Xeris SC din noua serie de armaturi de chiuveta de la Schell

Armatura cu inchidere proprie conceputa pentru chiuvete mici si mijlocii

Face fata oricarei situatii: in instalatii sanitare publice cu frecventare mare manerele de usa, armaturile de clatire si obiectele din dotare sunt surse posibile de transmitere de bacterii. Igiena temeinica a mainilor dupa folosirea unei toalete publice protejeaza efectiv de infectii si da un bun sentiment de siguranta. Nu se poate renunta fata de acest fond la armaturi de chiuveta sigure in functionare, care ofera un standard inalt de igiena si indeplinesc pe deasupra doleante pretentioase de design.

Cu o prelucrare de clasa superioara, o exprimare gratioasa a formelor si o calitate pana in detaliu - intra cu "Xeris" de la specialistul Schell o noua serie de armaturi pe piata. Linia de produse dezvoltata in colaborare cu designerul Uwe Spannagel, este transpunerea consecventa a unei forme de produs minimalistic cu o inalta functionalitate - potrivite pentru toate domeniile sanitare publice, semipublice si profesionale. Din seria sa noua de armaturi de chiuveta Schell prezinta pentru SHK Essen 2016 mai intai varianta cu inchidere proprie "Xeris SC".

Armatura noua cu inchidere proprie a fost conceputa pentru toate chiuvetele mici si mijlocii. S-a tinut cont, ca la utilizare aspectele functionale sa fie la fel de importante ca si o impresie generala echilibrata a locului de spalare. De aceea "Xeris SC" sta la dispozitie in doua marimi constructive 'small' si 'mid', fiecare cu alta inaltime si lungime de scurgere. Avand o lungime deosebit de confortabila de scurgere 'mid' se situeaza printre chiuvetele mijlocii. Acolo unde au loc numai piese ceramice mici, 'small' ofera in ciuda dimensiunilor mici o inaltime suficienta pentru o spalare confortabila. "Xeris SC" exista in ambele marimi ca armatura pentru apa rece si ca armatura pentru apa mixta.

Forma constructiva compacta de la "Xeris SC" convinge prin proportiile echilibrate cu grija, netezime, suprafete cromate insensibile la murdarie si forma moale o inzestreaza pe noua armatura cu o calitate emotionala. O caracteristica optica este scurgerea curbata in partea de jos, care se ingusteaza spre regulatorul jetului si descrie cu un elan mic spre bazin calea de scurgere a apei. Siguranta functionala a armaturii Schell cu inchidere proprie se realizeaza cu ajutorul carcasei integrale din metal, usor de curatat si protejata fata de vandalism.

Un confort ridicat de deservire si igiena la utilizare este garantat de cartusul Schell robust si absolut sigur. Actionand cu forte foarte mici apa curge deja la o apasare redusa pe capul armaturii - chiar si copii mai mici precum si persoane mai in varsta cu mobilitate redusa pot deservi armatura in mod optim. Oprirea apei are loc automat. Perlatorul regleaza fluxul independent de presiune(cantitatea de apa 5l/min), timpul de curgere a apei (reglabil de la 2 la 15 secunde) si temperatura apei realizandu-se cu ajutorul cartusului de temporizare. Pe perioade scurte se poate folosi si pentru apa incalzita pana la 70°C. Limitarea integrata a temperaturii da posibilitatea limitarii in trepte a temperaturii apei fierbinti si a apei reci in cate 5 trepte. Cartusul Schell de inalta calitate realizeaza in toata durata lui de functionare o actionare usoara a capului de armatura precum si reglajul fin ajustabil al temperaturii dorite a apei.
Armatura pentru chiuveta cu inchidere proprie "Xeris SC" ofera spatiilor sanitare publice un fler de estetica si profesionalitate ridicata. Responsabilitatea pentru sanatate si design-ul frumos se imbina din plin la aceasta armatura noua Schell.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre armatura cu inchidere proprie Schell Xeris SC, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schell Gmbh & Co. KG Armaturentechnologie, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Baterii Schell cu temporizare pentru lavoare
 
Baterii Schell cu temporizare pentru lavoare

Baterie cu temporizare pentru lavoar Schell Puris, Xeris si Petit.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Seria noua de armaturi de chiuvete "Xeris" de la Schell
Seria noua de armaturi de chiuvete "Xeris" de la Schell
Tehnica cea mai noua cu design atragator "Xeris E" si "Xeris E-T"
Seria noua de armaturi de chiuvete "Xeris" de la Schell

Categorii

Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...