a_81_d_25_1564070639502_systea_brand_logo.jpg Systea - substructuri din aluminiu pentru fatade ventilate

Systea® a conceput sisteme de constructii suport pentru toate tipurile de fatade tip cortina cu aerisire. Constructiile suport Systea® sunt executate din aliaje de aluminiu de inalta calitate, putand fi utilizate pentru toate inaltimile de cladiri. Cerintele care reies din DIN 18516 (acoperiri de pereti exteriori) sunt indeplinite. Pe langa diferitele sisteme serviciul tehnic de la Systea® elaboreaza si ofera solutii care sunt adecvate pentru un anumit proiect. Constructiile suport Systea® se perfectioneaza in mod continuu.

Documente

Alte produse ale companiei

 
Fixarea ferestrelor in zidarie si beton

Elementele de fixare a ferestelor in zidarie sau beton sunt ancorele pentru rame tip: RA-P, RA-H, RA-U si RA-S.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem de siguranta Seculine pentru acoperisuri

Seculine este un sistem de prindere in coarda permanent utilizabil, stationar, cu o coarda de inox fix, instalata pentru fixarea echipamentului individual de protectie impotriva caderii. Seculine este verificat si supravegheat conform DIN EN 795, clasa C (nr. de control 05/017, CE 0158) si certificat DIBt (nr. de control Z-14, 4-540).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Dispozitive de montaj si scule Ejot

Dispozitivele de montaj si sculele Ejot sunt: masini de insurubat, masini de gaurit, fierastraie, taietoare scpeciale, aparate electrice de nituri, clesti, foarfece de nituri, burghie, bituri, dispozitive, foarfeci de tabla, clesti universali pentru faltuit, sorturi pentru montaj, manusi de lucru si aparate pentru verificarea etanseitatii inbinarilor cu suruburi si nituri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
DWS POHL - sisteme de siguranta pentru acoperisuri
5 produse

A fost fondata in 1856. Grupul Pohl este un furnizor de elemente metalice pentru constructii, cu filiale si birouri de vanzari in Germania si in strainatate in prezent cu aproximativ 500 de angajati in sase fabrici din germania si doua fabrici in alte tari. Grupul Pohl ofera solutii tehnice de inalta clasa, pe segmentul, placari metalice, de acoperisuri si pereti pentru cladiri industriale, magazine, birouri, administrtratii si cladiri rezidentiale.

5 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Punct de fixare Secuwin pentru spalatorii de ferestre

Punct de fixare pentru asigurarea persoanelor impotriva caderii, in cazul lucrarilor repetate la ferestre sau fatade. Punctul de siguranta este montat in interiorul cladirii (de exemplu la ferestre in spatiile de birouri sau lucrari similare). Prin esteticul si functionalitatea inalta Secuwin poate fi utilizat excelent tocmai acolo unde punctul de fixare nu are voie sa fie vizibil ca atare. Secuwin puncte de asigurare a persoanelor sunt certificate in baza normei DIN EN 795, clasa B (CE 0158) si in conformitate cu directiva CE 89/686/CEE.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Profil si accesoriu de fatada
Profil si accesoriu de fatada
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...