Peri Romania Srl

Peri Romania Srl

Sistem de cofraj cu panouri Domino
 
Sistem de cofraj cu panouri Domino

Cofraj robust si usor, utilizat pentru cofrarea elementelor verticale din beton, ideal pentru proiecte de constructii civile si industriale. Rama proprie, coltare, panouri de inchidere si de compensare, o gama larga de aplicatii pot fi realizate cu acest sistem de cofraj. Schela de betonare ce completeaza sistemul se utilizeaza la crearea de platforme de lucru. Ramele panourilor Domino sunt realizate din otel sau aluminiu. Toate componentele sistemului Domino pot fi manevrate fara macara. Cofrajul usor este potrivit pentru cofrarea urmatoarelor elemente: fundatii; grinzi; elemente verticale de infra si suprastructura; piscine si bazine de agrement; pile si stalpi rectangulari; parapeti de beton si ziduri de sprijin; camine si galerii pentru instalatii; proiecte de renovare structuri.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
PERI UP T 72 - schela pentru fatade cu cadrul T
 
PERI UP T 72 - schela pentru fatade cu cadrul T

Utilizarea acestui sistem se efectueaza sigur si eficient. Datorita protectiei de anti-cadere integrate in sistem, montatorul de schela lucreaza rapid si sigur pe orice suprafata de montaj - fara harnasamentul de protectie. Mana curenta pentru nivelul urmator este montata impreuna cu cadrul T fara alte accesorii. PERI UP T 72 este extrem de eficient: piesele componente usoare, montajul fara unelte si numarul redus de drumuri inutile cresc rentabilitatea, iar derularile simple si clare reduc costurile de montaj.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cofrajul cu grinzi pentru pereti VARIO GT 24
 
Cofrajul cu grinzi pentru pereti VARIO GT 24

Cu cofrajul de pereti alcatuit din grinzi, dispunerea componentelor individuale ale sistemului pot fi liber alese. Astfel, cofrajul VARIO GT 24 poate fi adaptat oricarei geometrii si cerinte, de ex. pozitia ancoreleor sau in ceea ce priveste presiunea admisibila a betonului proaspat. Sistemul se utilizeaza ca solutie personalizata pe proiect atat in cazul constructiilor rezidentiale cat si in cazul celor industriale, culei si pile de pod, ziduri de sprijin, precum si pentru structurile la care se impun suprafete aparente de beton arhitectural.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cofrare cataratoar SCS
 
Sistem de cofrare cataratoar SCS

Serveste ca structura de sustinere pentru cofrajul unilateral (fara ancoraje) sau cofrajul bilateral (cu ancoraje). Solicitarile date de presiunea betonului proaspat sunt transferate prin intermediul consolelor catre ancorele acestora, fixate in faza anterioara de betonare. Sistemul cu console cataratoare SCS se caracterizeaza printr-un grad inalt de rentabilitate, urmare a conceptului modular ce permite adaptarea la geometria si caracteristicile specifice proiectului. Unitati mari, manevrabile cu macara, urmare a capacitatii portante foarte mari a consolelor si a modului de dispunere a ancorajelor. Optimizare materiale cu acelasi cofraj si componente de sistem de la inceput, pe toate etapele de betonare. Suprafete de lucru sigure datorita adaptabilitatii platformelor la utilizarea in plan inclinat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...