Gewiss Romania Srl

Corp de iluminat ELIA PL

Elia este familia de produse Gewiss conceputa pentru o instalare rapida si usoara si cu o garantie de 5 ani. ELIA - Panel Led - este noul panou incastrat pentru iluminatul birourilor si locurilor de munca. Controlul luminii si stralucirii, eficienta energetica si confortul sunt plusul acestui produs, pentru o inlocuire perfecta a instalatiei de iluminat traditionale.

Documente

Corp de iluminat ELIA PL - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 465.4 kB Engleza
Corp de iluminat ELIA PL
 
Corpuri de iluminat ELIA - prezentare generala

prezentare generala

pdf 5.8 MB Engleza
Corpuri de iluminat ELIA
 
Corp de iluminat ELIA PL - obiecte BIM

obiecte BIM

Corp de iluminat ELIA PL
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
ELIA: Solutii LED fara compromisuri
Gewiss ELIA: Solutii LED fara compromisuri
Gewiss prezinta noua sa gama de corpuri de iluminat concepute pentru sectorul tertiar si industrial, oferind utilitate, eficienta si costuri reduse
Gewiss ELIA: Solutii LED fara compromisuri
Alte produse ale companiei
Dispozitive de control Gewiss KNX - Alb
 
Dispozitive de control Gewiss KNX

Sistem BUS cu protocol KNX Easy: un sistem de control avansat, pentru solutii rezidentiale, conform cu standardul european EN 50090, permitand comunicarea intre fiecare dintre componentele sistemului. Siguranta, confort, economii de energie, scene si control la distanta: cu o interfata simpla si intuitiva, care poate fi controlata prin smartphone sau tableta, sistemul este usor de gestionat local sau de la distanta, prin internet, cu ajutorul aplicatiei HAPPYHOME de la Gewiss.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actuatoare pentru jaluzele motorizate Gewiss
 
Actuatoare pentru jaluzele motorizate Gewiss

Actuatoare cu 2 si 4 canale pentru a activa motoarele ce misca storuri, draperii, jaluzele venetiene, jaluzele rulante, etc., prin 4, respectiv 8 contacte de iesire fara potential interblocate (ND)m cu 4 (8) butoane frontale pentru activare locala si 4 (8) LED-uri indicand inchiderea contactelor de iesire. Aplicatii: efectueaza comenzi de miscare/ajustare/oprire, impreuna cu comenzile prioritare, gestionare scene si comenzi de semnalizare alarma. Permite gestionarea a diferite momente pentru miscarile in sus/jos si pentru ajustarea sipcilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Senzori de miscare Gewiss - titanium
 
Senzori de miscare Gewiss

Detector de miscare cu detectie conditionata de catre valoarea pragului de luminozitate stabilita. Lentile reglabile. Raza de actiune: 10 m. Unghi vertical: 30°. Unghi orizontal: 105°. Valoarea pragului de lumina reglabila prin intrerupator frontal de acces sau parametru ETS. Ciclul de timp poate fi stabilit prin ETS si modificat (± 50%) prin intrerupatorul frontal de acces. LED-ul verde frontal semnalizeaza detectia miscarii si comanda intrarea. Aplicatii: permite trimiterea de comenzi temporizate la detectorul de miscare. Aparatul este capabil sa gestioneze o pauza de siguranta inainte de dezactivarea consumatorului pilot. Pentru instalarea in interioare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Proiectoare LED inovatoare de putere mare SPATIUM PRO
 
Proiectoare LED inovatoare de putere mare SPATIUM PRO

Spatium PRO este o gama de proiectoare concepute pentru a raspunde nevoilor de iluminare ale spatiilor mari exterioare si ale parcarilor auto, cu cele mai inalte standarde si performante de iluminare pentru a asigura siguranta si confort vizual maxim.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss - titaniu
 
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss

Sonda de reglare a temperaturii, cu montaj incastrat, cu senzor de umiditate pentru controlul sistemelor de incalzire/racire si de umidificare/dezumidificare de pe BUS. Profil de 3 niveluri de temperatura (comfort, pre-comfort, economic). Algoritmi de control pentru sisteme cu 2 sau 4 stari: doua puncte (PORNIT/OPRIT), proportional-integral (PWM sau continuu), ventiloconvector (max. 3 turatii). Echipat cu un LED frontal care semnalizeaza starea operationala si starea consumatorului (electrovalva). Se poate combina cu termostatele GW10795H, GW12795H, GW14795H sau cu cronotermostatele GW10794H, GW12794H, GW14794H pentru ajustarea temperaturii in diferite zone si pentru controlul si afisarea parametrilor sondei (sonda nu dispune de afisaj).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Corp de iluminat pentru interior montat pe tavan sau perete
Corp de iluminat pentru interior montat pe tavan sau perete
Bloc de jonctiune, accesoriu de cablare
Bloc de jonctiune, accesoriu de cablare
Aparataj electric
Aparataj electric
Sursa de iluminare
Sursa de iluminare
Element de ancorare si fixare, dibluri
Element de ancorare si fixare, dibluri
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...