Chiuvete si mobilier BeHappy II de la RAVAK

Pentru o solutie completa si armonie de design a baii

Un set coerent de produse bine gandite, concepute nu numai pentru bai mici. In afara de o cada speciala asimetrica si chiuveta pentru instalarea deasupra cazii, conceptul BeHappy II ofera, de asemenea, o chiuveta in forme clasice, cu un dulap pentru depozitarea necesitatilor clientului. O baie BeHappy II poate gestiona tot de ceea ce este nevoie, intr-un spatiu de 2 mp, dar poate de asemenea fi instalata intr-o baie mai mare, beneficiind de avantajele pe care le ofera.

Chiuveta dreapta BeHappy II
Suficient de mare pentru a servi oriunde in baie. Exista, de asemenea, un dulap compact, simplu, care salveaza tot ce este nevoie la chiuveta.

Caracteristici
 • dimensiuni: 55 x 40 cm
 • material: compozit - dolomita turnata si rasina
 • preaplin: DA
 • diametru orificiu pentru baterie: 35 mm
 • mobilier pentru chiuveta: SD BeHappy II
 • accesorii: ventil scund si sifon pentru chiuvete cu mobilier
 • garantie: 5 ani.
Chiuveta dreapta BeHappy II este disponibila cu un preaplin. Se monteaza pe perete sau pe un mobilier SD de la BeHappy II. Chiuveta este prevazuta cu o gaura de 35 mm pentru o baterie stativa. RAVAK recomanda dotarea chiuvetei BeHappy II cu un ventil scund pentru chiuvete, iar daca chiuveta este dotata cu mobilier, se recomanda folosirea sifonului pentru chiuvetele cu mobilier. Pentru o solutie completa si armonie de proiectare a baii, RAVAK recomanda combinatrea chiuvetei BeHappy II cu alte produse din conceptul BeHappy II (oglinda BeHappy II, mobilierul SD BeHappy II, cada BeHappy II), bateriile RAVAK si alte produse RAVAK. Setul de instalare (dibluri, suruburi etc.), inclusiv capacul de preaplin, sunt incluse in pachet.
Chiuveta BeHappy II de colt
Designul rafinat al chiuvetei de colt BeHappy II corespunde cu cazile moderne ce poarta acelasi nume. Este conceput pentru a plasa chiuveta BeHappy II pe cada sau in coltul baii. Plasate deasupra cazilor in zona picioarelor, ele nu ocupa spatiul util din baie si indeplinesc in mod ideal o functie practica si estetica. Marmura turnata printr-o tehnologie avansata ii confera suprafete de depozitare perfect plane si precise.

Caracteristici
 • dimensiuni: 50 x 66,5 cm
 • material: compozit - dolomita turnata si rasina
 • variante disponibile: des atanga sau dreapta (L/R)
 • preaplin: DA
 • diametru orificiu pentru baterie: 35 mm
 • mobilier pentru chiuveta: NU
 • accesorii: ventil scund si sifon tubular
 • garantie: 5 ani.
Chiuveta de colt BeHappy II este disponibila cu un orificiu pentru preaplin. Se instaleaza la perete intr-un colt sau deasupra cazii BeHappy II, unde prezinta o solutie unica de economisire a spatiului, mentinand in acelasi timp un confort complet in timpul utilizarii. Varianta de chiuvete de dreapta sau de stanga este definita de coltul in care va fi montata chiuveta. Bateria trebuie sa fie intotdeauna direct in fata clientului. Chiuveta este prevazuta cu o gaura de 35 mm pentru o baterie stativa. RAVAK recomanda completarea chiuvetei de colt BeHappy II cu un ventil scund si cu un sifon tubular. Pentru o solutie completa si proiectarea baii, se recomanda combinarea chiuvetei cu alte produse din conceptul BeHappy II (oglinda BeHappy II, cada BeHappy II), baterii RAVAK si alte produse RAVAK. Setul de instalare (dibluri, suruburi etc.), inclusiv capacul de preaplin, sunt incluse in pachet.

Oglinda BeHappy II
Cu BeHappy II baia este perfecta. Oglinda cu raft completeaza in mod ideal chiuveta si cada din conceptul BeHappy II.

Caracteristici
 • dimensiuni: 53 x 11 x 74 cm
 • material: placa MDF
 • culoarea: alb (lucios)
 • garantie: 5 ani.
Oglinda BeHappy II este prevazuta cu un raft alb lacuit, practic. Pentru o solutie completa si armonie de design a baii, RAVAK recomanda combinarea oglinzii BeHappy II cu alte produse din conceptul BeHappy II (chiuveta BeHappy II, chiuveta BeHappy II, cada BeHappy II) si alte produse RAVAK.
Mobilier pentru chiuvete BeHappy II
Mobilierul spatios pentru chiuveta este prevazut cu un sertar. Chiar si intr-o baie mai mica, totul poate fi aranjat in mod clar.

Caracteristici
 • dimensiuni: 53 x 37 x 43,5 cm
 • material: placi MFPB si MDF impregnate
 • culoarea corpului mobilierului: alb
 • culoarea usilor: alb (lucios)
 • garantie: 5 ani.
Mobilierul de baie pentru chiuvete BeHappy II este proiectat pentru chiuveta BeHappy II dreapta. Este echipat cu un sertar inalt si un spatiu amplu de depozitare. Corpul mobilierului este alb, iar usa este alb lucios (MDF vopsit). Livrate asamblate incluzand un set de instalare (suruburi, balamale, prize). Mobilierul trebuie montat pe un perete. Pentru o solutie completa si armonie de design a baii, RAVAK recomanda combinarea mobilierului pentru chiuvete BeHappy II cu alte produse din conceptul BeHappy II (chiuveta BeHappy II, oglinda BeHappy II), robinete si alte produse RAVAK..


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre conceptul BeHappy II, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RAVAK Rom Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Concept pentru baie BeHappy II
 
Concept pentru baie BeHappy II

Un set coerent de produse bine gandite, concepute nu numai pentru bai mici. In afara de o cada speciala asimetrica si chiuveta pentru instalarea deasupra cazii, conceptul BeHappy II ofera, de asemenea, o chiuveta in forme clasice, cu un dulap pentru depozitarea necesitatilor clientului. O baie BeHappy II poate gestiona tot de ceea ce este nevoie, intr-un spatiu de 2 m², dar poate de asemenea fi instalata intr-o baie mai mare, beneficiind de avantajele pe care le ofera.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mobila de baie
Mobila de baie
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Linii complete de produse pentru baie si igiena
Linii complete de produse pentru baie si igiena
Mobila
Mobila
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...