proidea.ro catalog online de informatii produse

Corpurile de iluminat stradal MARKANT si FIREFLY


2018. septembrie 25.

Eficiente energetic si cu o instalare usoara

ELBA com SA aduce noutati in oferta de produse destinate iluminatului public.

REZIDENTIAL FIREFLY LED
FIREFLY este o familie de corpuri de iluminat care pot fi utilizate pentru a oferi clientilor solutia de iluminat potrivita pentru crearea unui design de iluminat distinctiv. Incorporand tehnologia LED de ultima ora, este un corp de iluminat eficient, care permite o reducere semnificativa a consumului de energie in comparatie cu solutiile anterioare si reprezinta solutia ideala pentru inlocuirea corpurilor de iluminat echipate cu lampi fluorescente compacte sau lampi cu descarcare.
Acestea pot fi acum inlocuite de un corp de iluminat cu o constructie atragatoare fara a se pierde echilibrul vizual si ambianta create de solutiile anterioare.

Corp de iluminat public FIREFLY LED
 • Corp din policarbonat gri rezistent la UV si radiatii solare
 • Dispersor din policarbonat transparent, rezistent la UV si radiatii solare
 • Produsul are un sistem de management termic, format dintr-un radiator pasiv, pentru a asigura durata lunga de viata
 • Aparataj(LED driver) inclus in produs si executat in conformitate cu normativele specifice
 • Culoare: gri.
Domeniu de utilizare: Iluminatul ornamental si rezidential de exterior: intrari in spatii comerciale, magazine, cladiri, pentru alei, parcuri, faleze, parcari, gari, autogari, etc.

Corp de iluminat public FIREFLY LED Corp de iluminat public FIREFLY LED

Sursa de lumina utilizata:
 • LED-uri de putere, temperatura de culoare alb-neutru (neutral-white) 4000K, CRI 70, durata de viata L70B50 ≥ 60.000 ore, L90B50 ≥ 60.000 ore la Ta=25°C
 • La cererea clientului se pot executa si produse echipate cu LED-uri cu temperatura de culoare alb-rece(cool-white) 5000K, CRI ≥70
 • Poate inlocui corpurile de iluminat cu:
  • lampa fluorescenta compacta TC-TEL 60W, cu descarcare in vapori de mercur HME 80W, cu descarcare in vapori de sodiu HST 50W
  • cu descarcare in vapori de mercur HME 125W, cu descarcare in vapori de sodiu HST 70W, cu halogenuri metalice HIT 70W
  • cu descarcare in vapori de sodiu HST 100W.
Corp de iluminat public FIREFLY LED Dimensiuni [mm]:
 • D: Ø620; h: 640; m: Øexterior: max. 60; Øinterior: max. 50.
MARKANT 01 LED
O noutate absoluta -unicat pe piata romaneasca– MARKANT este un produs cu o functionalitate aparte: evidentierea pe timpul noptii a trecerilor de pietoni, prin supra-iluminarea acestora.
Produsul MARKANT LED este varianta optima echipata cu module LED de ultima generatie - de inalta performanta a categoriei de corpuri de iluminat stradal, ceea ce il face sa aiba o eficienta energetica ridicata si o distributie a luminii foarte buna datorita sistemului inovator de lentile compacte. Produsul e eficient energetic si are o instalare usoara, acest lucru fiind asigurat de sistemul de prindere a corpului de iluminat care poate fi accesat cu usurinta.
Mentenanta este rapida si eficienta datorita faptului ca produsul este alcatuit din doua componente usor interschimbabile fara desfacerea compartimentului aparataj.

Corp de iluminat public MARKANT 01 LED

 • Carcasa din tabla de otel zincata, vopsita
 • Sistem de montare pe stalp
 • Dispersor transparent din sticla securizata termic
 • Sistemul optic conceput pentru a indeplini cerintele standardului SR EN 13201 pentru iluminat stradal, cuprinde LED-uri de putere cu sistemul de orientare a fluxului luminos specializat pentru iluminatul rutier
 • Radiator pasiv din aluminiu
 • Aparataj (driver electronic) inclus in produs si executat in conformitate cu normativele specifice
 • Culoare: gri.
Domeniu de utilizare: Iluminatul stradal pentru treceri de pietoni.

Sursa de lumina utilizata:
 • LED-uri de putere, cu sistem optic specializat pentru iluminat treceri de pietoni, cu temperatura de culoare alb-neutru 4000K, CRI≥70,cu o durata lunga de viata L70B50 de minim 50.000 ore la Ta=25°C
 • Sistemul cu LED-uri inclus in produs inlocuieste /este echivalent cu lampile cu: vapori de mercur HME 125W, sodiu HST 50W HSE 50W, halogenuri metalice HIE 70W, fluorescente compacte 2xTC-L 24W.
Corp de iluminat public MARKANT 01 LED Corp de iluminat public MARKANT 01 LED

Avantaje:
Un corp de iluminat modern, cu surse de lumina tip LED. Consum redus de energie. Durata de viata prelungita. Prietenos cu mediul inconjurator. Ideal pentru inlocuirea corpurilor de iluminat stradale cu lampi fluorescente compacte, cu sodiu, cu halogenuri metalice. Costuri reduse de intretinere. Nu sunt necesare interventii pentru inlocuirea in exploatare a surselor de lumina.

Corp de iluminat public MARKANT 01 LED Dimensiuni [mm]:
 • L: 500; l: 135; h: 95; m: Ø45 - Ø60.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre corpurile de iluminat stradal FIREFLY si MARKANT, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ELBA com SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-300166 , Timisoara, str. Garii nr. 1
Telefon: +40 25 620 4837
Telefon: +40 25 649 0490
Mobil: +40 74 616 9007
E-mail:
Web: www.elba.ro
Web: www.elba-com.ro
Fidelio Tiberius Iancu
marketing manager  
Catalin Potop
director comercial  
   
   
   
Firma ELBA SA cu sediul in Timisoara, are o experienta de 90 de ani in domeniul iluminatului. Ofera solutii, sisteme si corpuri de iluminat: proiectare, executie si mentenanta sisteme de iluminat public, arhitectural si rezidential; aparate si corpuri de iluminat pentru aplicatii comerciale, office, industriale, sportive si speciale; scule si matrite; lampi si faruri auto.
Denumiri marca: Elba
Stire
Solutii inteligente in iluminatul public - aplicatia de telegestiune ELBA LightManager
2018.09.12    
Alte stiri in categoria de produse Iluminat public
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie de iluminare
Alte stiri in categoria de produse Instalatii electrice
Cuvinte cheie:  elba  corp  corpuri  iluminat  iluminare  public  publica  led  stradal  stradala  markant  01  firefly