Ejot Romania Srl

Ejot Romania Srl

Contact
 
Ejot - tehnica de fixare
28 produse

Ejot face parte din firmele de varf la nivel mondial, care ofera programe complete pentru tehnica de imbinare si fixare.

28 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
DWS POHL - sisteme de siguranta pentru acoperisuri
5 produse

A fost fondata in 1856. Grupul Pohl este un furnizor de elemente metalice pentru constructii, cu filiale si birouri de vanzari in Germania si in strainatate in prezent cu aproximativ 500 de angajati in sase fabrici din germania si doua fabrici in alte tari. Grupul Pohl ofera solutii tehnice de inalta clasa, pe segmentul, placari metalice, de acoperisuri si pereti pentru cladiri industriale, magazine, birouri, administrtratii si cladiri rezidentiale.

5 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Systea - substructuri din aluminiu pentru fatade ventilate

Systea® a conceput sisteme de constructii suport pentru toate tipurile de fatade tip cortina cu aerisire. Constructiile suport Systea® sunt executate din aliaje de aluminiu de inalta calitate, putand fi utilizate pentru toate inaltimile de cladiri. Cerintele care reies din DIN 18516 (acoperiri de pereti exteriori) sunt indeplinite. Pe langa diferitele sisteme serviciul tehnic de la Systea® elaboreaza si ofera solutii care sunt adecvate pentru un anumit proiect. Constructiile suport Systea® se perfectioneaza in mod continuu.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...