Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Robert Bosch Srl - Buderus

Buderus este una dintre marcile de prestigiu ale diviziei termotehnice ale concernului german Bosch

Bosch Thermotechnik GmbH a devenit unul din cei mai mari producatori de produse de incalzire si pregatire apa calda. Ca ofertant de sisteme, Bosch Thermotechnik isi propune sa furnizeze caldura si apa calda economisind energie si protejand mediul inconjurator. Folosirea cu raspundere a resurselor este la fel de importanta ca flexibilitatea si operabilitatea confortabila a sistemelor.

Bosch Thermotechnik reuneste marci de prestigiu internationale si regionale specializate in termotehnologie printre care: Buderus, Junkers, Bosch. Bosch Thermotechnik are un vast portofoliu de solutii energetico-eficiente si de protejare a mediului inconjurator, incepand de la centrale termice de sol si de perete, sisteme solare si de incalzire a apei, la pompe de caldura si blocuri de cogenerare. Putine companii din lume se pot mandri cu o longevitate asemanatoare firmei Buderus si cu o capacitate de a regasi in traditie si in bogatia experientei resursele de permanenta reinnoire tehnica, de inovatie continua. Povestea acestei "tinereti fara batraneti" a inceput in ziua de 14 martie 1731, cand Johann Wilhelm Buderus si-a infiintat intreprinderea prin preluarea turnatoriei de fonta Friedrichshuette de langa Laubach, in Oberhessen.
Buderus in Romania

In anii '30 ai secolului trecut au loc primele importuri de echipamente de incalzire Buderus in Romania. Dupa razboi, importurile au incetat fiind reluate abia in anul 1994, HitRom SRL devenind principalul importator si partener tehnic pentru produsele Buderus destinate pietei romanesti. In urma achizitionarii firmei HitRom de catre Buderus AG, in anul 2003 se infiinteaza societatea Buderus Romania SRL.

Bosch Thermotechnik GmbH In anul 2004 Buderus AG a fost integrat Grupului Bosch, luand nastere o noua entitate - BBT Thermotechnik GmbH - ce regrupa toate activitatile termotehnice in aceeasi structura organizationala. Incepand cu 1 ianuarie 2008 denumirea acesteia se modifica in Bosch Thermotechnik GmbH.
In anul 2007, cei peste 13.000 de angajati ai companiei Bosch Thermotechnik GmbH au realizat o cifra de afaceri de aproximativ 2.8 miliarde de euro (69% fiind realizata in afara Germaniei). Bosch Thermotechnik reuneste marci de prestigiu internationale si regionale si un vast portofoliu de produse realizate in 19 fabrici din 9 tari din Europa si America de Nord.

Idei inovatoare de peste 275 ani.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Buderus, sau aveti nevoie de oferta de pret ori alte informatii luati legatura cu persoana de contact a firmei Buderus Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Aparat de reglare Logamatic 4121/4122 Boiler Logalux S 120 Boiler solar Logalux SM Centrala termica Logamax plus GB012
 
Departament Termotehnica - Produse Buderus
28 produse

Buderus este una dintre marcile de prestigiu ale diviziei termotehnice ale concernului german Bosch. Bosch Thermotechnik GmbH a devenit unul din cei mai mari producatori de produse de incalzire si pregatire apa calda. Bosch Thermotechnik reuneste marci de prestigiu internationale si regionale specializate in termotehnologie printre care: Buderus, Junkers, Bosch. Bosch Thermotechnik are un vast portofoliu de solutii energetico-eficiente si de protejare a mediului inconjurator, incepand de la centrale termice de sol si de perete, sisteme solare si de incalzire a apei, la pompe de caldura si blocuri de cogenerare.

28 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aparat de reglare Logamatic 4121/4122 Aparat de reglare Logamatic 2107 pentru cazane de incalzire Unitatea de operare pentru reglarea instalatiei solare Logamatic SC300 Unitate de operare a sistemului de incalzire Logamatic RC200
 
Aparate de reglari Logamatic
6 produse

Logamatic EMS - Fiecare centrala din noua generatie de echipamente casnice este livrata din fabrica, cu sistem de automatizare EMS (Energy Management System).

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boiler solar Logalux SM Boiler solar Logalux SL Boiler solar Logalux PL / 2S Boiler solar Logalux P750S
 
Boilere solare Logalux
4 produse

Boilere pentru prepararea apei calde menajere (si aport la incalzire), care functioneaza in combinatie cu o instalatie solara. Indiferent daca se utilizeaza instalatia termosolara pentru incalzirea apei menajere sau pentru aportul la incalzire, este nevoie de un boiler. Astfel, puteti utiliza apa incalzita de la soare chiar si daca soarele nu straluceste pe cer. Boilerele solare Buderus se combina optim cu instalatia solara Buderus.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica Logamax plus GB012 Centrala termica Logamax plus GB062 Centrala termica Logamax plus GB072 Centrala termica Logamax Plus GB 162
 
Centrale termice in condensare Logamax Plus
7 produse

Centrale termice in condensare ce functioneaza pe gaz, cu puteri intre 24 si 100 kW. Centralele in condensare pe gaz de la Buderus, cu montare pe perete destinate constructiilor de locuinte si utilizare profesionala, sunt puternice si nu ocupa mult spatiu. Acestea sunt prevazute cu o tehnologie deosebit de eficienta, putand fi combinate cu usurinta cu sisteme de energii regenerabile.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boiler Logalux S 120 Incalzitor de apa Logalux WU Boiler Logalux SM Boiler de apa calda menajera Logalux SU160/5 - SU1000/5
 
Preparatoare de apa calda menajera Logalux
4 produse

Boilere pentru prepararea apei calde menajere, care functioneaza in combinatie cu centrale murale sau cazane de sol. Sistemele de incalzire sunt completate in general cu boiler extern pentru a se asigura un volum de apa calda menajera fara riscuri. Boilerele optimizate de la Buderus sustin randamentul din sistemul de incazlire. Aceasta inseamna confort maxim cu costuri reduse.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Colector solar cu tuburi vidate Logasol SKR 10 Panou solar plan Logasol SKT 1.0 Panou solar plan Logasol SKN 4.0
 
Panouri solare Buderus
3 produse

Panouri solare plane cu tuburi vidate. Panourile solare Buderus se remarca printr-un grad ridicat de absorbtie a energiei solare. Caracteristica de performanta se oglindeste intr-un design elegant. Echipamentele sunt foarte usoare si pot fi instalate cu efort minim datorita tehnicii de imbinare rapida.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cazan din fonta cu focar presurizat Logano GE315 Cazan din fonta cu focar presurizat Logano GE515 Cazan din fonta cu focar presurizat Logano GE615
 
Cazane din fonta cu focar presurizat Logano
3 produse

Cazane de pardoseala din fonta, cu focar presurizat, ce functioneaza pe gaz sau combustibil lichid, cu puteri intre 52 si 1200 kW.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Panou solar termic
Panou solar termic
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon
Boiler pe gaz cu rezervor
Boiler pe gaz cu rezervor
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...