Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale

Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale

Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale si lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel - vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.

Alegerea materialelor premium in construirea unui spatiu rezidential asigura pe termen lung o serie de beneficii importante. Unul dintre aceste avantaje este diminuarea consumului de energie si, astfel, a costurilor aferente. Gandim mereu noi solutii cu care venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Confortul locuintei este un lucru dorit de toata lumea si se obtine, de exemplu, cu ajutorul ferestrelor care se deschid usor, indiferent cat de mari sunt, se inchid bine, nu lasa sa intre inauntru frigul si zgomotul de afara, cu o usa glisanta cu deschidere larga, cum ar fi varianta Schüco ASS 77 PD.HI, care anuleaza optic limitele intre interior si exterior in timp ce asigura izolare termica ridicata”, afirma Attila Beer, administrator al Alukönigstahl.

Un alt factor important pentru starea de bine a rezidentilor, cu atat mai mult in aceasta perioada in care casa a devenit si birou, este ventilarea corecta a incaperilor. Sistemele de ventilatie descentralizata au avantajul ca aduc aer proaspat in fiecare camera. Aparatele Schüco VentoTherm, integrate in ferestrele Schüco din aluminiu sau PVC au in plus avantajul recuperarii a 80% din caldura aerului evacuat, deci aerul care intra este preincalzit, nu reduce temperatura camerei si scade consumul de energie fata de varianta clasica de aerisire prin deschiderea ferestrei. Aceasta solutie are, de asemenea, avantajul filtrarii aerului. In ceea ce priveste izolatia termica, ferestrele Schüco AWS 90.SI imbina beneficiile oferite de aluminiu cu izolarea termica de exceptie, reprezentand un avantaj pentru cei care isi doresc o casa sustenabila, fara a face rabat la design sau la suprafata ferestrei.

Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale
Alukönigstahl - furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale

“Produsele noastre premium ofera un alt beneficiu cautat adesea de arhitectii si proprietarii de case si anume siguranta. In acest sens, oferim o serie de produse premium care pot fi personalizate in functie de cerintele clientului. Unul dintre produsele care asigura acest beneficiu este usa de intrare Schüco AD UP 90, noul sistem pentru usi cu profile pentacamerale, caracterizat prin stabilitate mecanica, izolare termica foarte buna si izolare fonica ridicata, de pana la 42 dB.”, spune Attila Beer, administrator al Alukönigstahl.

In plus, sistemele de control acces Schüco DCS SmartTouch si de comunicare cu usa de intrare Schüco BlueCon (comunicare prin Bluetooth) se combina perfect atat estetic, cat si functional cu usile de intrare si aduc un plus de confort si siguranta utilizatorilor. Arhitecturile sustenabile realizate cu solutii premium marca Alukönigkstahl, garanteaza securitate, durabilitate si fiabilitate, produsele fiind testate in toate conditiile de functionare si in diverse zone climatice.

Toate produsele premium sunt usor de integrat in orice tip de casa deoarece respecta cerintele estetice si functionale ale celor mai exigenti arhitecti, asemenea sistemului de usi glisante tip Panorama Design Schüco ASE 67 PD. In egala masura, solutiile oferite sunt inovatoare, oferind confort si accesibilitate. Un exemplu in acest sens este Schüco DCS cu display tactil, cu un afisaj discret, integrat armonios in profil, reusind astfel sa sublinieze elegant design-ul usii.

In 2020, Alukönigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa.

In cei 25 de ani de activitate din Romania, Alukönigstahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Asmita Towers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Produse mentionate in articol

Sisteme Schüco de usi glisante si pliante Sistem de usi glisante Schüco ASS 77 PD Sistem de usi glisante Schüco ASS 70.HI Sisteme de usi glisante Schüco ASE 60/80
 
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante din aluminiu
5 produse

Usile glisante de la Schüco se impun prin polivalenta lor: ca treceri transparente sau separatori de spatii ele pun accente in spatiiul interior - sau creaza treceri generoase catre exterior. Mai mult, dotarea, designul si tehnologia sunt bineinteles de cea mai inalta calitate si nu lasa nici o doleanta nesatisfacuta. Design atractiv, posibilitati de creatie individuale, economiseste spatiu, posibilitati multiple de utilizare, ca usa de balcon sau terasa, in sera sau ca inchidere de spatiu, diverse variante de deschidere, larga diversitate cromatica, usor de folosit si silentios, siguranta a sistemului, inalta izolare termica, protectie antiefractie.

5 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistemul Schüco AKS IW 40 pentru compartimentari interioare Sistem de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI Fereastra de ventilare Schüco AWS VV Sisteme Schüco din aluminiu pentru usi rezistente la foc
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru usi si ferestre
8 produse

Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri. In acest domeniu, Schüco ofera o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice trecand prin pereti cortina structurali.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem biometric de acces Fingerprint Schüco Sistem de management al usilor Schüco Door Control System Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon
 
Sisteme Schüco de control acces
3 produse

Sisteme Schüco Door Control System, sisteme biometrice de acces Fingerprint si sistem de automatizare pentru usa de intrare BlueCon.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sistem de ferestre Schüco Alu Inside Sisteme Schüco CT 70
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
6 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de profile din aluminiu pentru fatade din ferestre Schüco AWS 65 WF Sistem de ferestre din aluminiu inglobate in pereti cortina Schüco AWS 114 Sistem perete cortina structural Schüco FW50+ SG Sisteme din aluminiu pentru pereti cortina Schüco USC 65
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru fatade si luminatoare
8 produse

Fie aluminiu sau otel, perete cortina clasic cu montanti si rigle sau modular: ALUKÖNIGSTAHL este specialist in pereti cortina si luminatoare. Posibilitatile de utilizare flexibile cu respectarea cerintelor moderne pentru invelisuri de cladiri reprezinta un standard contemporan.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm Twist Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura  Schüco VentoTec Sistem de ventilatie fonoizolant integrat in ferestre Schüco VentoFrame Asonic
 
Sisteme Schüco de ventilatie descentralizata
3 produse

Sistemele de ventilatie incastrate in fereastra cu recuperare de caldura Schüco VentoTherm Twist si Ventotec, si sistemul de ventilatie fonoizolant integrat in fereastra Schuco VentoFrame Asonic.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...