proidea.ro catalog online de informatii produse

Ferestre Internorm Edition pentru casa pasiva


2012. martie 06.

Termoizolatoare, economice si ecologice

Pe langa competenta unica in confectionarea ferestrelor din material plastic, Internorm se remarca fiind unul din lideri in Europa in domeniul ferestrelor din lemn/aluminiu pentru case cu consum redus de energie si pentru case pasive. Internorm de mai mult de zece ani dezvolta si fabrica ferestre si usi din lemn/aluminiu de calitate superioara, care in Europa sunt considerate drept model, detinand certificatul Institutului de Casa Pasiva din Darmstadt.

Un exemplu concludent este cabana alpina aflata la altitudinea de 2.154 m, pe culmea muntelui Hochschwab, in Styria. Casa Schiestl a castigat locul intai la "Energy Globe", fiind totodata casa pasiva construita la cel mai inalt punct din Europa.

Ferestrele Internorm Edition au contribuit in mod semnificativ la succesul cabanei, a primei case realizate pe principiul de casa pasiva, o cladire eficienta energetic care satisface chiar si cele mai inalte cerinte ecologice.
Alegerea unei marci de varf este rentabila
Ferestrele durabile sunt solutii, achizitii de valoare. Prin urmare cei care construiesc sau renoveaza o cladire trebuie sa fie constienti ca siguranta este garantata de marca. Numai ferestrele de marca isi pastreaza calitatile pe termen lung a dimensiunilor si a eficintei energetice, inclusiv la ferestrele personalizate. Termoizolare, economie, eficienta precum ferestrele de casa pasiva Internorm Edition si Edition 4.

Ferestre pentru casa pasiva - cele mai economice investitii
Fereastra Edition este o combinatie speciala din urmatoarele materiale: aluminiu rezistent la conditii meteorologice, spuma cu grad ridicat de izolare (HFCKW-, HFKW- si fara FKW) si lemn, material agreat cu traditie. Valoarea U se imbunatateste astfel in mod decisiv, fereastra Edition dotata cu sticla speciala (Ug = 0,5 W/m2K) atingand valoarea unica si senzationala de izolare termica Uw = 0,68 W/m2K.

Edition asigura curba izoterma favorabila, consum perfect de energie, astfel poate fi utilizata optim la toate casele cu consum redus de energie si la casele pasive, avand in acelasi timp si certificatul institutului de casa pasiva din Darmstadt. Accesibile in trei variante de design si cu o gama larga de produse, ferestrele Edition raspund la toate dorintele de natura arhitecturala chiar si in cazul caselor pasive.
Edition4 nu este doar o fereastra din lemn/aluminiu pentru case pasive, ea exercita protectie in patru feluri: pe langa excelenta izolare termica si fonica aceasta fereastra cu aripi cuplate are deasemenea functie de umbrire si functie de protectie impotriva vederii din exterior. Acestea se realizeaza la alegere cu ajutorul jaluzelei, pliseului sau "duet"-ului integrat intre foile de geam. Aceasta fereastra cu aripi cuplate asigura reducere substantiala a costurilor de energie in sezonul rece cand incalzirea este necesara celor care construiesc sau renoveaza.

Datorita sistemului de umbrire integrat se poate preveni supraincalzirea incaperilor in timpul verii, care are efect de reducere a costurilor de energie necesare pentru racirea acestora. Cu ajutorul diferitelor produse de umbrire se poate realiza chiar si un intuneric de 100%.
Inovatie brevetata
Tehnica brevetata folosita la Edition care consta prin lipirea foilor de geam in cadrul aripilor, asemanator cu tehnologia industriei de automobile, confera stabilitate mai mare si totodata operatie confortabila pe termen lung. Datorita feroneriei ascunse, sistemului de evacuare a apei, elementelor de inchidere si al manerelor cu design perfect, aceasta fereastra din lemn/aluminiu asigura aspectul unui finisaj de calitate.

Ferestre pentru casa pasiva
Notiunea de "casa pasiva" provine din utilizarea pasiva a energiei razelor soarelui care patrund prin fereastre, respectiv energia termica emanata de aparatele si persoanele aflate in cladire, este suficienta pentru asigurarea unei termperaturi interioare confortabile in sezonul de incalzire. Ferestrele joaca un rol important la casele pasive deoarece pe de o parte capteaza energie solara pasiva iar pe de alta parte minimalizeaza pierderile de energie prin transferul de caldura. Ferestrele de casa pasiva sunt deosebit de pozitive din punct de vedere constructiv, caracteristica lor fiind gradientul scazut de temperatura, intre termperatura suprafatei ferestrei si a incaperii.

Case pasive nu pot fi realizate fara ferestre cu izolatie termica excelenta. Valoarea Uw in cazul ferestrelor pentru case pasive trebuie sa fie sub 0,8 W/m2K, avand geam cu Ug = 0,7 W/m2K si valoare g de 50%. Pentru a asigura aceasta valoare este necesara utilizarea geamurilor cu 3 straturi si al unui strat izolator exterior precum si de profile cu grad de izolare ridicat si al unei executii optime.

Firma Internorm ofera modelele "Edition passiv" si "Edition4 passiv" ca element de constructie, avand certificatul de casa pasiva (Dr. Feist, Institutul de Casa Pasiva din Darmstadt) si o serie de elemente fixe cu geam.

Usi pentru casa pasiva
Usa din lemn/aluminiu Selection oferita de Internorm, este o usa de intrare ce detine certificatul de casa pasiva, fiind exceptionala din punct de vedere energetic. Gradul de izolare termica a usii incorporate atinge valoarea remarcabila de 0,79 W/m2K (conform d-lui Dr. Feist, membru al Institutului de Casa Pasiva din Darmstadt).

Usa Selection este realizata din combinatia constructiva interesanta a urmatoarelor materiale de baza: lemnul, spuma termoizolatoare si aluminiul. Lemnul, ca materie prima, este simbolul caldurii si al confortului. In scopul protejarii lemnului impotriva vantului si a conditiilor meteorologice, la exterior se afla o placare de aluminiu. Aceasta combinatie este extrem de usor de tratat si este accesibila in culori multiple. Internorm insa nu se limiteaza la usi confectionate in serie. Fiecare client poate comanda usa dorita conform ideilor si cerintelor personale. Poate fi vorba de dimensiuni speciale, de culori preferate, de geam izolator sau decorativ, chiar si feroneria si garniturile de siguranta pot fi personalizate. Astfel Internorm ofera tocmai usa pe care clientul si-o doreste.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele Edition si Edition 4, respectiv usa de intrare Selection, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Internorm Ablak Kft., folosind butonul corespunzator.
 

Firma
Sediu: H-2051 Pesta, Biatorbágy, Sasbérc út 1
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.internorm.com
Web: www.ablak-internorm.hu
Monostori Gábor
consultant tehnic +36 30 377 1490
   
   
   
Cu mai mult de 17,5 milioane unitati de ferestre produse, Internorm este considerata ca una dintre cele mai prestigioase marci de ferestre din Europa. Datorita experientei acumulate de la fondarea din 1931, firma austriaca este si lider de tehnologie. Produsele Internorm sunt singurele din Europa ce dispun de calificative de casa pasiva de nivelul sapte.
Firma poate fi contactata telefonic in limba engleza, germana sau maghiara.
Denumiri marca: Internorm
Alte stiri in categoria de produse Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  internorm  ferestre  fereastra  casa  pasiva  edition  edition4  edition  4  usa  usi  selection