Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Unitate de climatizare tip conducta Samsung MSP Duct S

Aparatul de aer conditionat Samsung Duct S este usor de instalat si de intretinut. Designul sau exceptional de compact ii reduce volumul si greutatea cu 30%, comparativ cu aparatele de aer conditionat conventionale. Asadar, este mult mai usor de manevrat si de instalat, chiar si in spatii mici. Functia Auto ESP Adjustment a aparatului de aer conditionat Samsung DUCT S simte automat si eficient presiunea statica exterioara (ESP), indiferent de lungimea canalului. Apoi isi ajusteaza performanta pentru a optimiza presiunea si volumul aerului si a minimiza zgomotul, pentru confort maxim in orice situatie. ESP poate fi ajustat cu usurinta folosind o telecomanda, lucru care reduce timpul de instalare. Aparatul de aer conditionat Samsung DUCT S este proiectat pentru acces din trei directii – de sus, din lateral si de jos – folosind un capac Slide Fit usor de indepartat.

Documente

Alte produse ale companiei
Caseta Samsung Wind-Free 1 directie, DVM Caseta Samsung 2 directii, DVM Caseta Samsung 360, DVM Caseta Samsung WindFree Mini 4 directii, DVM
 
Casete Samsung
5 produse

Sistemele de climatizare cu caseta de la Samsung ofera o acoperire remarcabila, utilizand o tehnologie avansata care le fac extrem de silentioase si eficiente din punct de vedere energetic. Caseta cu o directie satisface atat nevoile practice, cat si estetice, datorita designului simplu si functionarii eficiente pentru racorire. Tehnologia superioara a lamei ofera performanta ridicata si gestionare usoara fara compromisuri. Cu o carcasa compacta, subtire, caseta cu 2 directii se potriveste perfect in spatiile lungi, subtiri, cu capacitate limitata de instalare. Sistemul ofera o performanta de racire si incalzire puternica si instantanee. Caseta cu 4 directii ofera o acoperire remarcabil de uniforma in incaperi cu tavane inalte. Functia de reglare a vitezei ventilatiei poate fi utilizata in spatii inalte de pana la 3,5 m, iar modul tavan inalt este excelent pentru inaltimi de pana la 4,6 m.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung Boracay
 
Sistem de climatizare cu montaj pe perete Samsung Boracay

Un design triunghiular inovator raceste aerul cu 38% mai rapid. Cu spatiu de intrare si iesire mai larg si cu un debit mai mare de aer folosind un ventilator mai mare, forma sa unica raceste incaperea mai repede. Aerul conditionat Samsung a fost proiectat de la zero pentru a fi deosebit de eficient. Designul sau triunghiular unic permite o intrare mai larga pentru a putea trage mai mult aer. Raceste uniform pe intreaga suprafata. Lamelele suplimentare in forma de v, cu un unghi de miscare mai larg, disperseaza aerul rece intr-o zona mai mare, iar structura sa de flux de aer ascendent expulzeaza aerul pe o distanta mai mare. Un Invertor digital economic cu un rating SEER de 10,1 mentine temperatura dorita fara porniri sau opriri frecvente. Astfel, consuma mai putina energie si ajuta la pastrezi confortului pentru perioade mai lungi de timp.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Conducta OAP Samsung pentru DVM S
 
Conducta OAP Samsung pentru DVM S

Unitate de tubulatura pentru procesarea aerului exterior. Functia de reglare automata a ESP optimizeaza si eficientizeaza automat volumul de aer si presiunea, minimalizand zgomotul pentru confort maxim in orice situatie. Functia ESP poate fi reglata, de asemenea, cu usurinta prin telecomanda. Poate fi accesat din trei directii – deasupra, lateral si dedesubt – cu ajutorul unui capac subtire usor de deschis. Ca urmare, e mult mai usor de intretinut, indiferent unde este montat – ceea ce economiseste timp si bani. Reglarea usoara ofera controlul delicat necesar pentru performanta optima cu fiecare ocazie. Se poate regla fin puterea functionarii sale pentru a se potrivi nivelului de activitate, minimalizand in acelasi timp zgomotul si economisind energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate pentru DVM S cu recuperare de caldura Samsung ERV
 
Unitate pentru DVM S cu recuperare de caldura Samsung ERV

Compact si extrem de eficient, schimbatorul de caldura de tip diamant este conceput pentru a optimiza fluxul de aer. In comparatie cu modelele conventionale dreptunghiulare si hexagonale, acesta distribuie aer proaspat si mentine o performanta confortabila, stabila si nepoluanta. Afacerile vor beneficia de costuri reduse si un mediu confortabil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Samsung DVM S High EER
 
Pompa de caldura Samsung DVM S High EER

Dimensiunile sale compacte permit o economie semnificativa de spatiu, care poate fi utilizat in alte scopuri, fara a compromite performanta, datorita compresorului eficient Inverter Scroll si a schimbatorului de caldura hibrid. Tehnologia sa avansata imbunatateste radical performanta si reduce risipa de energie. Aceasta include un compresor Inverter Scroll foarte eficient, un schimbator de caldura inovator hibrid si un difuzor de capacitate mare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...