proidea.ro catalog online de informatii produse

Corpuri de iluminat stradal CRIOTEK si BUTTERFLY


2018. septembrie 12.

Iluminat de calitate superioara cu un impact pozitiv asupra protectiei mediului

Corpuri de iluminat stradal BUTTERFLY LED

Toamna acestui an aduce noutati in oferta ELBA com SA, de produse destinate iluminatului public.
Este vorba de doua produse noi: BUTTERFLY si CRIOTEK pentru iluminat stradal.

Gama de puteri variaza intr-o plaja destul de larga pentru a putea acoperi orice tip de aplicatie, de la bulevarde mari la strazi secundare sau alei.
  • CRIOTEK 01 - 25/30/45W - 3385/4164/5767lm
  • CRIOTEK 02 - 60/80W - 8092/10968lm
  • CRIOTEK 03 - 115/125W - 15208/17527lm.
  • BUTTERFLY 01 - 14,4/20W - 1876/2480lm
  • BUTTERFLY 02 - 13,3/24,8W - 2911/3878lm.
Corpuri de iluminat stradal CRIOTEK LC LED

Familia de corpuri de iluminat stradal performant CRIOTEK LED reprezinta solutia provocarilor cu care se confrunta autoritatile municipale - sa asigure securitatea oamenilor economisind in acelasi timp energie, si sa diminueze costurile de intretinere.

Corpul de ilumininat stradal performant CRIOTEK LED combina un design distinct cu iluminatul de calitate superioara, integrandu-se perfect in arhitectura urbana. Este o familie de corpuri de iluminat moderne pentru iluminatul stradal, cu surse de lumina de ultima generatie cu durata de viata prelungita, fiind echipat cu module LED de inalta peformanta. Este eficient din punct de vedere energetic si are un impact pozitiv asupra protectiei mediului.

Corpuri de iluminat stradal BUTTERFLY LED

Familia de corpuri de iluminat BUTTERFLY reprezinta solutia provocarilor cu care se confrunta autoritatile municipale - sa asigure securitatea oamenilor economisind in acelasi timp energie, si sa diminueze costurile de intretinere.

Corpul de iluminat BUTTERFLY combina un design distinct cu iluminatul de calitate superioara, integrandu-se perfect in arhitectura urbana. Un corp de iluminat modern pentru iluminatul stradal, cu surse de lumina de ultima generatie cu durata de viata prelungita, fiind echipat cu module LED de inalta peformanta. Nu necesita interventii pentru inlocuirea surselor de lumina, iar carcasa metalica asigura reciclarea.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre corpurile de iluminat stradal CRIOTEK si BUTTERFLY, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ELBA com SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-300166 , Timisoara, str. Garii nr. 1
Telefon: +40 25 620 4837
Telefon: +40 25 649 0490
Mobil: +40 74 616 9007
E-mail:
Web: www.elba.ro
Web: www.elba-com.ro
Fidelio Tiberius Iancu
marketing manager  
Catalin Potop
director comercial  
   
   
   
Firma ELBA SA cu sediul in Timisoara, are o experienta de 90 de ani in domeniul iluminatului. Ofera solutii, sisteme si corpuri de iluminat: proiectare, executie si mentenanta sisteme de iluminat public, arhitectural si rezidential; aparate si corpuri de iluminat pentru aplicatii comerciale, office, industriale, sportive si speciale; scule si matrite; lampi si faruri auto.
Denumiri marca: Elba
Stire
Solutii inteligente in iluminatul public - aplicatia de telegestiune ELBA LightManager
2018.09.12    
Alte stiri in categoria de produse Iluminat public
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de iluminare
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  elba  corp  corpuri  iluminat  stradal  publlic  criotek  butterfly