proidea.ro catalog online de informatii produse

mySchneider Rewards 2019 - Schneider Electric recompenseaza loialitatea si increderea clientilor!


2019. aprilie 16.

Fiecare achizitie te aduce mai aproape de premiul dorit!

Schneider Electric recompenseaza loialitatea si increderea clientilor!

Schneider Electric recompenseaza loialitatea si increderea clientilor, fata de toate achizitiile acestora. Intra pe website-ul programului www.se.com/ro/premii si completeaza formularul cu datele tale, achizitioneaza produse Schneider Electric, acumuleaza puncte, iar pe baza acestora, comanda-ti premiile dorite.

mySchneider Rewards este programul de fidelizare dedicat partenerilor electricieni, instalatori, constructori si integratori de sistem, persoane fizice sau juridice, care activeaza preponderent in cadrul segmentului rezidential in domeniul instalatiilor electrice si care presteaza servicii de montaj, constructii si instalare pentru produsele Schneider Electric.

Mai multe detalii afla din noua brosura mySchneider Rewards 2019 sau din magazinele partenere.
Lista acestora este publicata pe website-ul programului.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Schneider Electric, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  Automate programabile Modicon

Fiecare model din gama Modicon este conceput pentru a oferi solutia ideala pentru fiecare tip de masina. Astfel, automatele programabile Modicon M221 sunt destinate masinilor simple, cu arhitectura de automatizare compacta, ajutand la optimizarea dimensiunilor dulapurilor si cutiilor de automatizare. Avand un port Ethernet incorporat, acestea pot fi integrate cu usurinta in arhitecturile sistemului de control pentru comanda de la distanta si intretinerea masinilor prin intermediul aplicatiilor instalate pe PC, tableta sau smartphone. Produsele Modicon M241 sunt destinate masinilor compacte de inalta performanta, care incorporeaza functii de control al vitezei si al pozitiei. Acest model prezinta un port Ethernet integrat ce ofera servicii FTP si server web, asigurand si acesta o integrare usoara in arhitecturile sistemelor de control pentru comanda de la distanta a masinilor. Cu automatele programabile Modicon M251, Schneider Electric ofera o solutie inovatoare, de inalta performanta, in domeniul masinilor modulare si arhitecturilor complexe distribuite. Produsele din acest model pot optimiza dimensiunile dulapurilor montate pe perete sau podea in sistemele de control. De asemenea, solutia ajuta la eficientizarea costurilor masinii datorita functiilor incorporate in automatul programabil, modulul de extensie Modicon TM3 si modulul de comunicatie Modicon TM4.

Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.se.com/ro
Centrul Suport Clienti
  +40 21 203 0606
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Cuvinte cheie:  schneider  eloectric  electricitate  electricieni  electrician  shneider  rewards  promotie  loialitate  loial  loializare  program  recompensa  recompense  recompensare  recompenseaza  premiu  premii  acumuleaza  puncte  punct  myschneider