a_43_d_19_1566199248286_alukonigstahl_schuco_logo.jpg Sistemul Schüco AKS IW 40 pentru compartimentari interioare

AKS IW 40 ofera un sistem foarte flexibil pentru compartimentari interioare. Datorita numeroaselor posibilitati individuale de a combina profilele, sistemul asigura configuratii variate. Sunt posibile constructii complet vitrate sau cu jaluzele integrate, sau alternari de panouri opace. Sunt disponibile numeroase tipuri de usi, de la usi complet din sticla la usi din aluminiu sau lemn, avand inaltimea camerei. Se pot realiza si solutii speciale, pe proiect.

  • constructie stabila, se poate folosi si in incaperi inalte
  • izolare fonica de la 36 pana la 48 dB
  • grosimea sticlei de la 6 mm la 15 mm
Documente
Specificatii

Stiri conexe

ALUKÖNIGSTAHL prezinta noul sistem din aluminiu pentru compartimentari interioare - AKS IW 40
Sistemul de profile IW 40 ofera solutii flexibile pentru toate tipurile de compartimentari interioare
ALUKÖNIGSTAHL prezinta noul sistem din aluminiu pentru compartimentari interioare - AKS IW 40

Alte produse ale companiei

 
Sisteme de profile din otel Jansen Janisol C4 EI 60/90

Jansen a valorificat avantajele utilizarii ceramicii la fabricarea profilelor. Rezultatul consta in profile rezistente la foc, ce reunesc optim stabilitatea si cele mai inalte caracteristici de protectie anti-incendii. Cu seria de profile Jansen Janisol C4 EI 60/90 se pot atinge clase de rezistenta la foc impotriva incendiilor de pana la EI 90, cu o grosime de doar 70 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
6 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de profile din otel Jansen Janisol 2 EI 30

Usile Jansen Janisol 2 EI 30 imbina cu succes siguranta constructiilor si libertatea de creatie. Datorita otelului de calitate, se pot construi usi multifunctionale care indeplinesc toate cerintele estetice ale arhitectilor si investitorilor. Jansen Janisol 2 EI 30 a fost testat cu succes in combinatie cu multe tipuri de sticla de la diversi producatori, iar performantele sistemului au fost dovedite pe plan international prin numeroase teste de rezistenta la foc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem de ferestre Schüco Corona TopAlu

Corona TopAlu va ofera o noua si larga varietate de conceptie. Capacele din aluminiu aplicate pe profilul din PVC permite executia ferestrelor dumneavoastra in toate culorile RAL si ofera posibilitatea culorilor diferite pentru toc si cercevea. Partea interioara a ferestrelor poate fi de asemenea adaptata interiorului din punct de vedere coloristic. In acest scop aveti la dispozitie pe langa culoarea alba un larg spectru de culori si nuante de lemn.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem de ferestre din aluminiu inglobate in pereti cortina Schüco AWS 114

Elementele mobile Schuco AWS 114 si varianta cu izolatie termica superioara Schuco AWS 114.SI se caracterizeaza prin prelucrabilitate montaj si actionare eficiente, atat ca ferestre clapa cat si ca ferestre cu deschidere in plan paralel. Din punct de vedere optic deschiderile mari posibile a fi realizate cu acest sistem inovativ pot fi integrate in fatade cu diverse geometrii - chiar si cu cercevele cu greutati pana la 250 kg. Paleta larga de vitraje posibile permite si solutii particularizate pentru izolatia termica ceruta, inclusiv vitrare tripla cu grosimea sticlei pana la 52 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Perete despartitor cu structura usoara
Perete despartitor cu structura usoara
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Grund, liant
Grund, liant
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Placa de constructie
Placa de constructie

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...