HL Hutterer & Lechner GmbH Sifoane de pardoseala HL

Sifoanele de pardoseala sunt folosite ca puncte de colectare in vederea evacuarii apelor de pe pardoseli. Datorita sistemului "Primus" patentat de HL este asigurarrata obturarea mirosului chiar si in eventualitatea evaporarii garzii de apa a sifonului (ideal in cazul pardoselilor incalzite, camerelor de hotel sau bailor neutilizate o perioada mai mare de timp).

Documente

Alte produse ale companiei

Sifonul pentru dus HL540 Primus Drain
 
Sifonul pentru dus HL540 Primus Drain

Sifonul de dus HL540 Primus Drain este un sifon de pardoseala mult imbunatatit, dezvoltat in mod special pentru dusuri fara bariera, finisate cu placi ceramice. Principalele obiective in proiectarea si dezvoltarea acestuia au fost asigurarea unei instalari simple de catre instalatori si usurinta inspectarii si curatirii acestui sifon atunci cand este utilizat ca un sifon pentru dus.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Receptori pentru drenajul de urgenta HL (receptori de preaplin)
 
Receptori pentru drenajul de urgenta HL (receptori de preaplin)

Receptorii de urgenta (preaplin) protejeaza acoperisul unei constructii in situatiile exceptionale in care precipitatiile depasesc coeficientul intensitatii ploii luat in calcul. In cazul aparitiei unui eveniment de ploaie extrema inexistenta acestora sau instalarea unor receptori subdimensionati poate provoca mari stricaciuni ca urmare a infiltrarii apei sub hidroizolatie sau mai dramatic, colapsarea acoperisului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Receptori pentru acoperisuri, terase si balcoane HL
 
Receptori pentru acoperisuri, terase si balcoane HL

Receptorii de ape pluviale pentru acoperisuri si terase reprezinta parti esentiale ale sistemului de evacuare a apelor pluviale. In multe dintre cazuri acestor elemente nu li se acorda importanta cuvenita de catre beneficiar sau constructor si ca urmare, ulterior, apar nenumarate probleme de infiltratii in placa ce duc la necesitatea refacerii unei parti sau chiar a intregului acoperis sau terase.
HL ofera solutii pentru aproape orice tip de acoperis sau terasa deoarece pe langa gama larga de receptori cu diferite tipuri de flanse sau gulere pentru o compatibilitate perfecta cu tipul de hidroizolatie folosit, HL a dezvoltat si o gama larga de accesorii si elemente necesare evacuarii apei din diferite straturi (ex : terase inversate, acoperisuri verzi, etc.)

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sifon pentru condens cu montaj ingropat HL138 Sifon ingropat in perete pentru condens prevazut cu adaptor igienic HL 138H
 
Sifoane HL de condens pentru instalatii de climatizare si ventilatie
2 produse

Sifoanele utilizate pentru evacuarea unor cantitati mici de apa (apa de condens) sunt deosebite ca urmare a vitezei extrem de reduse de curgere ce nu asigura efectul de auto-curatare al sifonului. Atunci cand echipamentele nu functioneaza o perioada mai mare de timp garda de apa a sifonului se poate evapora. Toate sifoanele pentru condens HL sunt prevazute pe langa o garda de apa generoasa si cu un obturator mecanic de miros suplimentar.

2 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sifoane HL pentru masini de spalat Sifon ingropat HL4000 pentru masina/masini de spalat sau lavoar Sifoane HL pentru lavoar Sifon HL137 pentru economisirea spatiului
 
Sifoane si deversoare HL
4 produse

Gama HL cuprinde o gama larga de sifoane pentru masini de spalat sau pentru lavoare, de o calitate extrem de ridicata, proiectate pentru o utilizare simpla si eficienta.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...