarea de produse si echipamente noi.

Pentru o vizualizare rapida si confortabila Catalogului tehnic si comercial 2017-2018 este disponibil in varianta tiparita, cat si in format electronic (pdf).

Site-ul SIG Air Handling www.sigairhandling.ro, permanent actualizat cu noi produse si echipamente, contine sectiunea "Magazin online", unde, daca nu v-ati inregistrat deja, va invitam sa o faceti, pentru a putea vedea stocul de echipamente in timp real si a achizitiona produsele dorite, rapid si simplu.

"Imbunatatim calitatea aerului deoarece ne pasa" acesta este principiul si motto-ul SIG Air Handling. Acest principiu arunca o lumina asupra ambitiei de a asigura un aer sanatos in spatiile interioare.

SIG Air Handling ofera sisteme de ventilatie si climatizare eficiente urmand trei directii:
  • instalatii de imbunatatire a calitatii aerului
  • sisteme de deplasare a aerului (transfer, introducere si evacuare)
  • produse si echipamente de difuzie a aerului.


Daca doriti sa primiti un exemplar tiparit, va rugam sa transmiteti un e-mail cu datele dumneavoastra la ofertare@sigairhadling.ro sau sa contactati managerul de vanzari al SIG Air Handling.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Catalogului tehnic si comercial 2017-2018, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei SIG Air Handling Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Clapete rezistente la foc si volete de desfumare SIG Air Handling Grile SIG Air Handling rezistente la foc  Valve de aspiratie SIG Air Handling rezistente la foc
 
Echipamente CAIROX pentru protectie la foc si desfumare
3 produse

Clapete rezistente la foc, volete de desfumare, grile rezistente la foc, valve de aspiratie rezistente la foc, mansoane rezistente la foc si benzi flexibile rezistente la foc, toate agrementate tehnic.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Grile SIG Air Handling Difuzoare si anemostate SIG Air Handling Valve SIG Air Handling Grile exterioare SIG Air Handling
 
Grile si anemostate CAIROX
9 produse

Grile, anemostate si grile de plafon, valve, grile exterioare, clapete anti-retur, prize de aer si difuzoare cu deplasare de aer.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura aer-apa Sig Air Handling Echipamente pentru conditionarea aerului si pompe de caldura Sig Air Handling Centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare Sig Air Handling Pompe de condens Sig Air Handling
 
Sisteme CAIROX de tratare a aerului
13 produse

Sistemele ATC de tratare a aerului cuprind o gama larga de baterii electrice cu agent termic si aeroterme, centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare, dezumidificatoare, grinzi de racire, perdele de aer, regulatoare si umidificatoare cu abur.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cutii filtrante FLK-BN cu filtru plat G4 Filtre pentru tubulatura SIG Air Handling Materiale prefiltrante SIG Air Handling
 
Filtre CAIROX
3 produse

Filtre pentru tubulatura si materiale prefiltrante.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Registre de reglaj SIG Air Handling cu diafragma IRIS Regulator de debit constant din otel CAIROX tip RCS Regulatoare SIG Air Handling pentru debit constant Registre SIG Air Handling de debit variabil (VAV)
 
Dispozitive CAIROX pentru reglarea debitului de aer
5 produse

Registre de reglaj cu diafragma IRIS, regulatoare de debit pentru debit constant, registre de debit variabil (VAV) si registre de reglaj cu lamele opozabile.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Accesorii pentru montaj SIG Air Handling Sine si profile de montaj SIG Air Handling Materiale de etansare SIG Air Handling Accesorii SIG Air Handling pentru tubulatura
 
Componente si accesorii CAIROX pentru tubulatura
4 produse

Accesorii pentru montaj, sine si profile pentru montaj, materiale pentru etansare, accesorii pentru tubulatura, profile si accesorii pentru carcase.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare de tubulatura SIG Air Handling Ventilatoare carcasate SIG Air Handling Ventilatoare de acoperis SIG Air Handling Ventilatoare centrifugale SIG Air Handling
 
Ventilatoare si recuperatoare de caldura CAIROX
9 produse

Ventilatoare de tubulatura, carcasate, ventilatoare de acoperis, centrifugale, axiale, ventilatoare rezistente la foc, ventilatoare pentru utilizarea casnica, recuperatoare de caldura si controllere de turatie.

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tubulatura circulara rigida si garnituri SIG Air Handling Tubulaturi flexibile SIG Air Handling Panouri rigide izolante si accesorii SIG Air Handling Atenuatoare de zgomot SIG Air Handling
 
Tubulatura de ventilatie CAIROX
4 produse

Tubulaturi flexibile, tubulaturi circulare rigide si garnituri, atenuatoare de zgomot, placi PIR si accesorii.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Izolatii in rulouri SIG Air Handling Saltele izolatoare SIG Air Handling Accesorii de izolare SIG Air Handling
 
Izolatii CAIROX pentru tubulatura
3 produse

Izolatii in rulouri, saltele izolatoare si accesorii de izolare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Produs pentru protectie pasiva la foc
Produs pentru protectie pasiva la foc
Grinda de racire
Grinda de racire
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de climatizare fan-coil
Instalatie de climatizare fan-coil
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...