TeraSteel SA

Panouri termoizolante TeraSteel

Panouri termoizolate sandwich pentru perete si acoperis. Aplicatii: industriale, comerciale, agrozootehnice, camere frigorifice, aplicatii cu igiena stricta, respectiv acoperisuri bituminoase.

Produse din aceasta familie

Panou termoizolant de perete IsoPerA Panou termoizolant de perete IsoFrig Panou termoizolant de perete IsoPerN Panou termoizolant de perete IsoSanoA - aplicatii cu igiena stricta
 
Panouri termoizolante de perete TeraSteel
7 produse

TeraSteel produce o gama completa de panouri termoizolante tip sandwich pentru pereti, cu miez din material izolant de poliuretan (PUR), de poliizocianurat (PIR) sau cu vata minerala, care indeplinesc toate cerintele unei constructii moderne, economice si durabile. Fie ca este vorba despre un depozit, centru logistic, fabrica, birou, centru comercial, depozit frigorific sau cladire agricola, TeraSteel ofera o gama larga de solutii constructive pentru peretii cladirilor, asigurand durabilitate si eficienta energetica, etanseitate, instalare facila si rapida, precum si implementarea in timp util a oricarui proiect cu cerinte arhitecturale si estetice deosebite. Panourile termoizolante TeraSteel au toate accesoriile necesare instalarii rapide si sigure, ele sunt ambalate si transportate in functie de dimensiuni si culori, direct de pe linia de fabricatie, fiind protejate cu folie extensibila din PE, pentru a fi evitata orice deteriorare a fetelor prevopsite. Lungimea standard a panourilor este cuprinsa intre 2 si 13,5 m. Panouri de pana la maxim 15 m sau mai scurte de 2 m se pot executa doar cu consultarea prealabila a departamentului tehnic.

7 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de acoperis IsoAc5 Panou termoizolant de acoperis IsoAc3 Panou termoizolant de acoperis IsoSano3 - aplicatii cu igiena stricta Panou termoizolant de acoperis IsoSano5 - aplicatii cu igiena stricta
 
Panouri termoizolante de acoperis TeraSteel
5 produse

TeraSteel produce o gama completa de panouri termoizolante tip sandwich pentru acoperis, cu miez din material izolant de poliuretan (PUR), de poliizocianurat (PIR) sau cu vata minerala. Avand domenii largi de aplicabilitate – cladiri industriale, comerciale, agroozotehnice, centre sportive sau logistice, depozite, cladiri izolate cu membrane bituminoase - panourile termoziolante de acoperis TeraSteel sunt solutia perfecta pentru acoperisuri. Calitatea excelenta a materialelor precum si rigurozitatea proceselor de fabricatie asigura constructiei durabilitate si eficienta energetica, etanseitate, instalare facila si rapida precum si implementarea in timp util a oricarui proiect cu cerinte arhitecturale si estetice deosebite. Panourile termoizolante au toate accesoriile necesare instalarii rapide si sigure. Ele sunt ambalate si transportate in functie de dimensiuni si culori, direct de pe linia de fabricatie, fiind protejate cu folie extensibila din PE, pentru a fi evitata orice deteriorare a fetelor prevopsite. Lungimea standard a panourilor este cuprinsa intre 2 si 13,5 m. Panouri de pana la maxim 15 m sau mai scurte de 2 m se pot executa doar cu consultarea prealabila a departamentului tehnic.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Produse TeraSteel la un centru de crescatorie avicola, regiunea Siofok, Ungaria
Produsele TeraSteel la un centru de crescatorie avicola, regiunea Siofok, Ungaria
Proiectul include 5 hale metalice cu suprafata totala de 7.500 mp²
Produsele TeraSteel la un centru de crescatorie avicola, regiunea Siofok, Ungaria
Categorii recomandate
Panou sandwich, panou termoizolant
Panou sandwich, panou termoizolant
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Element de fixare pentru placari
Element de fixare pentru placari
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...