Gewiss Romania Srl

Aparataj ultraterminal Gewiss

Gewiss ofera solutii de ultima ora pentru gestionarea si controlul inteligent al spatiilor rezidentiale si al cladirilor cu destinatie comerciala, industriala sau de alta natura. Un sistem modern si elegant, nascut din designul italian si din dorinta de a augmenta calitatea vietii de zi cu zi, cu imbunatatiri garantate in ceea ce priveste siguranta si confortul, impreuna cu economii semnificative de energie consumata.

Produse din aceasta familie

Gama de aparataj ultraterminal Chorus - Rame ornament ONE
 
Gama de aparataj ultraterminal Chorus

Aparatele modulare Chorus, disponibile in trei culori si in diferite dimensiuni, fac posibila crearea unui numar infinit de combinatii rama-componenta. Rezultatul este o gama completa, capabila sa satisfaca toate cerintele de design, functionale si de instalare. Functii nelimitate in spatii reduse: gama Chorus consta din taste de tip buton cu ½, 1, 2 si 3 module, pentru optimizarea spatiului conform necesitatilor. Aparatele cu 2 si 3 module sunt usor de utilizat si permit localizarea rapida a butonului, in timp ce modulul ½ (disponibil numai in gama Chorus) permite o utilizare optima a spatiilor reduse.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gama de aparataj ultraterminal System
 
Gama de aparataj ultraterminal System

O gama de dispozitive modulare ideale pentru solutii de montaj ST (sub tencuiala) (pentru doze dreptunghiulare sau patrate), solutii de montaj PT (pe tencuiala) si pentru aplicatii speciale. Gama de uz casnic se distinge prin dispozitivele de culoare negru satinat sau alb lucios si placile in 14 culori si doua forme diferite, moderne sau clasice, cu un finisaj lucios. Gama include intrerupatoare, prize, elemente de protectie, indicatoare, conectori si dispozitive pentru controlul, siguranta si confortul casei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
27 Combi - Doze de etansare si componente modulare pentru montaj aparent
 
27 Combi - Doze de etansare si componente modulare pentru montaj aparent

Un sistem complet, versatil, de cutii modulare, perfect integrabile in gama domestica SYSTEM si capabil sa respecte cerintele de instalare cu protectie ridicata din sectoarele rezidential, comercial si industrial. Gama 27 COMBI este disponibila atat in versiunea IP40, cat si in versiunile etanse la apa cu grad de protectie IP55 si IP65, recomandate pentru toate aplicatiile de exterior, supuse unor conditii atmosferice extreme.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Gama de aparataj ultraterminal Dahlia
 
Gama de aparataj ultraterminal Dahlia

O gama variata de rame, realizate din tehnopolimer in sapte culori, cu finisaj lucios: alb, ivoire, canepa, crem, gri deschis, gri inchis, gri antracit. Rame disponibile in diferite variante de modularitate, de la 1 la 5 module, instalabile in pozitie orizontala sau verticala.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gama de aparataj ultraterminal Chorus Antibacterian
 
Gama de aparataj ultraterminal Chorus Antibacterian

O gama de dispozitive si placi modulare Chorus realizate din tehnopolimer antibacterian, de culoare alba si finisaj lucios, potrivite pentru spitale, structuri pentru varstnici, scoli si oriunde curatenia si igiena sunt o componenta esentiala. Eficacitatea tratamentului antibacterian, bazat pe adaugarea de ioni de argint, este capabila sa reduca cresterea bacteriana cu 99% in 24 de ore si a fost testata conform ISO 22196 (tulpini de MRSA si Escherichia coli) prin laboratoare certificate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...