Viessmann a intrat intr-o "Noua Era Digitala" - Max Viessmann noul Co-CEO al companiei

In Romania, in 2017, Viessmann a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 10%

Din 2018, Viessamann a intrat intr-o "Noua Era a Digitalizarii", schimbarea avand loc odata cu preluarea functiei de Co-CEO al companiei, a lui Max Viessmann, care doreste sa revolutioneze tehnologiile Viessmann prin "Crearea spatiilor de locuit pentru generatiile viitoare".

Furnizorul de solutii pentru incalzire, clima si energie a inregistrat o crestere a vanzarilor de cinci procente anul trecut, pana la 2,37 miliarde de euro, la nivel global, numarul angajatilor Viessmann din lume depasind 12.000. In 2017 s-a dezvoltat, in mod special, piata din Turcia, China si America de Nord, cat si pietele Est-Europene, acestea inregistrand castiguri clare din doua cifre.

Numai in Germania, cea mai mare piata Viessmann, cifra de afaceri a crescut cu 4%, depasind astfel cresterea generala a industriei, insa cresteri puternice au avut loc si in Italia si Franta.

Pe primul trimestru din 2018 Viessmann a inregistrat o crestere de vanzari la nivel de grup de aproximativ sapte la suta.
Un nou secol de traditie in sisteme de incalzire Viessmann
In 2017 s-au implinit 100 de ani de la infiintarea Companiei Viessmann. In prezent, Grupul Viessmann este unul dintre cei mai importanti producatori internationali de sisteme de incalzire, industriale si de refrigerare. Compania ofera o gama completa de solutii eficiente pentru toate aplicatiile si orice sursa de energie, de la 1,5 la 120.000 kW.

Evenimentul aniversar a fost sarbatorit cu mult fast in toate tarile in care Viessmann este prezent, inclusiv in Romania.
In Romania, in 2017, Viessmann a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 10%
Viessmann a inregistrat in anul 2017 o cifra de afaceri cu 10% mai mare fata de 2016, produsele care s-au vandut cel mai bine fiind centralele termice de apartament Vitodens 050-W.

"Viessmann Romania a reusit o crestere de 10% la finalul anului trecut, ajungand la o cifra de afaceri de 33 de milioane de euro. Cele mai cautate produse au fost cazanele murale Vitodens 050-W", sustine Valentin Nan, responsabil de marketing Viessmann Romania.

Romanii au achizitionat cu 12% mai multe centrale Vitodens 050-W, una dintre cele mai cunoscute centrale in condensatie de pe piata. Conform datelor centralizate, cele mai multe cereri de produse s-au inregistrat in Bucuresti, in zona Ardealului, Banatului, dar si in Dobrogea.
Aplicatiile mobile Viessmann - 300.000 de descarcari la nivel global numai din Google Play
Viessmann are o gama completa de aplicatii mobile pentru utilizatori, proiectanti, instalatori si operatori service: cataloage electronice de piese de schimb, biblioteca pentru documentatii tehnice si sisteme pentru monitorizarea cazanelor, pentru asistenta, etc. Aplicatiile au inregistrat un numar de circa 300.000 descarcari la nivel global numai din Google Play.

"Doar din Google Play au fost, de la lansare, aproape 300 de mii de descarcari in total. Daca socotim si utilizatorii iOS, probabil ca numarul total de descarcari ale aplicatiilor Viessmann sa depaseasca jumatate de milion", continua Valentin Nan.

Aplicatiile sunt disponibile gratuit si utilizarea lor este simpla si confortabila, datorita dialogului grafic pe care il ofera utilizatorilor.
Viessmann in Romania
In Romania, Grupul Viessmann este prezent inca din 1998 cu reprezentanta proprie ce numara la ora actuala 60 de angajati. Compania a dezvoltat in Romania o retea de peste 1000 de parteneri autorizati cu care acopera intreg teritoriul tarii.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Viessmann, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Viessmann Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Vitodens 050-W - Cazan mural in condensatie, cu putere nominala de la 6,5 pana la 33 kW Cazane in condensatie pe gaz Vitodens 100-W si Vitodens 111-W Cazan mural in condensatie Vitodens 200-W cu ecran tactil de 7" Vitodens 222-W - Cazan compact in condensatie cu boiler incorporat din otel inoxidabil
 
Cazane murale Viessmann in condensatie
4 produse

Cazanele in condensatie Viessmann contribuie activ la protejarea mediului inconjurator, datorita eficientei si a randamentului ridicat, de 98%, in transformarea combustibilului gazos in agent termic caldura. Multumita functiei Lambda Pro Control, cazanele Viessmann in condensatie se adapteaza automat la toate tipurile de combustibil gazos, inclusiv biogaz.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoligno 100-S - Cazan cu functionare pe combustibil solid Vitoligno 150-S - Cazan pe lemn cu gazeificare Vitolig 300 - Cazan cu functionare pe peleti Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase
 
Cazane Viessmann pe combustibil solid
4 produse

Cazanele Viessmann pe combustibil solid reprezinta solutia optima pentru incalzirea eficienta si economica. Ca sistem de incalzire unic sau ca sistem complementar, cu functionare cu lemne sau cu peleti, Viessmann ofera un program complet pentru incalzirea cu combustibil solid.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi Viessmann Rega
 
Sisteme de rafturi Viessmann Rega

Utilizare eficienta a spatiului, fiind o solutie perfecta din punct de vedere economic pentru cei ce trebuie sa depoziteze diverse produse. Impartite pe 3 variante (REGA Stabio, REGA Almo, REGA Ferro), rafturile Viessmann pot fi livrate din otel inoxidabil, aluminiu sau otel si mase plastice. De remarcat: la Viessmann se gasesc inclusiv sisteme cu rafturi retractabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aparate de aer conditionat Viessmann
 
Aparate de aer conditionat Viessmann

Gama de aparate de aer conditionat split Vitoclima 200-S si Vitoclima 300-S ofera, prin paleta larga de puteri disponibile, solutii optime pentru orice necesitate. Aparatele de aer conditionat Vitoclima completeaza cu succes gama de produse Viessmann in segmentul tehnicii de climatizare. Toate modelele gamei Vitoclima se incadreaza in clasa energetica „A”, indiferent de marimea constructiva. Echipamentele se remarca atat prin randamentul energetic ridicat si eficienta climatizarii, cat si prin usurinta intretinerii si multitudinea de posibilitati de montaj. Toate aparatele de aer conditionat Vitoclima sunt foarte usor de utilizat, prin intermediul telecomenzilor fara fir, disponibila in furnitura standard.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitosol 200-F - Colectori plati pentru utilizarea energiei solare Vitosol 200-T - Colector solar din tuburi vidate cu functionare pe principiul tubului termic Vitosol 300-T - Colector solar din tuburi vidate cu functionare pe principiul tubului termic Heatpipe Colectori solari plani Vitosol 200-FM si Vitosol 100-FM
 
Sisteme solare Viessmann
4 produse

Colectorii solari sunt varianta ideala pentru completarea oricarui sistem de incalzire. Cu ajutorul colectorilor solari Viessmann, cu o eficienta ridicata, se poate acoperi pana la 35% din necesarul de energie anual pentru prepararea apei calde menajere si incalzire. Indiferent daca sistemul de incalzire existent este pe combustibil gazos sau lichid, in condensatie, pe combustibil solid sau pompa de caldura - toate sistemele de incalzire Viessmann sunt astfel concepute incat sa poata fi utilizate in combinatie cu panouri solare.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitocell 100-V Tip CVA - Boiler din otel cu doua straturi de Ceraprotect Vitocell 100-L - Acumulator din otel cu email in doua straturi Ceraprotect, pentru apa calda menajera
 
Boilere Viessmann pentru preparare apa calda menajera
2 produse

In completarea programului de echipamente de incalzire, Viessmann vine cu o gama larga de boilere si acumulatoare Vitocell, indeplinind toate cerintele in privinta prepararii apei calde menajere si pentru aportul la incalzire. Datorita designului atractiv, acestea pot fi montate si in alte incaperi decat cele dedicate special centralei termice.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camere de refrigerare Viessmann
 
Camere de refrigerare Viessmann

Create ca sa intruneasca standardele inalte cerute de retail, catering cat si de sectorul industrial, camerele de refrigerare si de congelare Viessmann conving prin tehnica inalta folosita, prin eficienta energetica, prin proprietatile igienice cat si prin inaltul confort de utilizare. Viessmann dezvoltand in acest domeniu camere frigorifice si congelare Tecto, sisteme optimizate (performate convingatoare), racire pe masura (tehnica de sistem perfecta), agregate pentru refrigerare si congelare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitocal 200-S - Pompa de caldura aer/apa tip split Vitocal 300-G - Pompa de caldura in doua trepte (Master/Slave) pana la 117,8 kW Vitocal 350-G - Pompa de caldura sol/apa putere nominala: 7,3 pana la 18,3 kW, apa/apa putere nominala: 10,3 pana la 25,4 kW
 
Pompe de caldura Viessmann
3 produse

Cu pompele de caldura Viessmann se poate realiza independenta fata de combustibilul gazos sau lichid, utilizand potentialul de incalzire al naturii gratuit, indiferent ca acesta provine din sol, din apa din panza freatica sau din aer. Gama larga de produse Viessmann ofera solutia optima, adaptata tuturor solicitarilor, in functie de necesarul de caldura, de tipul constructiei precum si in functie de caracteristicile geologice ale zonei, atat pentu constructiile noi, cat si pentru modernizari.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoplex 100 PV1 - Cazan de joasa temperatura pe combustibil lichid sau gazos Vitocrossal 300 Tip CU3A - Cazan in condensatie pe combustibil gazos Vitomax 200-LW - Cazan de apa calda Vitoplex 200 - Cazan de temperatura joasa pe combustibil lichid/gazos, cu trei cai de gaze
 
Cazane de pardoseala Viessmann
11 produse

Cazan in condensatie pe combustibil gazos Vitocrossal 300 Tip CU3. Cazane medii Viessmann pe combustibil lichid/gazos Vitoplex 100 PV1, Vitoplex 200 SX2, Vitorond 200, Vitocrossal 200 Tip CM2, Vitocrossal 300 Tip CM3, Vitocrossal 300 Tip CT3, Vitocrossal 300 Tip CR3, Vitoplex 100 LS, Vitogas 100-F. Cazane mari Viessmann: Vitomax 200-LW, Vitomax 200-HS.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase
 
Cazan Viessmann Vitoflex 300-RF - cu functionare pe peleti, lemn tocat si deseuri lemnoase

Noua dimensiune a tehnicii de combustie - procesul de gazeificare se realizeaza in conditiile unui aport redus de aer. Gazele rezultate prin ardere se ridica si sunt angrenate intr-o miscare de rotatie prin impulsul primit din partea aerului secundar cu care intra in contact, obtinandu-se astfel amestecul perfect cu acestea. Prin aceasta tehnologie se atinge o noua dimensiune a combustiei lemnului in echivalenta calitativa cu arderea pe gaze naturale. Sistem de incalzire cu biomasa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitosolic - Sistem de management energetic inteligent pentru instalatii solare
 
Vitosolic - Sistem de management energetic inteligent pentru instalatii solare

Prin sistemul de management energetic inteligent al sistemelor de automatizare Vitosolic, in combinatie cu panourile colectoare ale gamei Vitosol, se realizeaza o utilizare eficienta a energiei solare. Sistemele de automatizare Vitosolic 100 si 200 sunt concepute pentru instalatii solare cu unul sau mai multe circuite si acopera toate tipurile de aplicatii existente.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitoconnect 100 - modul interfata WLAN
 
Vitoconnect 100 - modul interfata WLAN

Interfata WLAN pentru comunicare cu centrala termica si telegestiune prin aplicatia Vitoguide. In Vitoconnect 100 a fost integrat un concept de siguranta care a fost testat si omologat de VDE pentru Smart Home. Comunicatie prin interfata Optolink cu automatizarea centralei termice si prin WiFi cu router-ul DSL. Automatizari pentru centrale murale si compacte: Vitotronic 200, tip HO1, HO1A, HO1B, HO1D, HO2B si Vitotronic 200 RF, Typ HO1C, HO1E. Automatizari pentru cazane de pardoseala: Vitotronic 200, tip KO1B, KO2B, KW6, KW6A KW6B, KW1, KW2, KW4, KW5 si Vitotronic 300, tip KW3. Automatizari pentru pompe de caldura, cazane pe combustibil solid si aparate hibirid: in pregatire.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mobilier frigorific Viessmann
 
Mobilier frigorific Viessmann

Mobilier inovativ de racire si refrigerare: rafturi frigorifice verticale, vitrine frigorifice, vitrine de servire, vitrine de produse congelate, insule cu produse refrigerate si congelate, rafturi de tip container, frigidere pentru gastroomie si frigidere cu usi din sticla.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...