Documente
Specificatii








Statie de transfer termic complet asamblata cu un schimbator de caldura pentru prepararea igienica a apei calde menajere, pe baza principiului de incarcare al vasului de acumulare. Prin proiectarea individuala a capacitatii schimbatorului de caldura si al volumului de stocare, TransTherm aqua L (1-10 - 1-50) poate fi adaptat optim la caracteristicile de alimentare ale cladirii. Domeniul de aplicare: necesitati mari de apa calda, combinatie cu vase de acumulare CombiVal E sau CombiVal C - pentru cladiri noi si renovari.

Boiler pentru incalzire cu doua schimbatoare de caldura (serpentine) folosind doua surse de caldura. Generatorul termic primar este de obicei un sistem de energie solara. Orice generator de caldura (de exemplu pompe de cladura, cazane pe biomasa, cazane in condensatie pe combustibil gazos sau lichid) poate fi folosit ca sursa suplimentara de caldura. Incalzire suplimentara poate fi furnizata in mod optional de o rezistenta electrica sau de o pompa de caldura integrata (CombiVal WPER).

Panouri solare termice plane si subtiri Ultrasol eco, disponibile pentru apa calda si/sau aport la sistemul de incalzire. Eficienta optica 79.7%, Izolatie termica din vata minerala (10mm).

Cazan mural in condensatie pe gaz Hoval TopGas® (80) cu tehnica de condensatie, schimbator de caldura din aliaj de aluminiu-siliciu rezistent la coroziune. Contine: manometru, presostat lipsa apa, senzor de gaze arse, aerisitor automat, arzator cu preamestec din inox, modulant cu controlarea raportului aer/gaz, aprindere automata, supraveghere flacara (ionizare), presostat lipsa gaz. Este necesar un debit minim de circulatie al apei in cazan. Cazan mural in condensatie pe gaz, montat in carcasa din tabla de otel vopsita in alb.

ProcessVent reprezinta unitati de filtrare compacte cu recuperare de caldura concepute pentru ventilarea, incalzirea si racirea halelor de productie. Unitatea de filtrare a aerului Hoval formeaza un sistem complex impreuna cu instalatia de purificare a aerului extras. Unitatea de purificare a aerului extrage aerul viciat produs de masinile-unelte sau instalatiile de sudura, cu ajutorul ventilatorului. Prin acest proces, purifica aerul de proces si il transporta prin conducta de aer extras pana la unitatea ProcessVent. Unitatea ProcessVent indeplineste urmatoarele functii: incalzire; racire; furnizare aer proaspat; eliminare aer viciat; recuperarea caldurii din aerul de proces; filtrare aer.