proidea.ro catalog online de informatii produse

Mobilier de baie Natural de la RAVAK


2018. noiembrie 27.

Mobilier elegant, cu linii clare, poate fi combinat cu chiuvete din marmura turnata

Mobilier de baie Natural

Mobilierul natural, combinat cu chiuvetele din marmura turnata, se potriveste in fiecare baie moderna. Multitudinea de variante dimensionale, precum si combinatia dintre zonele deschise si spatiile inchise il determina intr-o gama larga de aplicatii. Oferta include dulapuri cu sertare care ascunde pur si simplu tot ceea ce nu se doreste a fi la vedere in baie, dar si zone deschise adecvate pentru afisarea articolelor preferate. Conceptul consta dintr-un dulap cu doua sertare si doua dulapuri laterale cu sau fara usa. Stilul baii poate fi aranjat prin expunerea obiectelor individuale si armonizarea culorilor prosoapelor si cosmeticelor.

Mobilier elegant, cu linii clare, poate fi combinat cu chiuvete din marmura turnata. Se potriveste fiecarei bai moderne. Numarul sau de variante de marime si posibilitatile de combinare a suprafetelor deschise si inchise il predestineaza intr-o gama larga de utilizari.

Mobilier de baie Natural

Camera pentru propriile combinatii
Mobilierul din baie Natural include varianta cu sertare pentru a stoca cu usurinta tot ceea ce doriti sa va pastrati, precum si variante deschise, fara usi, pentru a putea vedea produsele preferate. Fiecare spatiu de baie poate avea astfel propriul sau farmec individual.

Mobilier de baie Natural

Combinatia cu chiuveta
RAVAK a combinat mobilierul Natural cu chiuvete pentru a simplifica alegerea clientului atunci cand achizitioneaza produsul. Intregul sistem este in perfecta armonie atat in ceea ce priveste designul, cat si practicitatea.

Mobilier de baie Natural

Numarul variantelor de marimi
Intr-adevar, toata lumea va putea alege din gama de variante de marime a mobilierului Natural, indiferent de marimea baii. De la latimea clasica de 50 cm, la confortabila de 80 cm pana la extraordinara de 120 cm, sub o chiuveta dubla care permite spalarea simultana pentru doua persoane, fara nici o limitare.

Mobilierul de baie Natural cuprinde urmatoarele elemente:
  • Oglinda Natural - cu dimensiuni 50/80/120 x 5 x 77 cm
  • Mobilier chiuvete, SD Natural 500 - cu dimensiuni 50 x 45 x 45 cm
  • Mobilier chiuvete, SD Natural 800 - cu dimensiuni 80 x 45 x 45 cm
  • Mobilier pentru chiuvete, SD Natural 1200 - cu dimensiuni 120 x 45 x 45 cm
  • Mobilier tip coloana SB Natural deschis - cu dimensiuni 45 x 26 x 55 cm
  • Mobilier tip coloana SB Natural cu usi - cu dimensiuni 45 x 28 x 77 cm.
Mobilier de baie NaturalIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre mobilierul de baie Natural, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RAVAK Rom Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Mobilier pentru baie Natural

Mobilierul natural, combinat cu chiuvetele din marmura turnata, se potriveste in fiecare baie moderna. Multitudinea de variante dimensionale, precum si combinatia dintre zonele deschise si spatiile inchise il determina intr-o gama larga de aplicatii. Oferta include dulapuri cu sertare care ascunde pur si simplu tot ceea ce nu se doreste a fi la vedere in baie, dar si zone deschise adecvate pentru afisarea articolelor preferate. Conceptul consta dintr-un dulap cu doua sertare si doua dulapuri laterale cu sau fara usa. Stilul baii poate fi aranjat prin expunerea obiectelor individuale si armonizarea culorilor prosoapelor si cosmeticelor. Mobilier elegant, cu linii clare, poate fi combinat cu chiuvete din marmura turnata. Se potriveste fiecarei bai moderne. Numarul sau de variante de marime si posibilitatile de combinare a suprafetelor deschise si inchise il predestineaza intr-o gama larga de utilizari.

Firma
Sediu: RO-070000 Ilfov, Buftea, str. 23 August, nr. 75
Telefon: +40 31 425 5870
Fax: +40 31 425 5871
E-mail:
Web: www.ravak.ro
Lucaciu Marius
director general  
   
   
   
Ravak A.S. este cel mai mare producator de cazi din acril si cabine de dus din Europa Centrala si de Est. Ravak Rom Srl s-a infiintat in septembrie 2005, ca filiala a firmei Ravak A.S. din Cehia.
Denumiri marca: RAVAK
Stire
Chiuvete Natural de la RAVAK
2017.12.19    
Cuvinte cheie:  ravak  ravac  mobilier  baie  natural  bai  chiuveta  mobila  marmura  turnata  elegant  elegante