Trepte si poduri de acoperis Almeva

Solutii optime pentru deplasarea in siguranta pe acoperis

Treptele si pasarele de acoperis Almeva solutia ideala pentru deplasarea in siguranta pe acoperis
Trepte si poduri de acoperis Almeva

Treptele si podurile pentru mentenanta

Pentru a va deplasa pe acoperis, este important sa aveti un echipament tehnic sau alt echipament montat pe acoperis. Treptele de acoperis si podurile de acoperis sunt o solutie ideala pentru deplasarea in siguranta pe acoperis. Treptele de acoperis sunt utilizare nu doar de catre cosarii care au nevoie de o suprafata stabila in apropierea cosului de fum pentru a-si face treaba, ci si de catre tehnicienii sau mesterii care se deplaseaza pe acoperis. Pe langa libertatea de miscare, trebuie sa se puna accentul in primul rand pe siguranta atunci cand se efectueaza lucrari de renovare a acoperisului, lucrari de instalare, intretinere, curatare a cosului de fum, inspectie, instalare de antene sau de panouri fotovoltaice. Treptele si podurile practice usureaza acest lucru.

Montaj usor

In functie de structura acoperisului, specialistii Almeva vor decide asupra modalitatii de instalare a treptelor si podurilor. Acest lucru este valabil si pentru diferite tipuri de acoperisuri, cum ar fi tiglele metalice, ceramice sau tigle de beton. Solutia ideala este achizitionarea si instalarea treptelor inainte de montajul acoperisului, dar apodurile au avantajul ca pot fi instalate si pe acoperisul finit. Instalarea treptelor pentru acoperis este rapida si usoara, folosind console si elemente de fixare. Oferta include o gama larga de solutii pentru instalarea pe orice acoperis, mentinand in acelasi timp o siguranta ridicata la deplasare.

Alegerea culorilor

Pentru a se potrivi cu culoarea treptelor si a acoperisului, Almeva ofera mai multe variante de culoare. Gama standard este reprezentata de versiunea galvanizata. Toate produsele sunt realizate intai din tabla de otel galvanizat la cald, apoi acoperita cu vopsea pulverizata. In ceea ce priveste nuantele de culoare, Almeva foloseste gama de culori RAL, iar culorile de baza includ caramida (RAL 8004), ciresul (RAL 3004), maroul (RAL 8012), antracitul (RAL 7016) si negrul (RAL 9005). Alte culori sunt disponibile la cerere. Treptele pentru acoperis sunt certificate in conformitate cu standardele nationale.

Produse mentionate in articol
Trepte si poduri de acoperis Almeva
 
Trepte si poduri de acoperis Almeva

Trepte si poduri de acoperis pentru deplasarea in siguranta pe acoperis. Acestea pot fi utilizate nu doar de catre cosari, ci si de catre tehnicienii sau mesterii care au nevoie a se deplasa pe acoperis. Pe langa libertatea de miscare, acestea ofera siguranta atunci cand se efectueaza lucrari la nivelul acoperisului. Treptele si podurile de acoperis sporesc siguranta si faciliteaza urcarea/coborarea de pe acoperis. Podurile pentru acoperis Almeva sunt disponibile cu un finisaj galvanizat in cinci culori RAL, alte culori RAL fiind disponibile la cerere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Tigla metalica
Tigla metalica
Invelitoare din tabla pentru acoperis si fatada
Invelitoare din tabla pentru acoperis si fatada
Tigla pentru acoperis
Tigla pentru acoperis
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...