Daikin redefineste controlul, confortul si eficienta oferite de aparatele de aer conditionat

Noua campanie de comunicare a producatorului pune accent pe atributele produselor din portofoliu

Daikin Romania, reprezentanta locala a liderului mondial si european pe piata aparatelor de aer conditionat, lanseaza la nivel national o campanie de comunicare ce are ca scop cresterea notorietatii brandului in randul consumatorilor din Romania. Campania surprinde atributele principale ale produselor din portofoliul companiei: eficienta energetica, control facil si confort superior.

"Cu totii stim cat de importanta este calitatea aerului pe care il respiram pentru sanatatea si confortul nostru. Putini consumatori stiu, in schimb, ca aceste aspecte sunt la fel de relevante si cand vorbim de climatul interior, pe care il putem influenta intr-o masura mai mare. Prin aceasta campanie de comunicare, ne-am propus sa subliniem performanta superioara a produselor noastre concentrandu-ne pe trei atribute extrem de importante: confort, eficienta energetica si control avansat" a declarat Julia Marinescu, Marketing Coordinator, Daikin Airconditioning Central Europe - Romania.

Campania Daikin comunica intr-un mod surprinzator atributele produselor din portofoliu, folosind ca metafora exercitiile dificile ale unor acrobati, pentru a sublinia eforturile si inovatiile constante realizate de producator pentru a spori confortul, eficienta si usurinta de control a unitatilor de aer conditionat.

In ceea ce priveste eficienta energetica, unitatile de aer conditionat pentru segmentul rezidential din portofoliul Daikin sunt incadrate in clasa energetica A, pana la A+++, si permit reducerea suplimentara a consumului energiei electrice prin folosirea unor functii precum ochi inteligent, care ajuta la economisirea energiei prin detectarea prezentei umane in camera si activarea automata a modului economic, care reduce consumul de electricitate, sau programatorul saptamanal, ce permite selectarea a pana la patru perioade de functionare diferite pe parcursul unei zile.

Confortul superior oferit de unitatile de aer conditionat Daikin este creat prin intermediul functiilor ce permit ajustarea automata a fluxului de aer din camera inclusiv la nivel lateral, impiedicand directionarea acestuia catre persoanele prezente, functionare silentioasa, ce ajunge pana la maxim 23 dB(A) pentru majoritatea unitatilor, si inalta calitate a aerului, obtinuta prin diferite tehnici de tratare si curatare automata a filtrului, inclusiv optimizarea umiditatii aerului.

In ceea ce priveste controlul, modulul Wi-Fi autoconfigurabil Daikin permite controlarea aparatului de aer conditionat de oriunde din lume, in orice moment al zilei, cu ajutorul unui computer, al unui smartphone sau al unei tablete. In plus fata de optiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer conditionat sunt prevazute cu optiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicatie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrala de control Daikin.
La Daikin privim controlul dintr-o perspectiva cu totul noua. Solutiile noastre de climatizare va permit sa aveti controlul temperaturii la degetul mic - in sensul propriu al expresiei. Vorbim aici despre Daikin Online Controller - il puteti instala pe tableta sau pe smartphone. Se poate utiliza fie acasa, prin reteaua wireless, fie de la distanta, prin internet - aveti astfel flexibilitate maxima. Puteti sa setati oricand o temperatura in avans, pentru a gasi la intoarcerea acasa climatul perfect, in fiecare camera. Economisiti astfel o cantitate considerabila de energie fara nici un fel de efort.
Noi cei de la Daikin privim confortul dintr-o perspectiva cu totul noua. Datorita pompelor noastre de caldura nu va veti mai ingrijora cu privire la temperatura potrivita din casa. Gratie tehnologiei inovatoare, va veti bucura de un climat perfect, zi si noapte. De asemenea, functionarea ultra-silentioasa permite un somn sanatos si odihnitor. In timp ce dumneavoastra va incarcati cu energie, sistemul de climatizare va folosi resurse energetice minime. Prin urmare, aveti un motiv in plus pentru a dormi linistit noaptea.
Noi cei de la Daikin privim eficienta dintr-o perspectiva cu totul noua. Va doriti un climat perfect, atat acasa cat si la birou, dar in acelasi timp doriti sa protejati mediul inconjurator? Si noi ne dorim acelasi lucru, din acest motiv pompele noastre de caldura si elegantele unitati interioare au fost dotate conform celei mai inovative tehnologii. Acestea garanteaza cea mai inalta performanta, dar si cel mai redus consum energetic. Sistemul Emura, cu designul sau modern si elegant, este doar unul dintre sistemele noastre de aer conditionat care a primit eticheta energetica A+++.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de conditionare a aerului Daikin, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Daikin Airconditioning Central Europe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Unitati de perete Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu MXU-G Unitati de pardoseala Daikin Unitati multisplit Daikin Ururu Sarara
 
Sisteme split Daikin
9 produse

Sistemele de conditionare a aerului Daikin split sunt unitati mono si multi split.

9 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Unitati tip caseta Daikin Unitati necarcasate de plafon fals Daikin Unitati carcasate de plafon fals Daikin Unitati de perete Daikin
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Single Split
6 produse

Unitati tip caseta Daikin, unitati necarcasate de plafon fals Daikin, unitati carcasate de plafon fals Daikin, unitati de perete Daikin, unitati suspendate Daikin, unitati de pardoseala Daikin.

6 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (numai racire) Ventiloconvectoare Daikin Agregate de racire Daikin cu condensator racit cu aer (pompa de caldura) Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VAM-FA
 
Agregate de racire Daikin
12 produse

Agregate de racire cu condensator racit cu aer (numai racire), agregate de racire cu condensator racit cu aer (pompa de caldura), unitati de condensare, racite cu aer, agregate de racire, racite cu apa, agregate de racire centrifugale, racite cu apa, agregate de racire fara condensator si agregate de racire pentru ventilatie.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem split de temperatura scazuta Daikin Altherma Sistem split de temperatura ridicata Daikin Altherma Sistem pompa de caldura Daikin Altherma Flex Convector pentru pompa de caldura Daikin FWXV-A
 
Pompe de caldura Daikin
4 produse

Sistem split de temperatura scazuta Daikin Altherma; Sistem split de temperatura ridicata Daikin Altherma; Sistem Daikin Altherma Flex; Convector pentru pompa de caldura Daikin FWXV-A

4 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Daikin VRV IV Sisteme de recuperare a caldurii Daikin VRV® III Unitati tip caseta Daikin VRV® Ventilatie cu recuperare de caldura Daikin VRV®
 
Echipamente de climatizare comerciale mari Daikin VRV
18 produse

Sisteme exterioare, sisteme interioare, unitati pentru ventilatie si sisteme de control Daikin VRV®.

18 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split
 
Echipamente de climatizare comerciale Daikin Multi Split

Daikin Multi CMSQ-A, Daikin Multi RZQSG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQG-L - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin, Daikin Multi RZQ-C trifazat - Aplicatii Twin, Triple, Double-Twin.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Purificator de aer Daikin MC70L Purificator de aer Daikin Ururu MCK75J
 
Purificatoare de aer Daikin
2 produse

Purificatoarele de aer cu tehnologia streamer imbunatatesc confortul persoanelor care sufera de alergii si astm, iar umidificatoarele Ururu mentin un nivel confortabil al umiditatii cu ajutorul rezervorului de apa incorporat.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control complet al climatizarii Daikin iTM
 
Sistem de control complet al climatizarii Daikin iTM

Ecranul tactil al iTM ofera o interfata simpla si intuitiva ce permite operarea si monitorizarea sistemului de control energetic al cladirii atat de catre utilizatori experimentati cat si de catre utilizatori noi. Disponibila in limbile engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, olandeza si portugheza, utilizatorii pot alege sa vizualizeze sistemul sub forma unui meniu simplu sau sub forma unui plan interactiv al etajelor. Ambele optiuni permit controlul si monitorizarea uneia sau mai multor unitati de aer conditionat, si de asemenea a altor sisteme ale cladirii cum ar fi iluminarea, pompele, ventilatoarele si senzorii. Utilizatorii pot vizualiza si un istoric al sistemului care-i ajuta in optimizarea setarilor si parametrilor operationali pentru a maximiza economia de energie, a imbunatati confortul si a permite intretinerea preventiva. Toate functiile sistemului se pot accesa direct prin internet, permitand utilizatorilor sa controleze de la distanta una sau mai multe sisteme, utilizind acelasi interfata vizuala ca si iTM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Specialistii Daikin va sfatuiesc cum sa alegeti un aparat de aer conditionat, cu atentie pe consum, dar si pe design
Specialistii Daikin va sfatuiesc cum sa alegeti un aparat de aer conditionat, cu atentie pe consum, dar si pe design
Daikin recomanda intretinerea si verificarea anuala, realizata de catre persoane autorizate
Specialistii Daikin va sfatuiesc cum sa alegeti un aparat de aer conditionat, cu atentie pe consum, dar si pe design
Daikin Bluevolution - noua generatie de aer conditionat care foloseste exclusiv agentul frigorific R32
Daikin Bluevolution - noua generatie de aer conditionat care foloseste exclusiv agentul frigorific R32
Beneficiile gamei lansate constituie conceptul noii campanii de comunicare
Daikin Bluevolution - noua generatie de aer conditionat care foloseste exclusiv agentul frigorific R32
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...