proidea.ro catalog online de informatii produse

Noua consola Crossfix pentru fatade ventilate Ejot din inox A2/A4/A5


2018. octombrie 24.

Instalare profile vertical sau orizontalAvantaje: 
  • certificata pentru case pasive, datorita transferului termic foarte redus in comparatie cu aluminiu
  • rezistenta sporita la foc
  • instalare profile vertical sau orizontal
  • montaj usor si rapid
  • incarcari statice ridicate.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre consola Crossfix pentru fatade ventilate Ejot din inox A2/A4/A5, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ejot Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-110078 Arges, Pitesti, Str. Depozitelor, Nr. 27
Telefon: +40 24 822 3886
Fax: +40 24 822 3884
E-mail:
Web: www.ejot.ro
Marcu Vlad
  +40 72 355 4848
   
   
   
Ejot este un grup de companii mijlocii care opereaza in domeniul tehnologiei de fixare. Originea grupului de afaceri este fostul Adolf Böhl GmbH & Co KG, un producator de suruburi si cuie in Germania. Cu timpul, extinderea, achizitiile si diversificarea au dezvoltat fosta companie de suruburi in grup de afaceri, avand in prezent aprox. 2100 de angajati. Aproximativ 1400 de angajati in companiile din Germania, in continuare 700 de salariati apartin birourilor externe si de companii din Europa, America si Asia. Ejot cu cele 20 de companii de distributie si de productie este unul dintre liderii de pe piata europeana in tehnologie de fixare. In plus, Ejot este membru in corporatia de fixare Global Alliance (GFA), o uniune internationala de specialisti in domeniul tehnologie de fixare. Aceasta alianta permite disponibilitatea la nivel mondial a produselor si tehnologii pentru clientii de operare la nivel global.
Denumiri marca: Ejot, MKT, Sormat, DWS POHL, Sita, Systea
Alte stiri in categoria de produse Profil si accesoriu de fatada
Alte stiri in categoria de produse Acoperis, fatada
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  ejot  crossfix  cross  fix  consola  console  profil  profile  vertical  verticale  orizontal  orizontale  fatada  fatade  ventilata  ventilate  inox  a2  a4  a5