Sistem igienic pentru toaleta publica

Dyson Airblade Wash + Dry - robinet cu uscator de maini incorporat Dyson Airblade 9kJ - uscator de maini
 
Gama de uscatoare de maini - Dyson Airblade
2 produse

Dyson Airblade este o gama de uscatoare de maini foarte performante cu un design realmente revolutionar. Ele au fost proiectate in principal pentru utilizare in restaurante si baruri, dar fiabilitatea lor crescuta a facut sa fie instalate si in alte locatii (institutii publice, cladiri de birouri, spitale, centre comerciale, industrie, etc). Acestea sunt echipamente care odata instalate scad in mod semnificativ cheltuielile legate de functionarea toaletelor, datorita unui consum mult mai redus de energie si posibilitatii inlocuirii complete a prosoapelor de hartie.

2 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Dozatoare manuale pentru maini GOJO® si PURELL® ADX™
 
Dozatoare manuale pentru maini GOJO® si PURELL® ADX™

Dozatoarele manuale GOJO® si PURELL® ADX™ sunt disponibile in doua dimensiuni, 700 ml (GOJO® ADX-7) sau 1250 ml (GOJO® ADX-12) pentru sapunuri spuma si 700 ml (PURELL® ADX-7) sau 1200 ml (PURELL® ADX-12) pentru dezinfectanti pentru maini PURELL®. Pentru crema profesionala de ingrijire a pielii GOJO® HAND MEDIC® este disponibila dimensiunea de 685 ml (GOJO® ADX-7 Hand Medic). Dezinfectantii igienici pentru maini PURELL® omoara 99.99% din cei mai des intalniti microbi periculosi. Crema profesionala pentru ingrijirea pielii GOJO® HAND MEDIC face parte dintr-o schema completa de ingrijire a mainilor care ajuta la prevenirea pielii uscate, crapate, mentinand nivelul de hidratare al acesteia. Rezervele SANITARY SEALED™ se fixeaza rapid si usor la locul lor, minimizand timpul de lucru si ajutand in acelasi timp la protejarea utilizatorilor de riscurile de contaminare prezente la utilizarea sapunurilor la vrac.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dozator pentru dezinfectant de maini PURELL® LTX-12™
 
Dozator cu senzor pentru dezinfectant de maini PURELL® LTX-12™

Dozatoare cu senzor pentru dezinfectant de maini PURELL® LTX™ sunt disponibile in doua variante cromatice: cromat/negru sau alb. Sunt compatibile cu rezervele de 1200 ml cu dezinfectant pentru maini PURELL® Advanced Gel LTX-12™– produs avizat in Romania si unul dintre cele mai importante branduri de dezinfectant pentru maini la nivel mondial, o solutie foarte reconoscibila si apreciata de consumatori oferind o eficacitate completa impotriva microorganismelor. Sistemele de dozare PURELL® LTX™ sunt solutia perfecta pentru zonele de trafic precum receptii, lobby, holuri de trecere, zone de conferinta, iesirile din toaletele publice intrarile in restaurante sau sali de spectacole.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dozatoare cu senzor pentru maini GOJO® si PURELL® TFX™
 
Dozatoare cu senzor pentru maini GOJO® si PURELL® TFX™

Cu dozatorul automat TFX™, nu trebuie atins nimic - pozitionarea mainii sub dozator declanseaza dezinfectantul pentru maini sau sapunul spuma, acesta fiind distribuit cu ajutorul unui senzor. Dozatorul se opreste automat cand este deschis, iar rezerva se fixeaza bine in locul respectiv cu un clic sonor. Ofera mai multe spalari ale mainilor decat ofera in medie dozatoarele obisnuite de sapun lichid cu capacitatea de 800 ml. Dozatorul suporta si rezerve de 1200 ml, atat in ceea ce priveste sapunul spuma GOJO®, cat si dezinfectantul pentru maini PURELL®. Cu trei baterii alcaline standard marimea C se obtin aproximativ 30.000 de utilizari. LED-ul arata cand nivelul bateriei este scazut.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Sistem igienic pentru toaleta publica

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...