Internorm Ablak Kft.

Internorm Ablak Kft.

Persoane de contact
Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 410 Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 520 Fereastra din plastic/aluminiu cu canate cuplate KV 440
 
Ferestre Internorm din plastic si plastic/aluminiu
3 produse

Ferestrele din plastic sunt realizate in interior si exterior din plastic alb. In plus, trei variante diferite sunt posibile, ce pot fi alese in functie de model si culoarea de izolare. Suprafata exterioara din aluminiu este optionala.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Fereastra din lemn/aluminiu HF 310 Fereastra din lemn/aluminiu cu canate cuplate HV 340 Fereastra din lemn/aluminiu HF 410 Fereastra panoramica integrata in perete Panorama HX 300
 
Ferestre Internorm din lemn/aluminiu
4 produse

Toate cele 5 variante de design indeplinesc cerintele de consum redus de energie si de casa pasiva. Pe langa gama larga de culori, ferestrele Internorm din lemn/aluminiu indeplinesc cele mai inalte standarde.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Usa liftant-culisanta lemn/aluminiu HS 330
 
Usa liftant-culisanta lemn/aluminiu HS 330

Izolare termica pana la Uw 0,67 W/m²K, poate fi utilizata la casele pasive. La modelul de baza cu vitraj triplustratificat calit de grosime 54 mm, pentru obtinerea valorii cele mai bune a izolarii termice. Pentru evitarea accidentelor la spargeri de geam, se utilizeaza sticle securizate ESG de 6 mm. Prezentare moderna, cu muchii accentuate in exterior si in interior. Coltar din sticla in scopul arhitecturii moderne. Elemente mari - ridicarea si rularea usoara a canatelor pana la o greutate de 400 kg. De la greutatea canatelor de 150 kg mecanisme auxiliare de rulare pentru rularea usoara a canatelor. Prag din fibre de sticla cu caracteristici de izolare termica excelente pentru realizarea izolarii termice si a stabilitatii optime. Prag plat, corespunzator pentru constructii fara obstacole, pe partea fixa acoperit cu profil din lemn. Sina de ghidare ascunsa in toc cu limitator integrat cu scopul realizarii aspectului perfect, rularea usoara si protectia optima impotriva efractiilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Usa KS 430 liftant-culisanta din plastic si plastic/aluminiu
 
Usa KS 430 liftant-culisanta din plastic si plastic/aluminiu

Usile liftant-culisante KS 430 din plastic respectiv din plastic/aluminiu garanteaza incaperi bine luminate. Elementele glisante de dimensiuni mari se pot actiona foarte usor si asigura spatiu mult mai mult. Vitrajele de dimensiuni mari necesita insa protectie suplimentara. Usa liftant-culisanta prevazuta cu vitraj de 3 straturi, asigura o izolare termica perfecta, este eficienta energetic si mentine la un nivel redus facturile de incalzire. Se poate comanda pana la dimensiunea de 580 x 280 cm. Asigura stabilitate mai mare datorita pragului cu fibre de sticla. Izolare termica pana la Uw 0,64 W/m²K poate fi utilizata la casele pasive.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de umbrire Internorm si contra insectelor
 
Sisteme de umbrire Internorm si contra insectelor

Produsele pentru umbrire si protectie impotriva insectelor transforma ferestrele intr-o unitate functionala si sprijina evidentierea designulului fatadei. Ferestre cu canate cuplate: umbrire si protectie de intimitate integrate si astfel sigure, intre foile de sticla. La alegere jaluzele, pliseuri sau Duette®, la cerere umbrire cu energie autarhica (umbrire I-tec). Raffstore: reglarea luminii si a caldurii cu lamele reglabile, la cerere cu posibilitatea dirijarii luminii zilei, - combinat cu protectia impotriva insectelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Usa de intrare Linea Usa de intrare Portal
 
Usi de intrare Internorm din aluminiu
2 produse

Usile de intrare din aluminiu Linea si Portal se caracterizeaza prin calitate deosebita si sunt disponibile in variante cu mai multe tipuri de supralumina si luminator lateral. Usile sunt dotate cu sistem de inchidere in cinci puncte in varianta de baza.

2 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...