proidea.ro catalog online de informatii produse

Solutii inteligente in iluminatul public - aplicatia de telegestiune ELBA LightManager


2018. septembrie 12.

Sistem inteligent de management al iluminatului care incorporeaza retele de alimentare si comunicatii, cu functii de comanda, monitorizare si informare

Toamna acestui an aduce noutati in oferta ELBA-COM SA, de produse destinate iluminatului public
ELBA LightManager este o aplicatie dedicata telegestiunii iluminatului public care poate monitoriza, gestiona in parametri optimi, retele de iluminat public, la nivel de punct de aprindere, si poate fi aplicata sistemelor de iluminat stradal, pietonal, arhitectural, etc.

Aplicatia se poate descarca pentru dispozitive mobile din sectiunea DESCARCARI. Dupa terminarea descarcarii, aplicatia trebuie instalata, acest lucru realizandu-se prin selectarea fisierul descarcat - ElbaLM.apk - si apasand butonul "Instalare" situat in dreapta-jos. Dupa terminarea instalarii, aplicatia se activeaza prin butonul "Deschidere".

Aplicatia se acceseaza prin completarea campurilor "UTILIZATOR" si "PAROLA" cu setul corespunzator gradului pe care il detine Operatorul sistemului (Administrator - acces total, Client - acces restrictionat sau Vizitator – doar vizualizare aplicatie).

Solutii inteligente in iluminatul public - aplicatia de telegestiune ELBA LightManager

Avantaje oferite
 • Reducerea consumului de energie si a emisiilor de CO₂
 • Reducerea costurilor de mentenanta si operare
 • Mentenanta predictiva - rezolvarea problemelor inainte ca acestea sa se manifeste
 • Reducerea poluarii luminoare
 • Imbunatatirea serviciului public de iluminat - facilitarea interventiilor rapide, reducerea numarului de sesizari
 • Cresterea sigurantei cetatenilor pe drumurile publice
 • Infrumusetarea urbanistica si asumarea unei identitati ecologice
 • Cresterea gradului de constientizare urbanistica la nivelul populatiei.
Solutii inteligente in iluminatul public - aplicatia de telegestiune ELBA LightManager

Caracteristici


Operare
 • Control manual si automat de pornire/oprire si de reglare a intensitatii luminii
 • Pozitionare automata pe harta la instalare (PA si AIL)
 • Calendar de functionare generat automat (pozitie GPS, ore de apus-rasarit)
 • Alocare automata a orarului de functionare
 • Functionare autonoma a fiecarui modul hardware (PA si AIL)
 • Interventie la puncte de aprindere direct pe harta (Street View)
 • Aplicatie software web pentru PC, mobil si tableta.
Monitorizare
 • Control si monitorizare cost si consum energie
 • Monitorizare defectiuni si diagnoza functionare
 • Detectie instantanee a sigurantelor arse
 • Detectie lipsa tensiune retea
 • Detectie corp de iluminat defect
 • Monitorizare durata de viata pentru fiecare AIL
 • Monitorizare parametrii electrici (W, U, I, P, Q, Fi)
 • Avertizare prin e-mail si SMS.
Raportare
 • Raport avarii
 • Calcul consum energie zi/luna/an
 • Calcul economie energie - dimming
 • Istoric comutare releu
 • Grafice marimi electrice (W, U, I, P, Q, Fi)
 • Audit securitate
 • Audit promptitudine service.
Logare in aplicatia de telegestiune ELBA LightManager

Brosura Solutii Inteligente in Iluminatul Public - Telegestiune si aparate LED-ELBA Noutati 2018 poate fi descarcata aici.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre aplicatia de telegestiune ELBA LightManager, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele ELBA, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ELBA com SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Corp de iluminat cladire si alee WALL-WASHER 95/150/300/600/900/1200 mm

WALL WASHER-02 LED este un corp de iluminat liniar, de performanta ridicata, conceput pentru iluminat arhitectural, utilizat atat pentru crearea unor efecte decorative de spalare luminoasa a diferitelor suprafete, cat si pentru accentuarea anumitor detalii arhitecturale ale fatadelor sau cladirilor printr-un flux luminos de inalta calitate. Astfel, pentru un iluminat de accent variantele Wall Washer de 95mm, respectiv 150mm ofera un flux luminos extrem de flexibil. Pentru crearea efectului de luminanta pe fatada sunt disponibile variantele de Wall Washer cu distributie transversala larga. Produsul este disponibil intr-o gama variata de culori, sisteme optice si forme si este destinat pentru aplicatii de iluminat dinamic corpul poate fi utilizat impreuna cu diverse sisteme de control al iluminatului, iluminat ambiental si arhitectural de exterior: cladiri, gradini, parcuri, statui.

Corp de iluminat public MATRIX 2,5

Familia de corpuri de iluminat MATRIX reprezinta solutia provocarilor cu care se confrunta autoritatile municipale - sa asigure securitatea oamenilor economisind in acelasi timp energie, si sa diminueze costurile de intretinere. MATRIX combina un design distinct cu iluminatul de calitate superioara, integrandu-se perfect in arhitectura urbana. MATRIX este o familie de corpuri de iluminat moderne pentru iluminatul stradal, cu surse de lumina de ultima generatie cu durata de viata prelungita, fiind echipat cu module LED de inalta peformanta. MATRIX este eficient din punct de vedere energetic si are un impact pozitiv asupra protectiei mediului. Sistemul optic performant, cu o distributie uniforma permite inlocuirea solutiilor HID fara a compromite distantele, inaltimea de montare sau calitatea luminii. Nu necesita interventii pentru inlocuirea surselor de lumina iar carcasa metalica asigura reciclarea. Montarea pe brat sau suspendata si variantele dimensionale permit o amplasare flexibila.

Corp de iluminat cladire si alee LUXOR PLUS 16 LED HE

LUXOR PLUS-01 LED este o gama de proiectoare echipata cu LED-uri de ultima generatie si sisteme optice eficiente, aceasta solutie competitiva oferind economii de energie semnificative. Aceasta gama a fost conceputa pentru a oferi un efect de lumina optim - de la iluminatul ambiental intens pana la efecte de accentuare. Combinatia intre tehnologia LED de ultima generatie si sistemele optice de cea mai buna calitate fac din LUXOR PLUS-01 LED o solutie complet flexibila – usor de instalat, indiferent de locatie, care creeaza un efect de lumina perfect. Produsul este disponibil intr-o gama variata de culori si sisteme optice. Pentru aplicatii de iluminat dinamic, corpul de iluminat poate fi utilizat impreuna cu diverse sisteme de control a iluminatului.

Corp de iluminat public MATRIX-03 LED

MATRIX combina un design distinct cu iluminatul de calitate superioara, integrandu-se perfect in arhitectura urbana. MATRIX este o familie de corpuri de iluminat moderne pentru iluminatul stradal, cu surse de lumina de ultima generatie cu durata de viata prelungita, fiind echipat cu module LED de inalta peformanta. MATRIX este eficient din punct de vedere energetic si are un impact pozitiv asupra protectiei mediului. Sistemul optic performant, cu o distributie uniforma permite inlocuirea solutiilor HID fara a compromite distantele, inaltimea de montare sau calitatea luminii. Nu necesita interventii pentru inlocuirea surselor de lumina iar carcasa metalica asigura reciclarea. Montarea pe brat sau suspendata si variantele dimensionale permit o amplasare flexibila. LED-uri de putere, cu sistem optic specializat pentru iluminat stradal si rezidential, cu temperatura de culoare alb-rece 5700K, CRI ≥70, culoare alb-neutru 4000K, CRI ≥70, cu o durata lunga de viata L70B50 de minim 50.000 ore la Ta=25°C.

Corp de iluminat cladire si alee IMPACT 01/02/03

IMPACT LED este o gama de proiectoare cu distributie verticala, destinata iluminatului ambiental al unor obiective arhitecturale sau pentru evidentierea acestora printr-un iluminat de accent. Datorita carcasei incastrate, in timpul zilei acest tip de corp de iluminat este discret si are un aspect elegant. Aceasta gama a fost conceputa pentru a oferi un efect de lumina optim de jos in sus - de la iluminatul ambiental de mare putere pana la efecte mai subtile, de accentuare. Sistemul optic unic de colimare ofera un flux luminos uniform. Combinatia intre tehnologia LED de ultima generatie si sistemele optice de cea mai buna calitate fac din produsele din gama IMPACT o solutie complet flexibila - usor de instalat, indiferent de locatie, care creeaza un efect de lumina perfect. Produsul este disponibil intr-o gama variata de culori si sisteme optice si este destinat pentru aplicatii de iluminat dinamic, corpul poate fi utilizat impreuna cu diverse sisteme de control al iluminatului, iluminat architectural de accent: cladiri, gradini, parcuri, statui.

Stalp pentru iluminat decorativ cu un aparat de iluminat si panou fotovoltaic SL16

Stalpul SL16 face parte din familia produselor destinate iluminatului decorativ de exterior. Ca particularitate, este dotat cu un kit de panou fotovoltaic, ceea ce-i asigura independenta de reteaua de alimentare cu energie electrica. ln acest fel se poate instala in locuri unde nu exista retea electrica. Se utilizeaza in iluminatul decorativ de exterior: parcuri, alei pietonale, alei dintre blocuri, locuri de joaca, spatii verzi ale cladirilor publice, centrelor comerciale, magazinelor, scenelor sau spatiilor de spectacol in aer liber sau in locuri dificile de alimentare la retea electrica. Consum redus de energie, durata mare de viata, instalare facila, prietenos cu mediul inconjurator, costuri minime de intretinere. Autonomia de functionare a sistemului este de aproximativ 3 zile (minim 40 ore). Pentru instalare in zone cu perioade mai lungi de 3 zile de cer innorat, se recomanda alimentarea cu energie electrica de rezerva, de la retea.

Firma
Sediu: RO-300166 , Timisoara, str. Garii nr. 1
Telefon: +40 25 620 4837
Telefon: +40 25 649 0490
Mobil: +40 74 616 9007
E-mail:
Web: www.elba.ro
Web: www.elba-com.ro
Fidelio Tiberius Iancu
marketing manager  
Catalin Potop
director comercial  
Iluminat festiv
departament iluminat festiv +40 25 620 4837
   
Firma ELBA SA cu sediul in Timisoara, are o experienta de 90 de ani in domeniul iluminatului. Ofera solutii, sisteme si corpuri de iluminat: proiectare, executie si mentenanta sisteme de iluminat public, arhitectural si rezidential; aparate si corpuri de iluminat pentru aplicatii comerciale, office, industriale, sportive si speciale; scule si matrite; lampi si faruri auto.
Denumiri marca: Elba
Stire
Corpurile de iluminat stradal MARKANT si FIREFLY
2018.09.25    
Corpuri de iluminat stradal CRIOTEK si BUTTERFLY
2018.09.12    
Cuvinte cheie:  solutie  solutii  iluminat  public  aplicatie  aplicatia  elba  telegestiune  iluminare  iluminarea  publica  elba  com