Familie produse:  Panouri termoizolante TeraSteel
TeraSteel SA

Panouri termoizolante de perete TeraSteel

TeraSteel produce o gama completa de panouri termoizolante tip sandwich pentru pereti, cu miez din material izolant de poliuretan (PUR), de poliizocianurat (PIR) sau cu vata minerala, care indeplinesc toate cerintele unei constructii moderne, economice si durabile. Fie ca este vorba despre un depozit, centru logistic, fabrica, birou, centru comercial, depozit frigorific sau cladire agricola, TeraSteel ofera o gama larga de solutii constructive pentru peretii cladirilor, asigurand durabilitate si eficienta energetica, etanseitate, instalare facila si rapida, precum si implementarea in timp util a oricarui proiect cu cerinte arhitecturale si estetice deosebite. Panourile termoizolante TeraSteel au toate accesoriile necesare instalarii rapide si sigure, ele sunt ambalate si transportate in functie de dimensiuni si culori, direct de pe linia de fabricatie, fiind protejate cu folie extensibila din PE, pentru a fi evitata orice deteriorare a fetelor prevopsite. Lungimea standard a panourilor este cuprinsa intre 2 si 13,5 m. Panouri de pana la maxim 15 m sau mai scurte de 2 m se pot executa doar cu consultarea prealabila a departamentului tehnic.

Produse din aceasta familie

Panou termoizolant de perete IsoPerA
 
Panou termoizolant de perete IsoPerA

Panou sandwich de perete cu imbinare ascunsa. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV, LEAD. Aceste panouri pot fi montate atat orizontal, cat si vertical, permitand crearea unor pereti de inalta valoare decorativa. Panourile sandwich de perete cu imbinare ascunsa IsoPerA sunt recomandate cladirilor industriale si comerciale, unde estetica este importanta. La peretii cu imbinari ascunse, capetele elementelor de fixare sunt mascate, iar pe tronsoanele montate orizontal, sunt prevazute rosturi de dilatare. Tabla din otel zincat prevopsita conform EN 10143, EN 10346 si EN 10169, editiile in vigoare. Microprofilari: STANDARD, PLISSE, LIS. Miezul: cu spuma rigida de poliuretan sub diferite sisteme chimice: PUR, PIR, PIRXV. Garnitura de etansare: asigura o buna izolare termica si etanseitatea imbinarii. Panourile D = 40 mm, se livreaza fara garnitura de etansare. Holsurub autoperforant cu saiba si garnitura EPDM.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de perete IsoFrig
 
Panou termoizolant de perete IsoFrig

Sistem din panouri sandwich IsoFrig pentru camere frigorifice. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV, LEAD. Sistemul de panouri sandwich IsoFrig reprezinta o solutie ideala pentru constructia camerelor sau depozitelor frigorifice si spatiilor de procesare si/sau stocare a alimentelor. Imbinarea de tip ”frigo” confera un plus de izolare termica. Tabla din otel zincat conform EN 10143, EN 10346 si EN 10169, editiile in vigoare, cu urmatoarele finisaje: poliester, folie PVC alimentara, PVDF. Microprofilari: STANDARD, LIS, PLISSE. Miezul: spuma poliuretanica PUR si PIR (nu este daunatoare si nociva). Tabla cu acoperire: poliester, folie PVC alimentara, PVDF. Panourile sandwich IsoFrig sunt proiectate pentru aplicatii cu temperaturi cuprinse intre -40°C si 0°C. Acestea pot fi utilizate in domenii precum: camere frigorifice si de refrigerare, prelucrarea alimentelor, aplicatii cu igiena stricta. Lungimea standard a panoului este cuprinsa intre 2 si 13,5 m. Panourile de pana la maxim 15 m sau mai scurte de 2 m se pot executa doar cu consultarea prealabila a departamentului tehnic.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de perete IsoPerN
 
Panou termoizolant de perete IsoPerN

Panou sandwich de perete cu imbinare vizibila. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV, LEAD. Panourile sandwich de perete cu imbinare vizibila IsoPer N de la TeraSteel pot fi montate atat orizontal, cat si vertical, si reprezinta o solutie practica si economica pentru toti cei aflati in cautarea unor panouri cu imbinare vizibila, rezistente si de incredere. Tabla din otel zincat prevopsita conform EN 10143, EN 10346 si EN 10169, editiile in vigoare. Microprofilari: STANDARD, PLISSE, LIS. Miezul: cu spuma rigida de poliuretan sub diferite sisteme chimice: PUR, PIR, PIRXV. Garnitura de etansare: asigura o buna izolare termica si etanseitatea imbinarii. Panourile D = 40 mm, se livreaza fara garnitura de etansare. Holsurub autoperforant cu saiba si garnitura EPDM.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de perete IsoSanoA - aplicatii cu igiena stricta
 
Panou termoizolant de perete IsoSanoA - aplicatii cu igiena stricta

Panou perete cu imbinare ascunsa pentru aplicatii cu igiena stricta. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV. Panourile sandwich IsoSanoA de la TeraSteel reprezinta o solutie de realizare a inchiderilor, pentru aplicatii cu igiena stricta, dar si o alternativa pentru acoperisurile cladirilor agrozootehnice, unde panta minima a acoperisului e de 7%. IsoSanoA este un panou sandwich de perete, cu prindere ascunsa. Are fata interioara realizata din tabla zincata acoperita cu film PVC, cu fata interioara din tabla zincata prevopsita. Panourile sandwich IsoSanoA pot fi folosite in medii cu pana la 100% umiditate relativa. Nu pot fi folosite la suprafetele care intra in contract cu razele UV. Astfel, depozitarea lor trebuie facuta in medii acoperite.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de perete IsoSanoN - aplicatii cu igiena stricta
 
Panou termoizolant de perete IsoSanoN - aplicatii cu igiena stricta

Panou perete cu imbinare vizibila pentru aplicatii cu igiena stricta. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV. Panourile sandwich IsoSanoN de la TeraSteel reprezinta o solutie de realizare a inchiderilor, pentru aplicatii cu igiena stricta, dar si o alternativa pentru acoperisurile cladirilor agrozootehnice, unde panta minima a acoperisului e de 7%. Panourile sandwich IsoSanoN pot fi folosite in medii cu pana la 100% umiditate relativa. Nu pot fi folosite la suprafetele care intra in contract cu razele UV. Astfel, depozitarea lor trebuie facuta in medii acoperite.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de perete IsoPerA MW - cu miez din vata minerala
 
Panou termoizolant de perete IsoPerA MW - cu miez din vata minerala

Panou sandwich de perete cu imbinare ascunsa. Sisteme chimice: vata minerala. Panourile termoizolante de perete TeraSteel cu vata minerala se folosesc la realizarea peretilor exteriori si interiori ai constructiilor civile si industriale care necesita un grad ridicat de rezistenta la foc, rezistenta fonica si izolatie termica. Pentru IsoPerA MW, se recomanda montajul vertical.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de perete IsoPerN MW - cu miez din vata minerala
 
Panou termoizolant de perete IsoPerN MW - cu miez din vata minerala

Panou sandwich de perete cu imbinare vizibila. Material izolant: vata minerala. Panourile termoizolante de perete TeraSteel cu vata minerala se folosesc la realizarea peretilor exteriori si interiori ai constructiilor civile si industriale care necesita un grad ridicat de rezistenta la foc, rezistenta fonica si izolatie termica. Pentru IsoPerN MW, se recomanda montajul orizontal.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...