Familie produse:  Panouri termoizolante TeraSteel
TeraSteel SA

Panouri termoizolante de acoperis TeraSteel

TeraSteel produce o gama completa de panouri termoizolante tip sandwich pentru acoperis, cu miez din material izolant de poliuretan (PUR), de poliizocianurat (PIR) sau cu vata minerala. Avand domenii largi de aplicabilitate – cladiri industriale, comerciale, agroozotehnice, centre sportive sau logistice, depozite, cladiri izolate cu membrane bituminoase - panourile termoziolante de acoperis TeraSteel sunt solutia perfecta pentru acoperisuri. Calitatea excelenta a materialelor precum si rigurozitatea proceselor de fabricatie asigura constructiei durabilitate si eficienta energetica, etanseitate, instalare facila si rapida precum si implementarea in timp util a oricarui proiect cu cerinte arhitecturale si estetice deosebite. Panourile termoizolante au toate accesoriile necesare instalarii rapide si sigure. Ele sunt ambalate si transportate in functie de dimensiuni si culori, direct de pe linia de fabricatie, fiind protejate cu folie extensibila din PE, pentru a fi evitata orice deteriorare a fetelor prevopsite. Lungimea standard a panourilor este cuprinsa intre 2 si 13,5 m. Panouri de pana la maxim 15 m sau mai scurte de 2 m se pot executa doar cu consultarea prealabila a departamentului tehnic.

Produse din aceasta familie

Panou termoizolant de acoperis IsoAc5
 
Panou termoizolant de acoperis IsoAc5

Panou sandwich acoperis cu 5 nervuri. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV, LEAD. Panourile sandwich pentru acoperis IsoAc5 pot fi folosite la realizarea inchiderilor exterioare pentru o gama variata de lucrari precum: hale industriale; centre comerciale; depozite; organizari de santier (module preconfectionate); incinte frigorifice din industria alimentara; constructii social-culturale (scoli, cantine, sali de sport, etc.).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de acoperis IsoAc3
 
Panou termoizolant de acoperis IsoAc3

Panou sandwich de acoperis cu 3 nervuri. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV. Panoul sandwich IsoAc3 este un panou de acoperis, cu 3 nervuri de rigidizare. Acesta poate fi utilizat pentru toate aplicatiile din constructii, unde panta acoperisului este mai mare de 7%. Panoul sandwich IsoAc3 are 3 nervuri, dispuse pe o latime de 1 m, satisfacand astfel exigentele normale de rezistenta, izolare termica si estetica, si reprezentand o solutie practica si economica. Panourile sandwich pentru acoperis IsoAc3 pot fi folosite la realizarea inchiderilor exterioare pentru o gama variata de lucrari precum: hale industriale; centre comerciale; depozite; organizari de santier (module preconfectionate); incinte frigorifice din industria alimentara; constructii social-culturale (scoli, cantine, sali de sport, etc.).

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de acoperis IsoSano3 - aplicatii cu igiena stricta
 
Panou termoizolant de acoperis IsoSano3 - aplicatii cu igiena stricta

Panou sandwich pentru acoperis, cu 3 nervuri, pentru aplicatii cu igiena stricta. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV. Panourile sandwich IsoSano3 sunt panouri termoizolante de acoperis cu 3 cute, avand fata interioara realizata din tabla zincata acoperita cu film PVC. Aceste tipuri de panouri sandwich sunt recomandate in mediile agrozootehnice, fiind rezistente la agentii agresivi. Panourile sandwich IsoSano pot fi folosite in medii cu pana la 100% umiditate relativa. Nu pot fi folosite la suprafetele care intra in contract cu razele UV. Astfel, depozitarea lor trebuie facuta in medii acoperite. Panourile sandwich IsoSano reprezinta o solutie de realizare a inchiderilor, pentru aplicatii cu igiena stricta, dar si o alternativa pentru acoperisurile cladirilor agrozootehnice, unde panta minima a acoperisului e de 7%.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de acoperis IsoSano5 - aplicatii cu igiena stricta
 
Panou termoizolant de acoperis IsoSano5 - aplicatii cu igiena stricta

Panou sandwich acoperis cu 5 nervuri, pentru aplicatii cu igiena stricta. Material izolant: PUR, PIR, PIRXV. Panourile sandwich IsoSano5 sunt panouri termoizolante de acoperis cu 5 cute, avand fata interioara realizata din tabla zincata acoperita cu film PVC. Aceste tipuri de panouri sandwich sunt recomandate in mediile agrozootehnice, fiind rezistente la agentii agresivi. Panourile sandwich IsoSano5 pot fi folosite in medii cu pana la 100% umiditate relativa. Nu pot fi folosite la suprafetele care intra in contract cu razele UV. Astfel, depozitarea lor trebuie facuta in medii acoperite. Panourile sandwich IsoSano reprezinta o solutie de realizare a inchiderilor, pentru aplicatii cu igiena stricta, dar si o alternativa pentru acoperisurile cladirilor agrozootehnice, unde panta minima a acoperisului e de 7%.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou termoizolant de acoperis IsoBit5 - pentru acoperisuri izolate cu membrane bituminoase
 
Panou termoizolant de acoperis IsoBit5 - pentru acoperisuri izolate cu membrane bituminoase

Destinat acoperisurilor care urmeaza a fi izolate cu membrane bituminoase. Material izolant: PUR. Panoul sandwich IsoBit5 de la TeraSteel este un panou cu 5 nervuri si miez din spuma poliuretanica PUR, destinat acoperisurilor care urmeaza a fi izolate cu membrane bituminoase sau de alta natura (ex: membrane PVC). Partea exterioara a panoului este din carton bituminat, in timp ce cealalta fata este din tabla de otel prevopsita. Acest tip de panou se fixeaza direct cu partea metalica pe structura. Hidroizolatia se face pe santier. Panourile sandwich IsoBit 5 se livreaza la lungime disponibila: 2000-10000 mm. Panoul sandwich IsoBit5 este destinat acoperisurilor cu panta minima de 2% (panta maxima este data de proiect). Lungimea standard a panoului este cuprinsa intre 2 si 10 m. Panourile cu lungimi ce depasesc acest interval, se pot executa doar cu consultarea prealabila a departamentului tehnic.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...