Noutatile 2022 aduse colectiilor de baie Geberit iCon si ONE

Geberit ONE

Cand functiile si designul devin un intreg

Multumita dezvoltarii si optimizarii constante a gamelor sale de produse, Geberit lanseaza numeroase noutati in primavara anului 2022. Fie ca este vorba de Nemea, noua suprafata de dus, noile clapete de actionare a spalarii din gama Geberit Delta sau extinderea colectiilor complete de ceramica si mobilier iCon si ONE, brandul Geberit foloseste pasiunea pentru design si tehnologie pentru a inspira si incanta oamenii din intreaga lume. Prin aplicarea cunostintelor vaste si cei aproape 150 de ani de experienta, Geberit se asigura ca produsele sale nu sunt doar frumoase, dar fac viata cu adevarat mai usoara si mai confortabila.

Geberit iCon

Geberit iCon
Geberit iCon

Desi o colectie completa de ceramica si mobilier deja existenta in portofoliul brandului Geberit, iCon reuseste in 2022 sa se reinventeze. Caracterizata printr-un design liniar, cu margini clare si totusi  flexibile, gama extinsa iCon de produse ceramice si mobilier ofera flexibilitate maxima in aspect si iese in evidenta prin diversitatea sa impresionanta.

La categoria de ceramica exista noutati notabile. Lavoarele ceramice ale seriei sunt disponibile cu 3 inaltimi ale ramei – clasice cu o inaltime a ramei de 9 cm, cu design LightRim cu o inaltime a ramei de 5,5 cm si cu design SlimRim cu o inaltime a ramei de 1,5 cm, acestea din urma fiind disponibile doar combinate cu dulap in partea inferioara. Mai apoi, la categoria vaselor WC Rimfree® (fara rama de spalare), din aprilie 2022 va fi disponibila varianta de Rimfree® Plus, o optiune imbunatatita.

In ceea ce priveste mobilierul, iCon impresioneaza nu doar prin modularitate, dar si prin optiunile multiple de culori. Fie albul clasic, stejarul usor de asortat sau lava moderna, mobilierul iCon este rezistent la umezeala si deschide posibilitati individuale de a crea spatiu si de a pastra tot ce este nevoie la indemana.

Geberit ONE

Geberit ONE
Geberit ONE

Prezenta inca din 2020 in Romania doar cu vas WC si bideu, colectia completa de ceramica si mobilier pentru baie Geberit ONE combina cunostintele in tehnologia sanitara cu expertiza in design versatil, devenind astfel o solutie integrata pentru intreaga baie. Combinata in mod inteligent intr-un singur sistem, Geberit ONE impresioneaza prin multiplele sale beneficii, fie ele vizibile sau ascunse. Acest lucru inseamna mai multa curatenie, mai mult spatiu si mai multa flexibilitate in camera de baie.

Geberit ONE ofera o gama larga de optiuni pentru designul baii ce impresioneaza din punct de vedere estetic si functional. Lavoare, mobilier si dulapuri cu oglinzi in aspecte diverse sunt coordonate perfect una cu alta si pot fi combinate spre a indeplini cerintele individuale.

Lavoarele Geberit ONE cu scurgere orizontala combina cele mai inalte standarde de design cu functionalitatea unica. Acestea sunt disponibile cu scurgere orizontala, ce a fost conceputa cu o tehnologie inovativa ce creaza mai mult spatiu in sertarele de sub lavoar. Mutand aceasta scurgere mai in spate se previn stropirile, astfel ca depunerile vor fi mai putine si timpul de curatare al lavoarului mai mic.

Geberit ONE ofera varietate extinsa in ceea ce priveste aspectul. Intreaga gama de mobilier este disponibila in sase suprafete vopsite si doua suprafete cu melamina. Blaturi de calitate realizate din material compozit, imitatie de marmura si sticla sunt de asemenea disponibile. Acest lucru inseamna ca toti clientii pot gasi echipamentul potrivit pentru baia lor in stilul personal.

Toate noutatile Geberit ale anului 2022 pot fi descoperite pe website-ul www.geberit.ro, sectiunea Inovatii, incepand cu 14 aprilie, unde puteti gasi si lista cu showroomurile partenere.

Produse mentionate in articol
Colectia de baie Geberit ONE
 
Colectii de baie Geberit

Pe cat de diferiti sunt oamenii, pe atat de diferite sunt si preferintele lor. De aceea, Geberit ofera colectia pentru baie potrivita pentru toate nevoile. Fie ca preferati formele organice curbate sau un aspect unghiular, Geberit are ceva pentru toata lumea. Designul lor modern si atemporal se combina bine si cu produsele existente. Functiile practice si bine gandite ofera, de asemenea, o varietate de solutii, in ceea ce priveste curatenia, spatiul, confortul si usurinta in utilizare, care simplifica viata. Toata ceramica din seriile de baie Geberit ONE, Acanto, Xeno², iCon, Smyle si VariForm este acum certificata de fundatia elvetiana myclimate.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Configurator baie Geberit
Configurator baie Geberit
Configurati-va baia: Gustul dumneavoastra, alegerea dumneavoastra
Configurator baie Geberit
Noul concept de iluminare Geberit
Noul concept de iluminare Geberit
Lumina ca un factor de relaxare
Noul concept de iluminare Geberit
Geberit Duofix Delta si noile clapete de actionare
Geberit Duofix Delta si noile clapete de actionare
Grupul Geberit este lider de piata la nivel european in domeniul produselor din sectorul sanitar si beneficiaza de o experienta indelungata inca din 1964, cand a creat primul rezervor incastrat.
Geberit Duofix Delta si noile clapete de actionare
Categorii
Accesoriu pentru baie
Accesoriu pentru baie
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Linii complete de produse pentru baie si igiena
Linii complete de produse pentru baie si igiena
Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare
Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...