Aplicatiile Viessmann Vitotrol si Vitotrol Showcase

Permit monitorizarea si operarea de la distanta a centralelor termice Viessmann echipate cu sistem de automatizare Vitotronic

Aplicatia Viessmann Vitotrol va permite sa monitorizati si sa operati de la distanta centrala termica Viessmann echipata cu sistem de automatizare Vitotronic. Aplicatia este disponibila in orice moment al zilei si utilizarea ei este simpla si confortabila datorita dialogului textual pe care il ofera utilizatorilor.

Vitotrol app poate fi descarcata gratuit din Apple App Store, cat si din Google Play Store pentru dispozitivele Android.
Echipamente compatibile:

Pentru utilizarea aplicatiei Viessmann Vitotrol aveti nevoie de un modul de comunicatie Vitocom 100 tip LAN1. Acesta trebuie sa fie conectat la o instalatie termica compatibila:
  • Vitodens 2xx -cu sistem de automatizare Vitotronic 200 HO1
  • Vitodens 3xx -cu sistem de automatizare Vitotronic 200 HO1B /RF HO1B /HO1C
  • Vitodens 200 cu sistem de automatizare Vitotronic 200 HO1A /HO1D
  • Vitocrossal 300 cu sistem de automatizare Vitotronic 200 KW6A /KW6B
  • Cazane Viessmann mici cu sistem de automatizare Vitotronic 200 KO1B /KO2B
  • Cazane Viessmann medii cu sistem de automatizare Vitotronic 200 GW1B
  • Cazane Viessmann medii cu sistem de automatizare Vitotronic 200-H HK1B /HK3B
  • Cazane Viessmann medii cu sistem de automatizare Vitotronic 300 GW2B /GW3B
  • Pompe de caldura cu sistem de automatizare Vitotronic 200 WO1A /WO1B /WO1C
  • Vitoligno 300-P cu sistem de automatizare Vitotronic 200 FO1.
Cerinte tehnice:

Viessmann Vitotrol app ruleaza pe orice dispozitiv mobil echipat cu sistem de operare iOS versiunea 5.0 sau superioara sau Android versiunea 4.0 sau superioara.


Pe langa Vitotrol app Viessmann mai ofera gratuit si aplicatia Vitotrol Showcase, care se adreseaza celor care vor sa testeze modul in care poate fi operata o centrala termica Viessmann de la distanta, chiar daca nu detin una. Aceasta aplicatie ofera toate functiile aplicatiei Vitotrol pe o instalatie de incalzire Viessmann simulata.
Vitotrol Showcase app poate fi descarcata de asemenea din Google Play Store pentru dispozitivele Android.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre aplicatiile Viessmann Vitotrol si Viessmann Vitotrol Showcase, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Viessmann, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Vitodens 050-W - Cazan mural in condensatie, cu putere nominala de la 6,5 pana la 33 kW Cazane in condensatie pe gaz Vitodens 100-W si Vitodens 111-W Cazan mural in condensatie Vitodens 200-W cu ecran tactil de 7" Vitodens 222-W - Cazan compact in condensatie cu boiler incorporat din otel inoxidabil
 
Cazane murale Viessmann in condensatie
4 produse

Cazanele in condensatie Viessmann contribuie activ la protejarea mediului inconjurator, datorita eficientei si a randamentului ridicat, de 98%, in transformarea combustibilului gazos in agent termic caldura. Multumita functiei Lambda Pro Control, cazanele Viessmann in condensatie se adapteaza automat la toate tipurile de combustibil gazos, inclusiv biogaz.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoligno 100-S - Cazan cu functionare pe combustibil solid Vitoligno 150-S - Cazan pe lemn cu gazeificare Vitolig 300 - Cazan cu functionare pe peleti Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase
 
Cazane Viessmann pe combustibil solid
4 produse

Cazanele Viessmann pe combustibil solid reprezinta solutia optima pentru incalzirea eficienta si economica. Ca sistem de incalzire unic sau ca sistem complementar, cu functionare cu lemne sau cu peleti, Viessmann ofera un program complet pentru incalzirea cu combustibil solid.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitosol 200-F - Colectori plati pentru utilizarea energiei solare Vitosol 200-T - Colector solar din tuburi vidate cu functionare pe principiul tubului termic Vitosol 300-T - Colector solar din tuburi vidate cu functionare pe principiul tubului termic Heatpipe Colectori solari plani Vitosol 200-FM si Vitosol 100-FM
 
Sisteme solare Viessmann
4 produse

Colectorii solari sunt varianta ideala pentru completarea oricarui sistem de incalzire. Cu ajutorul colectorilor solari Viessmann, cu o eficienta ridicata, se poate acoperi pana la 35% din necesarul de energie anual pentru prepararea apei calde menajere si incalzire. Indiferent daca sistemul de incalzire existent este pe combustibil gazos sau lichid, in condensatie, pe combustibil solid sau pompa de caldura - toate sistemele de incalzire Viessmann sunt astfel concepute incat sa poata fi utilizate in combinatie cu panouri solare.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitocell 100-V Tip CVA - Boiler din otel cu doua straturi de Ceraprotect Vitocell 100-L - Acumulator din otel cu email in doua straturi Ceraprotect, pentru apa calda menajera
 
Boilere Viessmann pentru preparare apa calda menajera
2 produse

In completarea programului de echipamente de incalzire, Viessmann vine cu o gama larga de boilere si acumulatoare Vitocell, indeplinind toate cerintele in privinta prepararii apei calde menajere si pentru aportul la incalzire. Datorita designului atractiv, acestea pot fi montate si in alte incaperi decat cele dedicate special centralei termice.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitocal 200-S - Pompa de caldura aer/apa tip split Vitocal 300-G - Pompa de caldura in doua trepte (Master/Slave) pana la 117,8 kW Vitocal 350-G - Pompa de caldura sol/apa putere nominala: 7,3 pana la 18,3 kW, apa/apa putere nominala: 10,3 pana la 25,4 kW
 
Pompe de caldura Viessmann
3 produse

Cu pompele de caldura Viessmann se poate realiza independenta fata de combustibilul gazos sau lichid, utilizand potentialul de incalzire al naturii gratuit, indiferent ca acesta provine din sol, din apa din panza freatica sau din aer. Gama larga de produse Viessmann ofera solutia optima, adaptata tuturor solicitarilor, in functie de necesarul de caldura, de tipul constructiei precum si in functie de caracteristicile geologice ale zonei, atat pentu constructiile noi, cat si pentru modernizari.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoplex 100 PV1 - Cazan de joasa temperatura pe combustibil lichid sau gazos Vitocrossal 300 Tip CU3A - Cazan in condensatie pe combustibil gazos Vitomax 200-LW - Cazan de apa calda Vitoplex 200 - Cazan de temperatura joasa pe combustibil lichid/gazos, cu trei cai de gaze
 
Cazane de pardoseala Viessmann
11 produse

Cazan in condensatie pe combustibil gazos Vitocrossal 300 Tip CU3. Cazane medii Viessmann pe combustibil lichid/gazos Vitoplex 100 PV1, Vitoplex 200 SX2, Vitorond 200, Vitocrossal 200 Tip CM2, Vitocrossal 300 Tip CM3, Vitocrossal 300 Tip CT3, Vitocrossal 300 Tip CR3, Vitoplex 100 LS, Vitogas 100-F. Cazane mari Viessmann: Vitomax 200-LW, Vitomax 200-HS.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitosolic - Sistem de management energetic inteligent pentru instalatii solare
 
Vitosolic - Sistem de management energetic inteligent pentru instalatii solare

Prin sistemul de management energetic inteligent al sistemelor de automatizare Vitosolic, in combinatie cu panourile colectoare ale gamei Vitosol, se realizeaza o utilizare eficienta a energiei solare. Sistemele de automatizare Vitosolic 100 si 200 sunt concepute pentru instalatii solare cu unul sau mai multe circuite si acopera toate tipurile de aplicatii existente.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Sistemele de incalzire cu biomasa Viessmann - solutie economica si ecologica pentru incalzire
Sistemele de incalzire cu biomasa Viessmann - solutie economica si ecologica pentru incalzire
Alternativa economica, eficienta si cu o contributie activa la protectia mediului inconjurator
Sistemele de incalzire cu biomasa Viessmann - solutie economica si ecologica pentru incalzire
Centrale termice Viessmann pentru toate sursele de energie
Centrale termice Viessmann pentru toate sursele de energie
De ce aleg dezvoltatorii imobiliari centrale termice Viessmann
Centrale termice Viessmann pentru toate sursele de energie

Categorii

Pompa de caldura
Pompa de caldura
Panou solar termic
Panou solar termic
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...