Finalit

Solutii de curatare Finalit

Finalit Nr. 1. Solutie de curatare intensiva, Finalit Nr. 4. Solutie de curatare pete biologice, Finalit Nr. 8. Solutie contra ruginei, Finalit Nr. 9. Solutie de curatare pete de var si ciment, Finalit Nr. 10. Solutie antimucegai, Finalit Nr. 11. Solutie de curatare a petelor de grasime si ceara, Finalit Nr. 21S. Solutie de impermeabilizare primara/amorsa, Finalit Nr. 22. Solutie de impermeabilizare, Finalit Nr. 25. Solutie de impermeabilizare premium.

Documente

Solutii de curatare Finalit - prezentare generala

prezentare generala

pdf 222.6 kB
Solutii de curatare Finalit
 
Catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021 - prezentare generala

prezentare generala

pdf 24.7 MB
Catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document

Prezentare

Finalit Nr. 1. Solutie de curatare intensiva

Solutie de curatare de baza si neutralizator pentru solutii acide, cum ar fi de ex. Finalit Nr. 9 Solutie de curatare pete de var si ciment. De asemenea, adecvat pentru indepartarea petelor de ex. ulei, grasime, sange, mucegai, funingine si lubrifianti. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 4. Solutie de curatare pete biologice

Solutie speciala de curatare adecvata pentru indepartarea petelor organice, cum ar fi: frunze, iarba, acid de fructe, sucuri de fructe, lemn, ceai, cafea, tigari. Nu este potrivit pentru roci moi lustruite. Continut 1 litru.

Finalit Nr. 8. Solutie contra ruginei

Excelent curatator de baza pentru murdaria incapatanata. Indeparteaza petele de rugina, patina de cupru, pete galbene din marmura Carrara, pete de ingrasamant. Nu este potrivit pentru suprafete moi. Acest produs este acid. Neutralizarea suprafetelor dupa tratament utilizand Finalit. Nr. 1. Ambalare: 1 litru.

Finalit Nr. 9. Solutie de curatare pete de var si ciment

Solutie de curatare adecvata pentru indepartarea calcarului si a petelor de ciment, mortarului si solutiilor de chituire, murdariei puternice, a eflorescentei. Nu este potrivit pentru roci moi. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 10. Solutie antimucegai

Un agent de curatare acid, foarte eficient in indepartarea substantelor fungicide si bacteriene (cum ar fi alge, muschi, mucegai si frunze, pete urinare). Nu este potrivit pentru suprafete moi. Produse biocide utilizati cu atentie - cititi intotdeauna informatiile despre produs inainte de utilizare! Ambalare: 1 litru.

Finalit Nr. 11. Solutie de curatare a petelor de grasime si ceara

Indeparteaza petele de grasime, lapte, ulei, ceara, ceara de lumanare, deseuri alimentare si urme de grasime din imbinari de silicon. Utilizare nediluata. 1 litru este suficient pentru 5 m². Ambalare: 1 litru.

Finalit Nr. 21S. Solutie de impermeabilizare primara/amorsa

Solutie impermeabilizanta pentru suprafete foarte absorbante. Ofera protectie de baza impotriva petelor si a murdariei precum si a murdaririi suprafetei in faza de chituire. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 22. Solutie de impermeabilizare

Protectia pe termen mediu a suprafetelor puternic folosite impotriva petelor si murdariei. Este recomandat in special pentru suprafete lustruite si gresie fina, continut ridicat de solventi. Respirabil. Transparent. Efectul Goretex. Rezistent la razele UV, la sare de degivrare, la clor. Nu este toxic in contact cu produsele alimentare. Protectie graffiti. Pentru interior si exterior! Timp de uscare 1 - 2 ore, timp de intarire 24 de ore. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 25. Solutie de impermeabilizare premium

Ofera rezistenta la alunecare si protectie pe termen lung pentru suprafete netede atat impotriva petelor cat si a murdariei. Rezistent la radiatii UV, sare, sare de drum, ploaie. Confera efect Goretex permitand pavajului sa respire. Pentru utilizare interioara si exterioara! Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Stiri conexe
Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
Fii inspirat! Gaseste idei creative pentru proiectele tale.
Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
Solutiile de curatare Finalit de la Semmelrock
Solutiile de curatare Finalit de la Semmelrock
Se recomanda ca cel putin o data pe an sa se curete pavelele si dalele de beton Semmelrock cu solutii speciale de curatare si ingrijire; perioada optima pentru aceasta interventie este dupa trecerea iernii.
Solutiile de curatare Finalit de la Semmelrock
Alte produse ale companiei
Dale Umbriano
 
Dale Umbriano

Datorita sistemului Semmelrock Protect®, suprafata marmorata a dalelor Umbriano beneficiaza de un plus de stralucire si o intretinere comoda, aderenta murdariei pe aceasta suprafata fiind redusa. Spatiul amenajat cu dalele Umbriano capata un aspect atragator, armonios.
Caracteristici: aspect natural, diversitate mare de punere in opera pe dimensiuni, intretinere usoara si aderenta redusa a murdariei pe suprafata datorita Semmelrock Protect®, rezistenta sporita la inghet si sare de degivrare, rezistenta ridicata la uzura.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Gard Sonnblick
 
Gard Sonnblick

Sistemul de garduri Sonnblick va intampina intotdeauna cu aspectul sau natural, avand o varietate de culori care permite o incadrare armonioasa in orice tip de amenajare.
Caracteristici: sistem de garduri cu o varietate mare de punere in opera, eflorescente reduse, rezistenta la inghet.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Benzi LED Flex
 
Benzi LED Flex

Benzile inovatoare LED Flex reprezinta o solutie ideala pentru gradina, alei in jurul locuintei sau in zona de acces auto. Montaj usor in rosturile pavajului. Pot fi folosite si pentru delimitarea laterala. In functie de nevoi pot fi iluminate suprafete continue.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pavaje Appia Antica® antichizat
 
Pavaje Appia Antica® antichizat

Liniile neregulate, asemenea pietrei naturale si cromatica atractiva sunt caracteristicile care diferentiaza pavajul Appia Antica antichizat, conferind acestei game un aspect deosebit prin imbinarea ingenioasa a traditiei cu tendintele moderne facand trecerea de la stilul traditional la cel modern.
Caracteristici: suprafata naturala, nuantata cu adaos de nisip cuartos, rezistenta sporita la intemperii, durabilitate remarcabila, rezistenta la inghet si la sare de degivrare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavaje Castelletto® Antichizat
 
Pavaje Castelletto® Antichizat

Farmec aparte, o patina medievala data de suprafata antichizata, dar si de canturile sparte neregulat. Gama se caracterizeaza prin rezistenta la uzura si montaj usor.
Caracteristici: suprafata antichizata, cu canturi sparte neregulat, diversitate mare de punere in opera, rezistenta la uzura si frecare, rezistenta la raze UV, inghet si sare de degivrare, montaj usor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Agent de curatare, agent de intretinere
Agent de curatare, agent de intretinere
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Utilaj de curatat pardoseala
Utilaj de curatat pardoseala
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...