proidea.ro catalog online de informatii produse

proidea.ro s-a imbogatit cu produsele firmei Graboplast Padlógyártó Zrt.


2018. octombrie 14.

Pardoseli, parchet, pardoseli de contract, pardoseli sportive, pardoseli industriale si tapet

Pardoseli Grabo pentru spitale

Graboplast Padlógyártó Zrt. este unul din cei mai mari producatori si distribuitori de pardoseli, parchet, pardoseli de contract, pardoseli sportive, pardoseli industriale, tapet si de imitatie de piele, din Europa-Centrala, acesta fiind situat in Gyor, Ungaria. Graboplast are o experienta de peste 30 de ani in domeniul productiei de pardoseli sportive din vinil.

Pardoseli Grabo pentru institutii de invatamant

Pardoseli sportive Grabo Fortis Fitt

Datorita gamei largi de produse proiectate oricaror nevoi, se pot oferi multiple alternative pentru aplicatii cum ar fi: case rezidentiale, sali de sport (competitii sportive, antrenamente sau activitati sportive recreative, gimnastica, fitness, dans, arte martiale, jocuri cu mingea, etc), sali de culturism, institutii medicale (spitale, clinici, cabinete private, locuinte sociale, camine pentru varstnici), institutii de invatamant (gradinite, scoli, facultati, etc) sau sali de spectacole.

Produse Graboplast in cadrul proidea.ro: pardoseli sportive Grabo pentru interior; sisteme de parchet sportiv Grabo; pardoseli Grabo pentru spitale; pardoseli Grabo pentru sectorul public si pardoseli omogene Grabo Fortis.

Pardoseli sportive GraboIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Grabo, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Graboplast Padlógyártó Zrt., folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: H-9023 , Győr, Fehérvári út 16/b
Telefon: +36 96 506 246
Fax: +36 96 506 138
E-mail:
Web: www.graboplast.com
   
   
   
   
   
Graboplast Padlógyártó Zrt. este unul din cei mai mari producatori si distribuitori de pardoseli, parchet, pardoseli de contract, pardoseli sportive, pardoseli industriale, tapet si de imitatie de piele, din Europa-Centrala, acesta fiind situat in Gyor, Ungaria. Graboplast are o experienta de peste 30 de ani in domeniul productiei de pardoseli din vinil sport.
Denumiri marca: Grabo
Cuvinte cheie:  graboplast  padlogyarto  zrt  pardosea  pardosele  pardoseli  parchet  contract  sport  industrial  industriale  tapet  omogen  omogene  fortis  spital  spitale  invatamant  graboplast  grabo