Documente
Specificatii




Pavajul Nardo se bucura de o paleta cromatica vie, deosebita. Este pavajul ideal pentru gradini, in special pentru suprafetele universale. Diferitele nuante disponibile dau posibilitatea unei amenajari atractive. Cu o grosime de 4 cm, este ideal pentru terase, cai de acces si alei din gradina.
Caracteristici: suprafata cu adaos de nisip cuartos, usor de montat, rezistenta la inghet si sare de degivrare, poate fi usor combinat cu alte sisteme Semmelrock Stein+Design.

Farmec aparte, o patina medievala data de suprafata antichizata, dar si de canturile sparte neregulat. Gama se caracterizeaza prin rezistenta la uzura si montaj usor.
Caracteristici: suprafata antichizata, cu canturi sparte neregulat, diversitate mare de punere in opera, rezistenta la uzura si frecare, rezistenta la raze UV, inghet si sare de degivrare, montaj usor.

Sistemul de garduri Sonnblick va intampina intotdeauna cu aspectul sau natural, avand o varietate de culori care permite o incadrare armonioasa in orice tip de amenajare.
Caracteristici: sistem de garduri cu o varietate mare
de punere in opera, eflorescente reduse, rezistenta la inghet.

Solutie pentru cei inventivi, care cauta solutii inedite de amenajare. Fie ca se doreste terasarea, delimitarea sau decorarea, Milldale este combinatia potrivita. Se poate crea propria gradina victoriana, daca se face terasarea in cascade si se amenajeaza oaze de vegetatie. Aspectul de piatra naturala completeaza functionalitatea sistemelor de garduri Milldale cu esteticul.
Caracteristici: aspect neregulat prin elementele in relief, suprafata cu aspect de piatra naturala, mare diversitate de punere in opera prin elemente care se combina, rezistenta la inghet.

Foarte eleganta, cu o suprafata usor structurata, care va da terasei un aspect distinctiv. Folosind agregate naturale obtinem delicate reflexii perlate. Culoare: alb-galbuie, prosecco. Dimensiuni: 40×40 cm. Grosime: 6 cm. Margini: cu cant. Caracteristici: aspect natural de criblura de piatra naturala, rezistenta la uzura, rezistenta la inghet si la sare de degivrare.