Alukönigstahl Romania estimeaza afaceri in crestere, de peste 20 de milioane de euro

Anul 2018 se anunta a fi un an prosper pentru Alukönigstahl

Alukönigstahl Romania, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, cu o istorie de peste 150 de ani si lider european pe piata sistemelor din aluminiu, PVC si otel, anunta afaceri in crestere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru acest an estimeaza sa depaseasca 20 de milioane de euro. In prezent, compania livreaza solutii de sistem catre segmentul de office - 75% din totalul afacerilor, 19% catre zona rezidentiala, restul catre alte tipuri de constructii, spitale, retail si edificii culturale.

"Ne bucuram de rezultatele anului trecut mai ales ca ele vin in contextul unui an plin de investitii: inaugurarea unui nou depozit care a insemnat peste 2 milioane de euro in amenajare si stocuri, dar si extinderea echipei, 30% dintre angajati fiind noi. Ne asteptam ca si anul acesta activitatile companiei sa fie in crestere, mai ales pe zona cladirilor de birouri, prin prisma proiectelor aflate deja in lucru sau care urmeaza sa demareze in scurt timp precum: Renault Offices, Day Tower, Isho Office Timisoara, Euronest Sibiu, birourile Bosch Cluj, UBC 3 Timisoara, Coresi Business Park Brasov, The Bridge 2 Bucuresti. Astfel, ne planificam cresterea capacitatii de livrare din noul nostru depozit si dezvoltarea echipei", a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania.
Cea mai mare parte a cifrei de afaceri, aproximativ 15,9 milioane euro, se realizeaza din livrarea solutiilor si sistemelor de profile din aluminiu pentru pereti cortina, usi, ferestre, usi glisante urmate de vanzarile de sisteme din PVC aflate in crestere in 2017, de peste 1,1 milioane de euro, iar restul din sistemele din otel, in special constructii rezistente la foc.

Noul depozit al companiei, situat in Sudul Capitalei, are o suprafata totala de 3.650 mp, mai mare cu 35% fata de cel anterior, peste 1.000 de articole de stoc, fiind dotat cu trei poduri rulante si sisteme de depozitare moderne. O echipa logistica formata din 12 manipulanti si 5 referenti sta la dispozitia clientilor, astfel incat livrarea comenzilor sa fie una prompta si eficienta.

Dl. Attila Beer gestioneaza, incepand cu anul 2016, si afacerile Alukönigstahl din Republica Moldova, reprezentanta care a inregistrat in 2017 vanzari de 500.000 euro, iar pentru anul acesta estimeaza o crestere de 50% a business-ului. Planurile de dezvoltare pentru anul in curs se vor concentra pe inaugurarea unui showroom si a unui birou la Chisinau, dar si recrutarea de noi angajati, ceea ce va atrage o investitie de aproximativ 60.000 de euro.

Alukönigstahl Romania reuseste, ca prin partenerii sai strategici: Schüco International KG - lider mondial pe piata sistemelor din aluminiu pentru ferestre, usi si pereti cortina, si Jansen AG - lider mondial in sisteme din otel pentru ferestre, usi si pereti cortina, sa gandeasca si sa realizeze solutii arhitecturale personalizate pentru toate fazele unui proiect de constructii.

Printre cele mai importante proiecte din 2017 unde compania a oferit consultanta si solutii se numara: Orhideea Tower, Globalworth Campus 2, Timpuri Noi Square din Bucuresti, Openville si Vox Timisoara, The Office Cluj, Coresi Business Park Brasov, Bucharest Business Garden, Starnet Office Chisinau, Lidl Offices, Riviera Office Cluj, Hotel Hilton Garden Inn, Hotel IBIS Arad, One Herastrau Park, Nathex Work & Living Cluj Napoca.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Alukönigstahl, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sisteme Schüco de usi glisante si pliante Sistem de usi glisante Schüco ASS 77 PD Sistem de usi glisante Schüco ASS 70.HI Sisteme de usi glisante Schüco ASE 60/80
 
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante din aluminiu
5 produse

Usile glisante de la Schüco se impun prin polivalenta lor: ca treceri transparente sau separatori de spatii ele pun accente in spatiiul interior - sau creaza treceri generoase catre exterior. Mai mult, dotarea, designul si tehnologia sunt bineinteles de cea mai inalta calitate si nu lasa nici o doleanta nesatisfacuta. Design atractiv, posibilitati de creatie individuale, economiseste spatiu, posibilitati multiple de utilizare, ca usa de balcon sau terasa, in sera sau ca inchidere de spatiu, diverse variante de deschidere, larga diversitate cromatica, usor de folosit si silentios, siguranta a sistemului, inalta izolare termica, protectie antiefractie.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistemul Schüco AKS IW 40 pentru compartimentari interioare Sisteme ferestre Schüco AWS Fereastra de ventilare Schüco AWS VV Sisteme Schüco din aluminiu pentru usi rezistente la foc
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru usi si ferestre
7 produse

Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri. In acest domeniu, Schüco ofera o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice trecand prin pereti cortina structurali.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de perete cortina din aluminiu Schüco FWS 50/60 Sistem perete cortina structural Schüco FW50+ SG Sisteme din aluminiu pentru pereti cortina Schüco USC 65 Sistem de ferestre din aluminiu inglobate in pereti cortina Schüco AWS 114
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru fatade si luminatoare
7 produse

Fie aluminiu sau otel, perete cortina clasic cu montanti si rigle sau modular: ALUKÖNIGSTAHL este specialist in pereti cortina si luminatoare. Posibilitatile de utilizare flexibile cu respectarea cerintelor moderne pentru invelisuri de cladiri reprezinta un standard contemporan.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem biometric de acces Fingerprint Schüco Sistem de management al usilor Schüco Door Control System Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon
 
Sisteme Schüco de control acces
3 produse

Sisteme Schüco Door Control System, sisteme biometrice de acces Fingerprint si sistem de automatizare pentru usa de intrare BlueCon.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sistem de ferestre Schüco Alu Inside Sisteme Schüco CT 70
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
6 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile Jansen pentru usi liftant-glisante
 
Sistem de profile pentru usi liftant-glisante Jansen

Usile liftant-glisante Janisol redefinesc spatiul locuibil. Interiorul si exteriorul se contopesc intr-un tot unitar si realizeaza astfel o ambianta placuta. Profilele stabile, cu izolatie termica superioara fac posibile constructii cu rame zvelte si confort termic deplin. Profilul de prag este realizat din material plastic armat cu fibre de sticla ce faciliteaza o trecere fara obstacole si garanteaza izolarea termica optima.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Storuri si jaluzele exterioare Warema
 
Storuri si jaluzele exterioare Warema

Storurile Warema combina protectia solara perfecta de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemanatoare cu jaluzelele, numai ca sunt mult mai robuste. Storurile Warema nu ruginesc si rezista chiar la intemperii extreme. Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, ele asigura la orice ora din zi, luminozitatea adecvata a incaperii. Storurile protejeaza impotriva privirilor indiscrete din exterior, insa nu stanjenesc aproape de loc privirea in afara. Prin paleta larga de culori a lamelelor si a sinelor de ghidare, storurile Warema constituie, in acelasi timp, elemente stilistice pentru accentuarea fatadelor. Dupa dorinta, storurile se adapteaza fatadei sau marcheaza accente optice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm
 
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm

Sistemul VentoTherm realizeaza ventilatia automata, cu fereastra inchisa: aerul exterior este filtrat si trecut prin schimbatorul de caldura. Aici este incalzit folosindu-se caldura recuperata din aerul incaperii. Aerul viciat din incapere este absorbit in aparat si evacuat dupa ce a fost trecut prin recuperatorul de caldura. Din punct de vedere constructiv VentoTherm este o cutie, cu inaltimea de 50 mm si latimea variabila (peste 1050 mm, in functie de dimensiunea necesara), integrata in fereastra, aspectul ansamblului fiind unitar si elegant. Filtrul din dotare impiedica accesul oricarui fir de praf, cat de fin, a polenului si insectelor. Functia de recuperare a caldurii are un randament de 45% si reduce pierderea de energie prin aerisire cu 35%. Izolarea fonica este, in functie de vitrare, de pana la 42 dB.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura  Schüco VentoTec
 
Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura Schüco VentoTec

Schüco VentoTec este un sistem de ventilatie special conceput pentru cladirile comerciale si este completarea perfecta pentru sistemele de ventilatie descentralizata. Pe langa un aport marit de aer proaspat si recuperarea optimizata de caldura, acest sistem se integreaza perfect in constructiile de ferestre si fatade. Se poate monta ascuns in parapet sau in vitraje fixe.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...