Dezumidificatoare pentru piscina Hidros SBA

Pot fi montate pe pardoseala, pe perete sau ascunse in pereti falsi

Dezumidificatoarele pentru piscine model SBA de la Hidros Italia pot fi montate pe pardoseala, pe perete sau ascunse in pereti falsi, fiind conectate la plenumuri si grile.
Aceste echipamente pot fi tratate impotriva actiunii corozive a sarii sau a sulfului putand fi utilizate cu succes in cazul piscinelor cu ape termale sau de tratament.
Capacitatea de dezumidificare in cazul acestor utilaje variaza intre 50 si 200 litri/24 ore putand fi controlate de hidrostate sau termohidrostate incorporate sau la distanta, asigurand functii de dezumidificare si/sau incalzire.
In cazul tuturor piscinelor acoperite sau a salilor cu jacuzzi, captarea umiditatii in exces este vitala pentru asigurarea unui mediu sanatos atat pentru utilizatorii piscinei cat si pentru finisajele si echipamentele aflate in incaperile respective.
Soldec sta la dispozitia beneficiarului prin inginerii sai, pentru a alege echipamentul potrivit aplicatiei, pentru a dimensiona si echipa orice tip de dezumidificator Hidros Italia.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre dezumidificatoarele pentru piscine Hidros SBA, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Soldec Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Dezumidificator pentru piscine Hidros SBA
 
Dezumidificator pentru piscine Hidros SBA

Seria dezumidificatoarelor SBA include echipamente performante destinate utilizarii in interiorul piscinelor unde nivelul umiditatii trebuie controlat pentru a asigura confortul utilizatorilor si durabilitatea finisajelor. Aceasta serie cuprinde 4 modele de baza cu capacitatati de la 50 la 200 litri / 24 h. Dezumidificatoarele SBA sunt concepute astfel incat intretinerea, accesul la componente si service-ul sa fie cat mai facil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Echipamente pentru piscina
Echipamente pentru piscina
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Instalatie de purificare, dezumidificare a aerului pentru incaperi mici
Bazin de inot, piscina, wellness
Bazin de inot, piscina, wellness
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatie de conditionare si de racire a aerului
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...