proidea.ro catalog online de informatii produse

Legrand si-a imbogatit continutul pe ProIDEA


2011. iulie 21.

La produsele prezentate s-au alaturat branduri noi

Legrand este specialist pe plan mondial in sisteme pentru instalatii electrice prin dezvoltarea de solutii inovative, de la cele mai simple functiuni (protectie, distributie, control al electricitatii), pana la sisteme integrate in managementul instalatiilor electrice si al retelelor informatice. Prin expansiunea sa si prin achizitia de noi branduri internationale, Grupul Legrand si-a castigat un loc in topul liderilor modiali.
Prezentarea firmei si produselor Legrand s-a extins in catalogul proidea.ro cu urmatoarele branduri:
 

Sarlam

Unul din liderii de piata ca producator francez de lampi pentru iluminat public, interior sau exterior, cu 60 de ani de experienta si know-how, Sarlam are un plan ambitios de dezvoltare la nivel international.
Sarlam, marca a Grupului Legrand, este in permanenta legatura cu nevoile in continua schimbare din acest domeniu si propune solutii si produse inovatoare, in conformitate cu cele mai recente reglementari.
Cu peste 3000 de produse, Sarlam este specialist de top in iluminatul spatiului public, capabil sa dea o solutie globala si optima pentru orice proiect. In 2011, oferta Sarlam pune accent mai ales pe dorinta de a promova solutii adaptate economiei de energie.
Gamele Sarlam cuprind: iluminat exterior, iluminat arhitectural, iluminat rezidential, iluminat interior, aplice, iluminat anti-vandalism.

BTicino

BTicino, o divizie a Grupului Legrand, este unul dintre cei mai importanti producatori din lume in domeniul de joasa tensiune de echipamente home-electrice de birou si spatii de productie, care sa integreze solutii pentru distributia de energie, comunicare (audio-video pentru sisteme de intrare usi), precum si pentru controlul dispozitivelor de iluminare, sonorizare, climatice si de siguranta.
BTicino a avut succes profitand de particularitatea mediului antreprenorial Italian, combinand calitatea, flexibilitatea si experienta cu ideea de inovare si dezvoltare durabila.
Solutiile BTicino se bazeaza astazi pe un sistem de "home & building automation", unde fiecare componenta este conceputa pentru a asigura un nivel superior de compatibilitate cu cat mai multe dispozitive si sisteme, in scopul de a simplifica si de a face gestionare activitatii de zi cu zi flexibila si mai economica.

Cablofil

De la introducerea sa, patul din sarma a demonstrat a fi alegerea ideala in managementul cablurilor, pentru orice tip de instalatie. Lansat pe piata Europeana in 1972, Cablofil® este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. De decenii, acest produs si-a demonstrat eficacitatea, eficienta si inovatia in solutiile de management al cablurilor, cu mai mult de 80.000 de mile de pat din sarma sudata instalate in toata lumea.
Cablofil® a crescut la 17 filiale in toata lumea furnizand suport tehnic, logistic si de vanzare impreuna cu 1200 de distribuitori in 50 de tari. Cablofil® face parte din grupul international ICM Group care produce patul din sarma sudata Cablofil si alte binecunoscute produse inovatoare pentru industria managementului de cabluri.
Patul pentru cabluri din sarma Cablofil® este realmente un progres revolutionar in managementul cablurilor. Designul structurii sale conduce la instalari mai putin complicate si mai rapide. Constructorii, antreprenorii si inginerii au utilizat Cablofil® intr-o varietate mare de aplicatii, de la platforme maritime pana la centre de date. Realizarea Cablofil® in fabricarea produselor de calitate si de satisfacere ale clientilor l-au facut sa fie unul dintre liderii globali in productia de pat pentru cabluri din sarma.
Intr-o lupta permanenta pentru a-si realiza misiunea de a spori satisfactia clientilor, Cablofil® urmareste indeaproape fiecare pas din procesul de fabricatie si aplica proceduri stricte pentru asigurarea celei mai bune calitati a fiecarui produs. Cablofil® a dezvoltat o strategie R&D care ofera instalatorilor si inginerilor produse inovatoare, ce combina increderea, siguranta si valoarea. Rolul Cablofil® ca unul dintre liderii din industria managementului cablurilor, este demonstrat de o multitudine de certificate tehnice si evaluari independente.
 

Zucchini

Zucchini este unul dintre liderii in productia sistemelor de distributie in bare capsulate, prefabricate: o dovada a capacitatii de crestere care a caracterizat compania inca de la fondarea sa in 1955.
Istoria Zucchini S.p.A. este caracterizata de o crestere continua, si o intensificare a angajamentului de a dezvolta, a crea si de a realiza noi produse si tehnologii care sa faca mai usoara instalarea, consolidand astfel sistemele de securitate si valoarea sistemelor de bare capsulate.
Chiar si astazi Zucchini S.p.A. aloca multe resurse importante dezvoltarii de tehnologii utilizate in proiectarea si actualizarea proceselor de fabricatie, si a echipamentelor. Din anul 2005, Zucchini face parte din grupul Legrand.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Sarlam, BTicino, Cablofil® sau Zucchini, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Legrand Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, Str. Gara Herastrau, nr. 4D, cladirea C, etaj 2
Telefon: +40 21 232 0777
Fax: +40 21 232 0776
E-mail:
Web: www.legrand.ro
Nicusor Dumitrache
inginer suport tehnic +40 21 232 0777
   
   
   
Legrand este specialist mondial in sistemele pentru instalatii electrice prin dezvoltarea de solutii inovative, de la cele mai simple functiuni - protectie, distributie, control al electricitatii pana la sisteme integrate in managementul instalatiilor electrice si al retelelor informatice.
Denumiri marca: Legrand, BTicino, Sarlam, Cablofil, Zucchini
Cuvinte cheie:  Legrand  BTicino  Cablofil  Sarlam  Zucchini