Seria noua de armaturi de chiuvete "Xeris" de la Schell

Tehnica cea mai noua cu design atragator "Xeris E" si "Xeris E-T"

Armaturile de chiuveta din domeniul public si profesional sunt supuse la conditii extreme. Materiale robuste si o tehnica corespunzatoare trebuie sa indeplineasca cerintele specifice obiectului. Un design inovativ trebuie sa contribuie de asemenea la durabilitatea si valoarea spatiului sanitar. Toate acestea sunt reunite in noua serie "Xeris" de la Schell - si surprind prin diversitatea variantelor. Pe deasupra Schell a dezvoltat pentru prima data cu "Xeris E-T" o armatura cu un orificiu cu functie de termostat pentru chiuvete.

Linii rotunjite usor legate de forme geometrice clare dau seriei de armaturi "Xeris", concepute de echipa de design din Koln Uwe Spannagel, o imagine caracteristica. "Xeris" se incadreaza fara probleme in programul Schell si arata totusi si caracteristici proprii. Relevanta este suprafata acoperitoare eleganta a armaturii, care se inclina in zona din fata spre iesirea apei. Suprafete cromate netede ofera putine posibilitati de atac pentru impuritati sau calcar si accentueaza forma simpla supla si aparent filigrana in mod efectiv. Materiale durabile, elemente de deservire usor manevrabile si jetul de apa voluminos si bland fac sa traiesti valoarea ridicata.

Nou este si adancimea de serie extraordinara cu care "Xeris" intra pe piata. Linia armaturilor pentru chiuvete cuprinde 32 variante - armaturi cu inchidere proprie si variante electronice pentru deservirea fara atingere, variante pentru apa rece, apa in amestec si variante cu termostat si toate in pana la trei marimi de executie: mic, mediu si mare. Datorita acestui fapt "Xeris" se poate integra in orice echipare de spatiu sanitar si garanteaza cu proportiile adaptate o spalare igienica a mainilor.


Senzoricitate si termostat impreuna
Un lucru deosebit este armatura cu senzor de infrarosu "Xeris E-T" cu termostat si protectie contra oparirii. Armatura poseda pe partea dreapta un maner de termostat mic format ergonomic si foarte usor manipulabil. Prin acesta se poate ajusta temperatura dorita exact, dupa aceea ramane stabila. Chiar si persoane cu ingradiri de mobilitate pot prinde si deservi termostatul bine. Protectia integrata contra oparirii, la 38°C, protejeaza impotriva temperaturii prea ridicate ale apei, aceasta se poate fixa la o alta temperatura maxima ulterior. Suplimentar, functie de siguranta automata, blocheaza in decurs de o secunda apa fierbinte, in cazul caderii apei reci.

"Xeris E-T" asigura cu tehnologie inovatoare electronica igiena, siguranta si confortul cel mai mare posibil pentru o manipulare constienta cu apa si energie. Curgerea apei si oprirea functioneaza fara atingere. Datorita reglarii exacte la secunda a timpului de curgere si a timpului ulterior nu se pierde nicio picatura de apa degeaba. Programe de clatire de stagnare asigura in imobile publice si profesionale o igiena ireprosabila a apei potabile. Se poate adapta individual intervalul de clatire intre 1 si 240 ore si timpul de curgere a apei intre 5 si 600 secunde. Suplimentar este posibila dezinfectia termica - timpul de curgere se stabileste in avans si el este intre 15 si 600 secunde. O activare a modului de economisire de energie si o oprire a curatirii rotunjesc multitudinea functiilor.

Valoare suplimentara prin legare de retea
Toate variantele "Xeris E" comandate cu lumina infrarosie - cu si fara termostat - sunt echipate deja pentru viitor. Asta inseamna ca ele apartin celei mai noi generatii de armaturi sanitare Schell pentru o legare in reteaua digitala, pentru a stabili managementul apei intr-o cladire, mai transparent si mai eficient. Comanda centrala si supravegherea la nivel de retea are loc in acest caz prin sistemul de management de apa eSchell. De aceea armaturile "Xeris E" si "Xeris E-T" dispun de un modul electronic de capacitate mare, care permite pe langa o programare sprijinita de software si multiple functii de comanda. De aici fac parte de ex. clatiri igienice comandate in timp si - daca este necesar - o dezinfectie automata termica a grupelor de armaturi, optimizarea sarcinii de varf si stocarea conform protocolului.
Seria noua de armaturi de chiuveta "Xeris" este o solutie ideala, daca se doreste printr-o echipare atragatoare si o functionare durabila sigura un spatiu sanitar de valoare. "Xeris E-T", varianta cu termostat, indeplineste cerinte de confort ridicate si ofera siguranta in domenii de folosire sensibile.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre armaturile de chiuvete Xeris de la Schell, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schell Gmbh & Co. KG Armaturentechnologie, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Baterii Schell cu temporizare pentru lavoare
 
Baterii Schell cu temporizare pentru lavoare

Baterie cu temporizare pentru lavoar Schell Puris, Xeris si Petit.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Xeris SC din noua serie de armaturi de chiuveta de la Schell
Xeris SC din noua serie de armaturi de chiuveta de la Schell
Armatura cu inchidere proprie conceputa pentru chiuvete mici si mijlocii
Xeris SC din noua serie de armaturi de chiuveta de la Schell

Categorii

Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...