Locuinte mai sigure cu ferestre si usi de la Schüco & Alukönigstahl

Automatizari Schüco pentru cladiri: sigure si inteligente

Numarul spargerilor nu este, din pacate, in scadere. De multe ori infractoriii patrund prin ferestre, usi glisante sau usi de intrare, insuficient asigurate. 80% din spargeri se fac prin fortarea unei ferestre sau usi glisante si 10% prin usa de intrare.
Expertii din politie recomanda pentru ferestre, usi glisante si usi de intrare, cel putin clasa de protectie antiefractie RC2. Aceasta inseamna rezistenta minim 3 minute in fata asaltului efectuat cu o scula simpla ca de exemplu surubelnita sau cleste.
Ferestrele, usile glisante si usile de intrare de la Schüco au clasa de rezistenta antifurt RC 2 si mai sus. Ele au fost testate si certificate in centre de incercari independente si acreditate pe plan international.
Ferestre din sisteme Schüco: sigure si confortabile

Ferestrele Schüco din sisteme de aluminiu sau PVC, echipate cu elemente pentru siguranta, invizibile, dar eficiente, realizeaza un nivel ridicat de siguranta si securitate.
De exemplu, ferestrele Schüco cu feronerie ascunsa au un grad ridicat de protectie in echiparea standard. Pentru clase de siguranta superioare RC 2 sunt prevazute cu inchideri de siguranta suplimentare.
Manerele cu inchidere cu cheie cu acelasi design cu al manerelor Schüco sau solutii de automatizare care pot realiza o functie de supraveghere cu feedback asupra starii de inchidere a ferestrelor in cazul in care locatarii nu sunt acasa, sunt alte elemente care completeaza oferta Schüco pentru ferestre rezistente la furt.
Usi glisante Schüco: sigure si scaldate in lumina

Sunt putine sisteme glisante pe piata care ofera in acelasi timp o protectie antifurt eficienta si rame inguste pentru suprafete mari de geam. O izolare termica buna sau legarea simpla a elementelor glisante in sistemul de alarma sunt intotdeauna criterii importante pentru luarea unei decizii de cumparare.
Sistemele glisante Schüco conving prin gradul ridicat de protectie antiefractie si izolare termica. In functie de variantele de echipare a elementelor mobile, este posibila realizarea clasei RC 2 de rezistenta antiefractie, recomandata de politie. Mecanismele de inchidere si de protectie impotriva prinderii degetelor accentueaza gradul de siguranta si confort oferit de sisteleme glisante Schüco.
Usi de intrare Schüco: individualizate si sigure

Usile de intrare Schüco se pot echipa in functie de cerintele de siguranta personalizate ale fiecaruia, pana la clasa antiefractie RC 3. Cu sistemele moderne de inchidere si sistemele inovative de control acces siguranta cladirii poate fi crescuta semnificativ. In domeniul management de usi Schüco ofera Door Control System (DCS), un sistem modular unic, care integreaza in mod elegant in designul usii, toate functiile necesare. Printre acestea enumeram modulul (video) interfon, acces control cu cartela, cod numeric sau amprenta digitala sau modulul cu senzor de miscare. Toate modulele corespund celor mai mari cerinte de siguranta, se actioneaza simplu si arata deosebit de elegant.
Cel mai nou modul este display-ul tactil DCS, care se actioneaza ca un smartphone. Acest element imbina functiile de comunicare cu usa cu cele de control acces intr-un mod impresionant: de la distanta se vede doar numarul casei, este luminos, dar din apropiere se vede lista soneriilor, care se pot derula si actiona cu degetul.
Dupa actionarea soneriei se face comunicarea audio sau video. Pentru aceasta, ecranul regleaza lumininozitatea in functie de conditiile naturale, iar microfonul si difuzorul in functie de nivelul de zgomot inconjurator. Este disponibil si un modul de acces cu cod numeric.
Automatizari Schüco pentru cladiri: sigure si inteligente
Sistemele Schüco pentru automatizarea cladirilor ofera numeroase functii si posibilitati pentru siguranta casei, pentru cresterea nivelului de confort si a valorii ei, pentru contributii efective la economisirea eficienta a energiei. Supravegherea starii de inchidere si de incuire a ferestrelor, usilor si elementelor glisante prin senzori integrati in profil este parte componenta a unui management inteligent al securitatii locuintei. Printre senzorii cei mai folositi amintim intrerupatoarele magnetice, utile pentru cele mai variate aplicatii in demeniul securitatii: de la conectarea la o alarma de spargere, pana la anuntarea unei incercari neautorizate de descuiere, deschidere sau a unei incercari de sabotaj.
O casa cu ferestre si usi de la Schüco iti da sentimentul de siguranta. Pentru ca la Schüco fiecare maner, fiecare inovatie, fiecare produs finit, este realizat cu un scop: siguranta dumneavoastra. Sigla de siguranta Schüco este marturia experientei de peste 65 de ani in dezvoltarea unor tehnologii si sisteme sigure, care raspund normelor legale si claselor de siguranta pana la RC 3.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemele de ferestre si usi Schüco, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sisteme Schüco de usi glisante si pliante Sistem de usi glisante Schüco ASS 77 PD Sistem de usi glisante Schüco ASS 70.HI Sisteme de usi glisante Schüco ASE 60/80
 
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante din aluminiu
5 produse

Usile glisante de la Schüco se impun prin polivalenta lor: ca treceri transparente sau separatori de spatii ele pun accente in spatiiul interior - sau creaza treceri generoase catre exterior. Mai mult, dotarea, designul si tehnologia sunt bineinteles de cea mai inalta calitate si nu lasa nici o doleanta nesatisfacuta. Design atractiv, posibilitati de creatie individuale, economiseste spatiu, posibilitati multiple de utilizare, ca usa de balcon sau terasa, in sera sau ca inchidere de spatiu, diverse variante de deschidere, larga diversitate cromatica, usor de folosit si silentios, siguranta a sistemului, inalta izolare termica, protectie antiefractie.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistemul Schüco AKS IW 40 pentru compartimentari interioare Sisteme ferestre Schüco AWS Fereastra de ventilare Schüco AWS VV Sisteme Schüco din aluminiu pentru usi rezistente la foc
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru usi si ferestre
7 produse

Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri. In acest domeniu, Schüco ofera o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice trecand prin pereti cortina structurali.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de perete cortina din aluminiu Schüco FWS 50/60 Sistem perete cortina structural Schüco FW50+ SG Sisteme din aluminiu pentru pereti cortina Schüco USC 65 Sistem de ferestre din aluminiu inglobate in pereti cortina Schüco AWS 114
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru fatade si luminatoare
7 produse

Fie aluminiu sau otel, perete cortina clasic cu montanti si rigle sau modular: ALUKÖNIGSTAHL este specialist in pereti cortina si luminatoare. Posibilitatile de utilizare flexibile cu respectarea cerintelor moderne pentru invelisuri de cladiri reprezinta un standard contemporan.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sistem de ferestre Schüco Alu Inside Sisteme Schüco CT 70
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
6 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile Jansen pentru usi liftant-glisante
 
Sistem de profile pentru usi liftant-glisante Jansen

Usile liftant-glisante Janisol redefinesc spatiul locuibil. Interiorul si exteriorul se contopesc intr-un tot unitar si realizeaza astfel o ambianta placuta. Profilele stabile, cu izolatie termica superioara fac posibile constructii cu rame zvelte si confort termic deplin. Profilul de prag este realizat din material plastic armat cu fibre de sticla ce faciliteaza o trecere fara obstacole si garanteaza izolarea termica optima.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...