Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices

Hoval a facilitat prin intermediul echipamentelor de ultima generatie obtinerea certificarii BREEAM

O constructie proiectata pentru viitor, la cele mai inalte standarde de calitate si design functional: Hexagon Offices este o cladire mixta de birouri clasa „A” care si-a propus sa transforme una din zonele de tranzit ale Clujului intr-un adevarat reper pe harta business & lifestyle a orasului.

Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices
Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices

Arhitectura cladirii se remarca printr-o prezenta impunatoare care inspira soliditate si durabilitate. Design-ul interior al zonelor comune este unul de tip industrial, care combina intr-un mod armonios si fara efort materiale naturale, ca lemnul, metalul, sticla si betonul aparent nefinisat – elemente de o calitate superioara, clasice, ce completeaza viziunea estetica a unei cladiri construite pentru viitor.

Misiunea Hexagon este de a oferi un complex de cladiri de birouri de cea mai inalta calitate pentru a crea o experienta de work&living la cele mai inalte standarde, atat celor care lucreaza in cladire cat si locuitorilor zonelor rezidentiale din imprejurimi.

Viziunea Hexagon este sa incorporeze tehnologia, sustenabilitatea si un stil sanatos de work&living intr-o cladire construita cu cea mai mare responsabilitate pentru resursele enegetice, care isi propune sa contribuie in mod activ la crearea unui viitor mai ecologic.

Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices
Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices

Cladirea are o suprafata de peste 27000 m² proiectata pentru a deservi spatiilor de birouri si zonei de retail. Printre beneficiile functionale generale ale cladirii se numara sisteme de tip Building Management System si echipamente HVAC ultra eficiente, generator de rezerva pentru zonele comune, detectoare de fum, sprinklere, acces controlat in cladire, locuri dedicate de parcare, sistem de supraveghere 24/7, lifturi de ultima generatie, parcare pentru biciclete, statie de incarcare pentru masini electrice si vestiare cu dusuri.

Urmand acelasi principiu al constructiilor destinate viitorului, gratie efortului de a dezvolta proiecte intr-un mod responsabil, cladirea a primit certificarea BREEAM EXCELENCE!

Antreprenorul general a fost , una din cele mai importante companii de constructii din Europa Centrala si de Est, cu o istorie de succes in domeniul dezvoltarii afacerilor, care se bucura de o expertiza in constructii de peste 36 de ani.

Pe langa expertiza lor vasta in domeniu, realizarile grupului KÉSZ sunt strans legate de valorile lor fundamentale: Cunostinte – Stabilitate – Motivare – Complexitate – Inovatie – Versatilitate.

O cladire a viitorul certificata BREEAM – garantia sustenabilitatii

Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices
Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices

Proiectele certificate BREEAM sunt, in mod garantat, gandite sa afecteze mediul inconjurator intr-o masura semnificativ mai mica si sa imbunatateasca, astfel, nivelul calitatii vietii si bunastarea oamenilor si sa protejeze resursele naturale prin consumuri reduse.

Hoval a facilitat prin intermediul echipamentelor de ultima generatie obtinerea certificarii BREEAM, incalzirea si apa calda menajera fiind asigurate printr-un sistem centralizat de incalzire compus din:

baterie de 3 cazane in condensatie UltraGas 400 si un cazan in condensatie dublu UltraGas 500 D, doua boilere MultiVal ESRR (1000, respectiv 500) si un sistem solar tip Ultrasol, montat pe terasa cladirii, pentru preparare ACM.

Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices
Produse Hoval la cladirea de birouri Hexagon Offices

Cazanul in condensatie UltraGas® are o eficienta de pana la 109,9% raportat la PCI (Putere Calorifica Inferioara), gratie tehnologiei de combustie si a eficientei de neegalat, care economisesc cantitati importante de energie, a eficientei ridicate datorita capacitatii mari de apa si tehnologiei de condensare, care este cu pana la 6% mai mare datorita retururilor separate de temperatura inalta si scazuta.

Cazanul in condensatie pe gaz UltraGas® este atat de eficient deoarece are la baza tehnologia de condensare de ultima ora si este dotat cu schimbatorul de caldura patentat aluFer®. Acest schimbator face posibila recuperarea a inca 10-20% din energia utilizata pentru o eficienta inegalabila. Utilizarea materialelor durabile, precum otelul inoxidabil si aluminiu, cu o conductivitate ridicata, optimizeaza transmiterea energiei termice in apa. Corpul de incalzire al cazanului pe gaz UltraGas are un volum mare de apa, actionand ca un vas de acumulare pentru o incalzire si mai eficienta.

Cazanele in condensatie sunt integrate in sistemul BMS de ultima generatie (servicii complete de monitorizare mecanica, electrica si electromecanica) al cladirii prin comunicare Modbus, beneficiaza de monitorizare automatizata a consumului de energie electrica, energie termica/racire, monitorizare echipamente chiller, acces controlat in toata cladirea, CTA, lifturi, pompe, VCV-uri si sistem de iluminat.

Sistemul de energie solara foloseste energia solara sustenabila in mod gratuit pentru a prepara apa calda menajera.

In metoda brevetata WLT®, o placa speciala de conducere a caldurii conecteaza absorberul la schimbatorul de caldura folosind suprafata sa completa - nu doar in puncte izolate. Fluxul prin schimbatorul de caldura este optimizat, iar caldura solara este transmisa mai eficient si mai uniform. In acest fel, panoul solar termic UltraSol® obtine randamente solare maxime pe parcursul anului

Proiectul Hexagon Offices a beneficiat de cunostintele tehnice bogate si de expertiza KÉSZ in materie de antreprenoriat general in constructii, de standardele de inalta calitate care ii caracterizeaza, acestea fiind aplicate in numeroase proiecte de anvergura, cat si de solutiile inovative, proiectate inteligent de catre inginerii Hoval.

Produse mentionate in articol
Cazan in condensatie Hoval UltraGas® 2 Cazan de pardoseala in condensatie cu gaz UltraGas (15-100) Cazan de pardoseala in condensatie cu gaz UltraGas (125-1150) Cazan in condensatie UltraGas® (1550)
 
Cazane de pardoseala Hoval de incalzire cu gaz UltraGas
5 produse

Cazane de pardoseala in condensatie de mare eficienta si gama de puteri in intervalul 15 - 2300 kW. Arzator Ultraclean® unic prin tehnologie cu emisii scazute. Schimbator de caldura aluFer® patentat cu eficienta de neegalat, de pana la 109%. Cazanele de pardoseala Hoval ajuta la reducerea emisiilor CO2 pana la 90 tone/an. Unitatea de automatizare inteligenta model TopTronic®T pentru facilitarea controlului si a cascadarii. Cazanele de pardoseala Hoval de incalzire cu gaz UltraGas sunt: UltraGas (15-100), UltraGas (125-1150) si (250D-2300D).

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panouri solare UltraSol verticale sau orizontale
 
Panouri solare UltraSol verticale sau orizontale

Panouri solare termice plane si subtiri, disponibile pentru apa calda si/sau aport la sistemul de incalzire. Conceptul de instalare pentru colectoarele UltraSol este la fel de simplu precum este de ingenios. Ea se bazeaza pe un cadru flexibil cu profile tub holding de aluminiu speciale. Conceptul este disponibil pentru toate tipurile de acoperis. Odata cadrul de baza stabilit, asamblarea finala a colectoarelor se realizeaza fara probleme cu ajutorul conexiunilor plug-in. Singurul instrument de care este nevoie este o cheie Allen de a fixa elemente de prindere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boiler pentru incalzire bivalent Hoval MultiVal ESRR (500-1000)
 
Boiler pentru incalzire bivalent Hoval MultiVal ESRR (500-1000)

Boiler pentru incalzire cu doua schimbatoare de caldura (serpentine) folosind doua surse de caldura. Generatorul termic primar este de obicei un sistem de energie solara. Orice generator de caldura (de exemplu pompe de cladura, cazane pe biomasa, cazane in condensatie pe combustibil gazos sau lichid) poate fi folosit ca sursa suplimentara de caldura. Incalzire suplimentara poate fi furnizata in mod optional de o rezistenta electrica sau de o pompa de caldura integrata (CombiVal WPER).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Panou solar termic
Panou solar termic
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...