Noul catalog tehnic si comercial Air Trade Centre 2014

Tiparit sau in format electronic PDF - usor diferit fata de editiile anterioare

Intrucat sectorul de incalzire, ventilatie si conditionare a aerului (HVAC) este intr-o continua dezvoltare si normele europene de eficienta energetica devin tot mai stricte, este important un partener de incredere care sa poata oferi suport de-a-lungul acestor schimbari.

In consecinta, Air Trade Centre - Romania are placerea sa anunte, incepand cu 01 Februarie 2014 este disponibil noul catalog tehnic si comercial, tiparit sau in format electronic PDF, pentru anul in curs.

Prezenta editie este usor diferita fata de editiile anterioare, Air Trade Centre dorind sa se alinieze cerintelor pietei si sa ofere o varianta mai compacta, mai usor de folosit intr-un domeniu activ, mereu in miscare. De asemenea, fisele tehnice au fost revizuite si completate, iar site-ul Air trade Centre www.airtradecentre.com este saptamanal actualizat cu noi detalii, produse, echipamente.

Catalogul Air Trade Centre 2014 cuprinde 9 capitole:

  • Capitol A: Grile si anemostate
  • Capitol B: Dispozitive pentru reglarea debitului de aer
  • Capitol C: Tubulatura de ventilatie
  • Capitol D: Componente si accesorii pentru tubulatura
  • Capitol E: Echipamente pentru protectie la foc si desfumare
  • Capitol F: Izolatii pentru tubulatura
  • Capitol G: Filtre
  • Capitol I: Ventilatoare si recuperatoare de caldura
  • Capitol J: Sisteme de tratare a aerului.

Cum este imposibil sa poata cuprinde intr-un singur catalog toate produsele din domeniul HVAC pe care le comercializeaza, va rugam sa trimiteti cerere de oferta pentru orice alt echipament ce face parte din acest domeniu (HVAC), dar nu se regaseste in prezentul catalog.

Noile preturi de lista Air Trade Centre intra in vigoare incepand cu 01 Februarie 2014, data la care toate listele de preturi anterioare vor fi anulate, si vor fi valabile tot anul 2014. Daca doriti ca Air Trade Centre sa va trimita un nou catalog tiparit sau in format electronic va rugam sa ii contactati.

In cazul in care doriti sa descarcati sau sa aflati mai multe despre catalogul de produse Air Trade Centre 2014, faceti clic pe poza prezentata mai sus. Pentru a afla mai multe informatii despre produsele Air Trade Centre, cereti catalog sau oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Air Trade Centre Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol
Cutii filtrante FLK-BN cu filtru plat G4 Filtre pentru tubulatura SIG Air Handling Materiale prefiltrante SIG Air Handling
 
Filtre CAIROX
3 produse

Filtre pentru tubulatura si materiale prefiltrante.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura aer-apa Sig Air Handling Echipamente pentru conditionarea aerului si pompe de caldura Sig Air Handling Centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare Sig Air Handling Pompe de condens Sig Air Handling
 
Sisteme CAIROX de tratare a aerului
13 produse

Sistemele ATC de tratare a aerului cuprind o gama larga de baterii electrice cu agent termic si aeroterme, centrale de tratare a aerului, chillere si ventiloconvectoare, dezumidificatoare, grinzi de racire, perdele de aer, regulatoare si umidificatoare cu abur.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Grile SIG Air Handling Difuzoare si anemostate SIG Air Handling Valve SIG Air Handling Grile exterioare SIG Air Handling
 
Grile si anemostate CAIROX
9 produse

Grile, anemostate si grile de plafon, valve, grile exterioare, clapete anti-retur, prize de aer si difuzoare cu deplasare de aer.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Clapete rezistente la foc si volete de desfumare SIG Air Handling Grile SIG Air Handling rezistente la foc  Valve de aspiratie SIG Air Handling rezistente la foc
 
Echipamente CAIROX pentru protectie la foc si desfumare
3 produse

Clapete rezistente la foc, volete de desfumare, grile rezistente la foc, valve de aspiratie rezistente la foc, mansoane rezistente la foc si benzi flexibile rezistente la foc, toate agrementate tehnic.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Registre de reglaj SIG Air Handling cu diafragma IRIS Regulator de debit constant din otel CAIROX tip RCS Regulatoare SIG Air Handling pentru debit constant Registre SIG Air Handling de debit variabil (VAV)
 
Dispozitive CAIROX pentru reglarea debitului de aer
5 produse

Registre de reglaj cu diafragma IRIS, regulatoare de debit pentru debit constant, registre de debit variabil (VAV) si registre de reglaj cu lamele opozabile.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Accesorii pentru montaj SIG Air Handling Sine si profile de montaj SIG Air Handling Materiale de etansare SIG Air Handling Accesorii SIG Air Handling pentru tubulatura
 
Componente si accesorii CAIROX pentru tubulatura
4 produse

Accesorii pentru montaj, sine si profile pentru montaj, materiale pentru etansare, accesorii pentru tubulatura, profile si accesorii pentru carcase.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ventilatoare de tubulatura SIG Air Handling Ventilatoare carcasate SIG Air Handling Ventilatoare de acoperis SIG Air Handling Ventilatoare centrifugale SIG Air Handling
 
Ventilatoare si recuperatoare de caldura CAIROX
9 produse

Ventilatoare de tubulatura, carcasate, ventilatoare de acoperis, centrifugale, axiale, ventilatoare rezistente la foc, ventilatoare pentru utilizarea casnica, recuperatoare de caldura si controllere de turatie.

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tubulatura circulara rigida si garnituri SIG Air Handling Tubulaturi flexibile SIG Air Handling Panouri rigide izolante si accesorii SIG Air Handling Atenuatoare de zgomot SIG Air Handling
 
Tubulatura de ventilatie CAIROX
4 produse

Tubulaturi flexibile, tubulaturi circulare rigide si garnituri, atenuatoare de zgomot, placi PIR si accesorii.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Izolatii in rulouri SIG Air Handling Saltele izolatoare SIG Air Handling Accesorii de izolare SIG Air Handling
 
Izolatii CAIROX pentru tubulatura
3 produse

Izolatii in rulouri, saltele izolatoare si accesorii de izolare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Produs pentru protectie pasiva la foc
Produs pentru protectie pasiva la foc
Grinda de racire
Grinda de racire
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de uscare si umidificare a aerului
Instalatie de climatizare fan-coil
Instalatie de climatizare fan-coil
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...