ELBA-COM

Iluminat industrial Elba

Iluminat eficient pentru hale industriale, depozite, spatii manufacturiere, parcari, linii de productie sau fabrici.

Produse din aceasta familie

Corp de iluminat BSR-02-115 orientabil bactericid
 
Corp de iluminat BSR-02 orientabil bactericid

Corpul de iluminat tip BSR-02 este destinat dezinfectarii incaperilor din spitale, fabrici de medicamente, de produse alimentare, depozite de alimente, etc. In principal in absenta persoanelor. Corpurile de iluminat bactericide dezinfecteaza aerul si suprafetele prin iradiere cu raze ultraviolete de tip C, distrugand, neutralizand microbii si inmultirea acestora.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial POWER-FLEX H LED
 
Corp de iluminat industrial POWER-FLEX H LED

Proiectorul POWER- FLEX H LED este destinat iluminatului general de interior si exterior pentru spatii largi cu inaltimi mari 10-14 m si foarte mari 20-30 m. Aceasta gama vine cu mici modificari: sistem optic dedicat, la alegere in trei variante 30°×52°, 75° si 90°, LED-uri de puteri mari pana la 310 W si flux luminos de peste 50.000 lm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial POWER-FLEX LED
 
Corp de iluminat industrial POWER-FLEX LED

POWER-FLEX LED este destinat iluminatului general de interior si exterior pentru spatii largi cu inaltimi mari (10-14 m) si foarte mari (20-30 m). Prin constructia sa, produsul permite orientarea cu ±20° a modulelor optice, acest lucru dandu-i flexibilitatea de a putea fi utilizat atat pentru obtinerea unui iluminat concentrat pentru zone de lucru cat si pentru obtinerea unui iluminat performant cu o distributie larga pentru spatii logistice cu rafturi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat IEV-08 LED GEN2
 
Corp de iluminat IEV-08 LED GEN2

O gama de produse destinate iluminatului terenurilor de sport, spatiilor ample, depozitelor interioare, echipate cu LED-uri de ultima generatie si sisteme optice eficiente, aceasta solutie competitiva oferind economii de energie semnificative si o durata lunga de viata. Combinatia intre tehnologia LED de ultima generatie si sistemele optice de cea mai buna calitate fac din IEV LED o solutie complet flexibila – usor de instalat, indiferent de locatie, care creeaza un efect de lumina perfect-putand fi utilizat impreuna cu diverse sisteme de control a iluminatului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat IEV-09 LED
 
Corp de iluminat IEV-09 LED

Gama de produse IEV-09 LED este o solutie economica destinata iluminatului interior, a spatiilor ample, depozitelor, halelor de productie, salilor de sport etc.. LED-urile de ultima generatie, sistemele optice eficiente si aparatajul electronic fac aceasta solutie competitiva oferind economii de energie semnificative si o durata lunga in exploatare. Gabaritul mic si greutatea redusa faciliteaza instalarea. Utilizate pentru iluminatul terenurilor de sport si spatii largi interioare; iluminatul spatiilor ample interioare, halelor industriale, depozitelor si spatiilor comerciale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat etans la apa, rezistent la socuri si antivandal EI-04 4LED Bolo
 
Corp de iluminat etans la apa, rezistent la socuri si antivandal EI-04 4LED Bolo

EI-04 LED Bolo este un corp de iluminat etans la apa, rezistent la socuri si antivandal. Lumina de calitate ridicata, calda, pentru iluminat direct-indirect si driverul LED foarte eficient asigura reducerea consumului de energie, in timp ce durata lunga de viata a sursei de lumina LED indica mentinerea la minimum a costurilor de intretinere. EI-04 LED Bolo este ideal pentru iluminatul general de interior si exterior in medii in medii industriale si agricole cu umiditate ridicata, condens, vapori, gaze cu actiune coroziva. Utilizat pentru iluminatul general de interior si exterior in medii industriale si agricole cu umiditate ridicata, condens, vapori, gaze cu actiune coroziva.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial PO-01 Grato
 
Corp de iluminat industrial PO-01 Grato

Corp de iluminat destinat iluminatului general de interior si exterior, in medii industriale cu umiditate ridicata, condens, vapori, in depozite, magazine, casa scarilor, etc. Durabil si robust (IK08), corpul este realizat din aliaj de aluminiu turnat sub presiune si bride din sarma de otel protejate anticoroziv, iar aparatorul este realizat din sticla transparenta pentru a asigura performante optice corespunzatoare. Montajul se realizeaza aparent iar sursa de lumina folosita poate fi cu incandescenta sau lampa halogen Eco-clasica. Iluminatul general de interior si exterior in medii industriale cu umiditate ridicata, condens, vapori, gaze cu actiune coroziva, in depozite, magazine, casa scarilor, etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial PREMIUM LUX 12/20 LED
 
Corp de iluminat industrial PREMIUM LUX LED

Premium Lux LED este destinat iluminatului general de interior sau exterior pentru incaperi sau spatii de inaltime medie/mare (pana la 6-8m/10-14m): hale industriale, sali de sport, spatii comerciale, benzinarii, etc. Produsul ofera avantaje nete pentru instalatori, nefiind necesara deschiderea corpului de iluminat la conectare si nu necesita inlocuirea surselor de lumina, activitatile si costurile intretinere fiind si acestea minime.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial ARIA-01 LED
 
Corp de iluminat industrial ARIA-01/-02 LED

ARIA-LED - o gama de produse destinate iluminatului interior general, spatiilor ample, depozitelor, terenurilor de sport, parcarilor si fatadelor, echipate cu LED-uri de ultima generatie si sisteme optice eficiente, aceasta solutie competitiva oferind economii de energie semnificative si o durata lunga de viata. Combinatia intre tehnologia LED de ultima generatie si sistemele optice de cea mai buna calitate fac din ARIA LED o solutie complet flexibila, usor de instalat, indiferent de locatie, care creeaza un efect de lumina perfect, putand fi utilizat impreuna cu diverse sisteme de control a iluminatului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial LUMOS FIRADS-17 LED
 
Corp de iluminat industrial LUMOS FIRADS-17 LED

Corpul de iluminat industrial FIRADS 17 LED LUMOS este destinat iluminatului de interior, in spatii care necesita un indice de protectie ridicat: zone industriale, spatii comerciale si depozite. LED-uri de putere, temperatura de culoare alb-neutru 4000K, CRI: min.80 sau alb-rece (cool-white) lumina zilei 5000K, CRI: 80 cu durata de viata L70B50 de aproximativ 50.000 ore la Ta=25°C. Armatura metalica vopsita cu pulbere pe care este montat aparatajul electric. Sistemul cu LED-uri inclus in produs inlocuieste/este echivalent cu lampile fluorescente T8 Ø26mm, T5 Ø16mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
FIPAD-06-1Rx2/4/5B-14LED NG
 
Corp de iluminat industrial FIPAD 06 LED

FIPAD-06 LED, cu difuzor din policarbonat este un corp de iluminat etans, ideal pentru utilizarea in medii dure, care necesita protectie ridicata impotriva vaporilor de apa si a prafului. Difuzorul opal asigura confortul vizual si lumina de calitate. Fiind echipat cu module cu LED-uri de putere medie, FIPAD-06 LED ofera atat un consum redus de energie cat si costuri reduse de intretinere, oferind posibilitatea de inlocuire a solutiilor fluorescente fara a compromite culoarea luminii. Designul compact si economic ofera integrarea perfecta cu mediul inconjurator. Protectia IP66 a corpului de iluminat FIPAD-06 LED, este asigurata prin utilizarea garniturii de etansare si a clipsurilor din policarbonat sau otel inoxidabil permite utilizarea in locuri cu umezeala cum ar fi in industrie, depozite, garaje, sali de sport.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat etans FIPAD-06 ECO-LED protejat la umezeala si praf
 
Corp de iluminat etans FIPAD-06 ECO-LED protejat la umezeala si praf

FIPAD ECO LED in variantele de 1200 respectiv 1500mm. Fluxurile luminoase nete ale celor doua produse sunt de 4000 lm si de 6000 lm, la puteri de numai 33,6W respectiv 51,7 W. Carcasa este de tip 1x, si asigura un grad de protectie de IP65. FIPAD-06 LED, cu difuzor din policarbonat este un corp de iluminat etans, ideal pentru utilizarea in medii dure, care necesita protectie ridicata impotriva vaporilor de apa si a prafului. Difuzorul opal asigura confortul vizual si lumina de calitate. Fiind echipat cu module cu LED-uri de putere medie, FIPAD-06 LED ofera atat un consum redus de energie cat si costuri reduse de intretinere, oferind posibilitatea de inlocuire a solutiilor fluorescente fara a compromite culoarea luminii. Designul compact si economic ofera integrarea perfecta cu mediul inconjurator. Protectia IP65 a corpului de iluminat FIPAD-06 LED, este asigurata prin utilizarea garniturii de etansare si a clipsurilor din policarbonat sau otel inoxidabil permite utilizarea in locuri cu umezeala cum ar fi in industrie, depozite, garaje, sali de sport.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial FIPAD CRIO si FIPAD-07 LED
 
Corp de iluminat industrial FIPAD CRIO si FIPAD-07 LED

FIPAD-07 LED, cu difuzor din policarbonat sunt corpuri de iluminat etanse, ideale pentru utilizarea in medii dure, care necesita protectie ridicata impotriva vaporilor de apa si a prafului. Difuzorul opal asigura confortul vizual si lumina de calitate. Fiind echipat cu module cu LED-uri de putere medie, FIPAD-06 LED si FIPAD-07 LED ofera atat un consum redus de energie cat si costuri reduse de intretinere, oferind posibilitatea de inlocuire a solutiilor fluorescente fara a compromite culoarea luminii. Iluminat pentru depozite frigorifice. Iluminatul general de interior in medii umede cu praf necombustibil: hale industriale, depozite, sali de sport, ateliere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat industrial FIPAD 08
 
Corp de iluminat industrial FIPAD 08

FIPAD-08 LED, cu corp din ABS si difuzor din acril este un corp de iluminat etans, cu rezistenta crescuta la chimicale. Ideal pentru utilizarea in ferme, crescatorii de animale, spalatorii de masini, ateliere mecanice, laboratoare, cu medii dure care necesita protectie ridicata. Protectia IP66 a corpului de iluminat, este asigurata prin utilizarea garniturii de etansare si a clipsurilor din plastic sau otel inoxidabil.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noul catalog interactiv ELBA – Iluminat exterior 2020
Noul catalog interactiv ELBA – Iluminat exterior 2020
Solutii de iluminat profesionale ce integreaza tehnologii de ultima ora
Noul catalog interactiv ELBA – Iluminat exterior 2020
Noua brosura Solutii LED - ELBA 2018 - Performanta in iluminatul industrial
Noua brosura Solutii LED - ELBA 2018 - Performanta in iluminatul industrial
Noua brosura ELBA cu produsele destinate aplicatiilor industriale
Noua brosura Solutii LED - ELBA 2018 - Performanta in iluminatul industrial
Un nou parteneriat pentru eficientizarea solutiilor de iluminat ELBA
Un nou parteneriat pentru eficientizarea solutiilor de iluminat ELBA
Parteneriatul dintre ADREM LINK si ELBA-COM garanteaza un iluminat modern, eficient si ecologic
Un nou parteneriat pentru eficientizarea solutiilor de iluminat ELBA
Noua locatie ELBA situata pe Calea Lugojului nr. 126, Timisoara
Noua locatie ELBA situata pe Calea Lugojului nr. 126, Timisoara
S-a modificat adresa de corespondenta
Noua locatie ELBA situata pe Calea Lugojului nr. 126, Timisoara
ELBA si-a actualizat continutul pe proidea.ro
ELBA si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Solutii de iluminat optime, cu produse moderne si de calitate ELBA
ELBA si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Noul catalog Elba - Aparate de iluminat cu LED pentru aplicatii industriale 2017
Noul catalog Elba - Aparate de iluminat cu LED pentru aplicatii industriale 2017
Produse dedicate iluminatului interior al halelor industriale
Noul catalog Elba - Aparate de iluminat cu LED pentru aplicatii industriale 2017
Masa rotunda CNRI privind iluminatul de siguranta in organizarea si gazduirea ELBA-COM SA
Masa rotunda CNRI privind iluminatul de siguranta in organizarea si gazduirea ELBA-COM SA
Iluminatul de siguranta in contextul implementarii tehnologiilor LED si a noilor cerinte aparute pe piata romaneasca si cea europeana
Masa rotunda CNRI privind iluminatul de siguranta in organizarea si gazduirea ELBA-COM SA
ELBA-COM si-a lansat propriul site web www.elba-com.ro
ELBA-COM si-a lansat propriul site web www.elba-com.ro
Produse pentru aplicatii din domeniile industrial, comercial-office, stradal, arhitectural, festiv, etc
ELBA-COM si-a lansat propriul site web www.elba-com.ro
Noul sit de productie Elba complet operational in Parcul Industrial Freidorf
Noul sit de productie Elba complet operational in Parcul Industrial Freidorf
O cladire administrativa si laboratoare, o hala de productie corpuri de iluminat auto si o hala de productie aparate de iluminat industrial
Noul sit de productie Elba complet operational in Parcul Industrial Freidorf
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Elba
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Elba
Elba ofera o gama larga de solutii, sisteme si corpuri de iluminat
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Elba
Categorii recomandate
Corp de iluminat industrial
Corp de iluminat industrial
Lampa bactericida UV-C
Lampa bactericida UV-C
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Structura de otel, sistem hala
Structura de otel, sistem hala
Sursa de iluminare
Sursa de iluminare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...