Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval

Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval

Nordis Mamaia, un concept imobiliar inovator inspirat de viitor si imbratisat de natura albastra

Intr-o lume in continua schimbare, proiectele inovatoare si sustenabile devin din ce in ce mai importante pentru a crea spatii de trai moderne, eficiente si respectuoase fata de mediu. Un astfel de exemplu remarcabil il reprezinta ansamblul hotelier si rezidential Nordis Mamaia 5 stele, o dezvoltare imobiliara impresionanta, ce s-a remarcat prin abordarea sa revolutionara si adaptarea la cerintele viitorului.

Natura, tehnologie si eleganta atemporala

Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval
Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval

Asa cum putem observa, Nordis Mamaia beneficiaza de o arhitectura organica deosebita, inspirata din natura, menita sa aduca un plus estetic intregii zone in care este amplasat. Ansamblul a fost construit cu o viziune inovatoare si originalitate, preluand influente din surse diverse, cum ar fi hoteluri celebre din Dubai si stiluri precum Hollywood Regency si modernismul Streamline. Aceasta combinatie intre natura si tehnologie, intre eleganta atemporala si design contemporan, a condus la crearea unei estetici proprii, ce imbina armonios luxul si functionalitatea.

Suprafata impresionanta pe care se intinde etapa 1 a ansamblului Nordis, peste 120.000 de metri patrati, ofera o varietate de facilitati si implicit, servicii premium. Hotelul de 5 stele, ce va fi inaugurat in curand, dispune de un SPA generos de 3.200 de metri patrati, o sala de fitness moderna, piscine interioare si exterioare, restaurante si cafenele de top, sala  polivalenta pentru evenimente, Cinema VIP, o clinica de recuperare medicala si o plaja privata. De asemenea, proprietarii apartamentelor rezidentiale vor beneficia de servicii exclusiviste, precum room service, room cleaning, concierge si valet parking.

Prin conceptul sau cu facilitati integrate, deschise 12 luni pe an, ansamblul Nordis Mamaia impune un nou standard pe piata resorturilor menite sa creeze un mediu de wellbeing, oferind experiente de neuitat pentru toti locuitorii si oaspetii sai.

Designul interior al camerelor si apartamentelor din ansamblul Nordis a fost realizat cu o atentie deosebita pentru a asigura functionalitatea optima a fiecarui spatiu. Datorita sistemelor avansate de climatizare si integrarea tehnologiei SMART Home, locuitorii beneficiaza de un confort de neegalat, adaptat cerintelor secolului XXI. Incalzirea in pardoseala, un alt factor inovator, ofera o experienta deosebita in confortul propriilor locuinte, chiar si in cursul sezonului rece.

Pe langa toate acestea, amplasarea strategica a ansamblului Nordis Mamaia, intre mare si lac, ofera o panorama spectaculoasa si o conexiune autentica cu natura. O plaja extinsa operata in sistem smart beach, aduce un plus de inovatie si confort pentru toti cei care se bucura de relaxare pe malul marii.

Un sistem de incalzire aliniat cu tehnologia viitorului

Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval
Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval

O caracteristica esentiala a ansamblului Nordis este alegerea unui sistem de incalzire de la Hoval, bazat pe cazane in condensatie UltraGas. Acest produs de ultima generatie este un pas important catre sustenabilitate si eficienta energetica. Tehnologia in condensare permite recuperarea maxima a caldurii reziduale din gazele de ardere, reducand astfel consumul de combustibil si emisiile de CO₂ in atmosfera. Nordis Mamaia demonstreaza astfel angajamentul sau fata de protejarea mediului si promovarea unui viitor mai verde si mai curat.

Cazanul in condensatie UltraGas este un produs performant si inovator datorita performantelor sale superioare, eficientei energetice ridicate si impactului pozitiv asupra mediului. Secretul vietii sale indelungate poate fi gasit in otelul inoxidabil de inalta calitate utilizat pe partea de apa, iar inovatorul schimbator de caldura Hoval TurboFer® permite temperaturi de functionare de pana la 95°C. De asemenea, are o suprafata de incalzire special dezvoltata, care transfera energia termica extrem de eficient.

Prepararea rapida si eficienta a apei calde menajere cu protectie fiabila impotriva bacteriilor

Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval
Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval

Cu ajutorul tehnologiei avansate a Modul Plus, complexul Nordis Mamaia ofera o solutie de preparare rapida si eficienta a apei calde menajere de inalta performanta. Acest sistem utilizeaza principiul schimbului de caldura in contra-curent pentru a maximiza utilizarea energiei, asigurand astfel economie si eficienta crescuta.

Un aspect esential al acestui sistem este schimbatorul de caldura realizat din otel inoxidabil, sub forma de module tip "tank in tank". Aceasta structura durabila cu carcasa din tabla de otel si izolatie termica contribuie la mentinerea unei durate lungi de viata a echipamentului.

Unul dintre avantajele semnificative ale acestui sistem este eficienta sa in gestionarea depunerilor de calcar, datorita principiului in contra-curent. Acest lucru nu doar asigura un transfer constant de caldura, ci si costuri de intretinere reduse, contribuind astfel la economii pe termen lung.

Cu o gama larga de debite, de la 640 la 17.500 de litri pe ora, sistemul Modul Plus asigura un debit extrem de mare de apa calda menajera. Aceasta nu doar ofera confortul necesar, dar si o protectie fiabila impotriva bacteriilor precum Legionella, asigurand apa calda menajera de o calitate superioara. In cazul instalatiilor de mari dimensiuni (hoteluri, spa-uri, piscine) puritatea microbiologica a sistemelor de distributie a apei este deosebit de importanta.

Designul compact si optim al acestui sistem aduce numeroase avantaje. Amprenta sa la sol redusa face ca acesta sa economiseasca spatiu interior important. In plus, flexibilitatea sa de a fi demontat usor pentru transport sau montare la fata locului face din acest sistem o alegere extrem de practica.

Complexul Nordis Mamaia a ales Modul Plus pentru a se asigura ca toate cerintele de apa calda menajera sunt indeplinite cu eficienta si fiabilitate. Datorita tehnologiei de varf, sigurantei, durabilitatii si avantajelor economice pe care le ofera, acest sistem reprezinta o solutie optima pentru proiectele ce necesita cantitati mari de apa calda menajera de inalta calitate.

Iata cateva cifre si caracteristici cheie care evidentiaza de ce acest cazan se numara printre cele mai bune optiuni disponibile:

Randament ridicat: Cazanele in condensatie UltraGas au un randament termic de pana la 109%, ceea ce inseamna ca pot transforma mai multa energie din combustibilul folosit in caldura utila. Acest lucru se datoreaza aprovechierii caldurii reziduale din gazele de ardere, reducand astfel pierderile de caldura.

Economie de combustibil: Datorita eficientei lor sporite, cazanele in condensatie UltraGas pot contribui la economii semnificative la facturile de combustibil. In comparatie cu cazanele conventionale, pot reduce consumul de gaz sau de combustibil cu aproximativ 15% pana la 30%.

Emisii reduse de CO₂: Eficienta crescuta a cazanelor in condensatie UltraGas duce la o reducere semnificativa a emisiilor de dioxid de carbon (CO₂) si a altor gaze cu efect de sera. Aceasta reprezinta o contributie importanta la protejarea mediului si combaterea schimbarilor climatice.

Tehnologie avansata: Cazanele UltraGas sunt echipate cu tehnologie avansata de condensare, control electronic si monitorizare, asigurand un regim de functionare optim si adaptabil la nevoile de incalzire.

Fiabilitate si durabilitate: Produsele Hoval sunt cunoscute pentru calitatea si fiabilitatea lor. Cazanele in condensatie UltraGas sunt construite din materiale rezistente si sunt concepute sa ofere o durata lunga de viata, necesitand mai putine interventii de service.

Flexibilitate in capacitate: Gama de cazane in condensatie UltraGas acopera o varietate de capacitati termice, astfel incat sa poata fi adaptate cerintelor diferite ale utilizatorilor, fie ca este vorba de locuinte individuale sau cladiri comerciale/industriale.

Toate aceste caracteristici fac din cazanul in condensatie UltraGas o alegere exceptionala pentru incalzirea eficienta, prietenoasa cu mediul si economica a spatiilor, reprezentand o solutie moderna si sustenabila pentru sistemele de incalzire.

Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval
Ansamblul hotelier si rezidential Nordis, Mamaia, alege din nou Hoval

Inovator si sustenabil, ansamblul Nordis Mamaia este dezvoltat respectand normele moderne, combinand cu maiestrie elemente estetice variate, tehnologie de varf si solutii ecologice si are in prezent pre-certificarea GREEN Homes.

Alegerea unui sistem de incalzire de la Hoval cu cazane in condensare UltraGas subliniaza angajamentul fata de mediul inconjurator si preocuparea pentru confortul si bunastarea locuitorilor. Cu facilitati si servicii de 5 stele, o estetica impresionanta si o conexiune autentica cu natura, ansamblul Nordis Mamaia ramane un exemplu demn de urmat in dezvoltarea imobiliara din Romania.

Produse mentionate in articol
Cazan in condensatie Hoval UltraGas® 2 Cazan de pardoseala in condensatie cu gaz UltraGas (15-100) Cazan de pardoseala in condensatie cu gaz UltraGas (125-1150) Cazan in condensatie UltraGas® (1550)
 
Cazane de pardoseala Hoval de incalzire cu gaz UltraGas
5 produse

Cazane de pardoseala in condensatie de mare eficienta si gama de puteri in intervalul 15 - 2300 kW. Arzator Ultraclean® unic prin tehnologie cu emisii scazute. Schimbator de caldura aluFer® patentat cu eficienta de neegalat, de pana la 109%. Cazanele de pardoseala Hoval ajuta la reducerea emisiilor CO2 pana la 90 tone/an. Unitatea de automatizare inteligenta model TopTronic®T pentru facilitarea controlului si a cascadarii. Cazanele de pardoseala Hoval de incalzire cu gaz UltraGas sunt: UltraGas (15-100), UltraGas (125-1150) si (250D-2300D).

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Modul-plus - Boiler din inox in varianta modulata
 
Modul-plus - Boiler din inox in varianta modulata

Modul-plus este un boiler cu productie mare de apa menajera cu performante neegalabile si igiena garantata. Productie de apa calda menajera de pana la 17 500 l/ora. Unitatea centrala a Modul-Plus-ului este ansambul preparator de tip cilindru din otel inoxidabil de inalta calitate. Acesta are o capacitate de 115 litri si o suprafata de schimb termic de 1.42 m². Sistemul de module permite o putere foarte mare si un debit crescut de apa calda menajera.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Cazan de aburi
Cazan de aburi
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan pe combustibil solid
Cazan pe combustibil solid
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...