Schrack Technik Srl

Familii de aparataj terminal Schrack Technik

Produse din aceasta familie

Aparataj terminal VISIO 50
 
Aparataj terminal VISIO 50

Ramele VISIO 50 intr-un design atemporal in executie pentru 1 aparat, 2 aparate, 3 aparate, 4 aparate si 5 aparate, pot fi folosite in motaj orizontal sau vertical. Ramele pot fi alese in mai multe variatiuni de culoare in concordanta cu trendul actual, decorativ.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj terminal VISIO 45
 
Aparataj terminal VISIO 45

Sistemul VISIO 45 este versatil in utilizare si poate fi instalat in doze dreptunghiulare, cat si rotunde. Acestea pot fi utilizate in montaj orizontal sau vertical, separat sau in combinatii. Mai multe rame de montaj pot fi alipite formand astfel o unitate stabila si aliniata cu precizie. In baza formei dreptunghiulare a dozelor incastrate se pot monta inserturi diferite, foarte variate si modulare. Rama de montaj permite o fixare simpla a inserturilor functionale (de ex. prize, prize incarcare USB, intrerupatoare etc).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj terminal VISIO IP20
 
Aparataj terminal VISIO IP20

Sistemul VISIO IP20 prezinta intrari predecupate pentru cabluri in peretii laterali si in partea din spate, 4 gauri de fixare pentru un montaj simplu PT. Toate aparatele au o demontare simpla cu surubelnita prin apasarea pe adancitura din carcasa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparataj terminal VISIO IP54
 
Aparataj terminal VISIO IP54

Materialele termoplastice armate cu fibre de sticla au o mare stabilitate la agentii climatici ca si o mare rezistenta la soc (sunt verificate conform IK05), de asemenea sunt stabile in medii chimice sau cu variatii termice. Combinatiile verticale si orizontale de aparate VISIO IP54 formeaza pe orice perete un aspect compact. Combinatiile de 2 si 3 aparate sunt precablate. Protectie la praf si la stropire cu apa datorita gradului de protectie IP54.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...