Lindab Srl, Divizia Ventilatii Clapete de reglaj si inchidere Lindab Damper

Se pot aplica direct in sistemul de ventilatie, fara a schimba configuratia constructiva a acestuia, in vederea atingerii parametrilor optimi de curgere prin inchiderea totala sau partiala a circulatiei aerului pe anumite sectoare sau pentru mentinerea unui debit constant, indiferent de caracteristicile aerului la intrare. Desenarea si dimensionarea elementelor Damper se poate face de asemenea prin CADvent.

Documente

Alte produse ale companiei

Sisteme de ventilatie pentru transport pneumatic Lindab Transfer
 
Sisteme de ventilatie pentru transport pneumatic Lindab Transfer

In industria de prelucrare a lemnului si a productiei de mobila, alimentara, farmaceutica etc. unde este necesara vehicularea si transportul aerului incarcat cu diferite particule reziduale (rumegus, span, prafuri si pulberi, portlen etc) se impune folosirea unui sistem de ventilatie care sa reziste la efectele de coroziune mecanica ce apar in timpul vehicularii acestora. Lindab Transfer este sistemul de ventilatie special conceput pentru transportul aerului cu incarcare ridicata, prevazut cu diverse elemente de preluare, transport, distributie si reglaj. O caracteristica importanta pe care tubulaturile din gama Lindab Transfer o au este grosimea speciala, mai mare, a tablei din care sunt confectionate elementele componente. Acest lucru confera sistemului atat rezistenta mecanica superioara, cat si protectie sporita la coroziunea mecanica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Atenuatoare de zgomot Lindab Silencer
 
Atenuatoare de zgomot Lindab Silencer

Pentru mentinerea unui nivel de zgomot impus intr-o aplicatie de ventilare si climatizare. Selectarea si proiectarea atenuatoarelor de zgomot se face cu DIMsilencer, softul Lindab ce faciliteaza selectia acestora in functie de particularitatile acustice ale sistemului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Difuzoare de tavan Lindab
 
Difuzoare de tavan Lindab

Potrivite atat pentru introducerea cat si evacuarea aerului, difuzoarele de tavan Comfort sunt adaptate pentru montajul in tavanul fals. Gama de difuzoare Comfort Air Systems ofera: difuzoare cu placa frontala perforata, difuzoare rotative, difuzoare cu placa frontala plina, duze, difuzoare lineare, cutii plenum pentru introducere si evacuare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Clapete de foc Lindab Voleti de fum Lindab Grile de protectie la foc Lindab
 
Lindab Indoor Climate Fire - Protectia la foc si fum
3 produse

Cladirile noi sau reabilitate trebuie prevazute cu instalatii de ventilare si climatizare bine gandite, inclusiv din punctul de vedere al protectiei la foc si fum.
Noua gama de produse Indoor Climate Fire vine sa completeze oferta de sisteme de ventilatie prin oferirea clapetelor de foc si fum, precum si a voletilor de fum si a grilelor de protectie la foc, fiind disponibile atat in varianta rectangulara, cat si in varianta circulara. Dimensiunile constructive ale fiecarei grupe de produse sunt foarte diversificate.
Indoor Climate Fire prezinta o gama larga de accesorii care pot fi aplicate direct in sistem, cu montaj in perete sau pe canalele de aer rectangulare sau circulare. Actionarea echipamentelor poate fi realizata prin fuzibil sau servomotor (prin comanda de la distanta), rearmarea putand fi realizata manual sau automat.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Echipament de control Lindab
 
Echipament de control Lindab

Lindab ofera echipamente proiectate special pentru controlul climatului interior.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...