Aplicatia Daikin 3D dedicata clientilor si instalatorilor

Vizualizarea aparatelor de aer conditionat Daikin in locul dorit


Daikin 3D este o aplicatie dedicata clientilor si instalatorilor cu experienta, ce le permite sa aleaga aparatul de aer conditionat si sa il vizualizeze in locuinta, inainte de a-l cumpara!

Instructiuni de utilizare a aplicatiei Daikin 3D
Tipariti marcajul pe o foaie A4 sau A3. Puneti foaia pe perete, acolo unde doriti sa instalati unitatea, incadrati foaia cu tableta, iar aparatul de aer conditionat va aparea in format 3D, la dimensiunile sale originale.

Porniti-l, apropiati-va de el, priviti-l din fiecare unghi si faceti-i o fotografie; astfel, veti putea compara toate posibilitatile oferite de Daikin.

Si mai sunt cateva sugestii. Asezati marcajul pe pardoseala, pe terasa sau pe balcon, acolo unde ati dori sa instalati unitatea exterioara (din gama de sisteme split si multi split) si o veti vedea afisata pe ecran. In acest mod, puteti alege cea mai buna amplasare pentru o functionare si o intretinere corespunzatoare.

Descarcati marcajul A4 (pentru distante de pana la 3 m)
Descarcati marcajul A3 (pentru distante de peste 3 m)

Daikin comunica faptul ca afisarea imaginilor 3D prin intermediul aplicatiei Daikin poate duce la inexactitati, de care compania nu este responsabila.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre aplicatia Daikin 3D, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe produsele Daikin, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Daikin Airconditioning Central Europe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (numai racire) Ventiloconvectoare Daikin Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (pompa de caldura) Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VAM-FA
 
Agregate de racire Daikin
12 produse

Agregate de racire cu condensator racit cu aer (numai racire), agregate de racire cu condensator racit cu aer (pompa de caldura), unitati de condensare, racite cu aer, agregate de racire, racite cu apa, agregate de racire centrifugale, racite cu apa, agregate de racire fara condensator si agregate de racire pentru ventilatie.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem split de temperatura scazuta Daikin Altherma Sistem split de temperatura ridicata Daikin Altherma Sistem pompa de caldura Daikin Altherma Flex Convector pentru pompa de caldura Daikin FWXV-A
 
Pompe de caldura Daikin
4 produse

Sistem split de temperatura scazuta Daikin Altherma; Sistem split de temperatura ridicata Daikin Altherma; Sistem Daikin Altherma Flex; Convector pentru pompa de caldura Daikin FWXV-A

4 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Daikin VRV IV Sisteme de recuperare a caldurii Daikin VRV® III Unitati tip caseta Daikin VRV® Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VRV®
 
Echipamente de climatizare comerciale mari Daikin VRV
18 produse

Sisteme exterioare, sisteme interioare, unitati pentru ventilatie si sisteme de control Daikin VRV®.

18 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitati de perete Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu MXU-G Unitati de pardoseala Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu Sarara
 
Sisteme split Daikin
9 produse

Sistemele de conditionare a aerului Daikin split sunt unitati mono si multi split.

9 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitati tip caseta Daikin Unitati necarcasate de plafon fals Daikin Unitati carcasate de plafon fals Daikin Unitati de perete Daikin
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Single Split
6 produse

Unitati tip caseta Daikin, unitati necarcasate de plafon fals Daikin, unitati carcasate de plafon fals Daikin, unitati de perete Daikin, unitati suspendate Daikin, unitati de pardoseala Daikin.

6 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split

Daikin Multi CMSQ-A, Daikin Multi RZQSG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQ-C trifazat - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Purificator de aer Daikin MC70L Purificator de aer Daikin Ururu MCK75J
 
Purificatoare de aer Daikin
2 produse

Purificatoarele de aer cu tehnologia streamer imbunatatesc confortul persoanelor care sufera de alergii si astm, iar umidificatoarele Ururu mentin un nivel confortabil al umiditatii cu ajutorul rezervorului de apa incorporat.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Dispozitiv de control pentru climatizare si racire
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Instalatie de climatizare split
Instalatie de climatizare split

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...