Familie produse:  Iluminat industrial Elba
ELBA-COM Corp de iluminat industrial ARIA-01/-02 LED

ARIA-LED - o gama de produse destinate iluminatului interior general, spatiilor ample, depozitelor, terenurilor de sport, parcarilor si fatadelor, echipate cu LED-uri de ultima generatie si sisteme optice eficiente, aceasta solutie competitiva oferind economii de energie semnificative si o durata lunga de viata. Combinatia intre tehnologia LED de ultima generatie si sistemele optice de cea mai buna calitate fac din ARIA LED o solutie complet flexibila, usor de instalat, indiferent de locatie, care creeaza un efect de lumina perfect, putand fi utilizat impreuna cu diverse sisteme de control a iluminatului.

Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

Corp de iluminat interior FIA-11 LED Corp de iluminat interior FIA-11 AS LED Corp de iluminat interior KINETIK LED Corp de iluminat interior FIDA-19 LED
 
Iluminat comercial si office Elba
14 produse

Produse destinate iluminatului general de interior cu montaj aparent, incastrat, suspendat.

14 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat stradal CRIOTEK-01/-02/-03 LC LED
 
Corp de iluminat stradal CRIOTEK-01/-02/-03 LC LED

Familia de corpuri de iluminat stradal performant CRIOTEK LED reprezinta solutia provocarilor cu care se confrunta autoritatile municipale - sa asigure securitatea oamenilor economisind in acelasi timp energie, si sa diminueze costurile de intretinere. Corpul de ilumininat stradal performant CRIOTEK LED combina un design distinct cu iluminatul de calitate superioara, integrandu-se perfect in arhitectura urbana. Este o familie de corpuri de iluminat moderne pentru iluminatul stradal, cu surse de lumina de ultima generatie cu durata de viata prelungita, fiind echipat cu module LED de inalta peformanta. Este eficient din punct de vedere energetic si are un impact pozitiv asupra protectiei mediului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat IEV-08 LED GEN2
 
Corp de iluminat IEV-08 LED GEN2

O gama de produse destinate iluminatului terenurilor de sport, spatiilor ample, depozitelor interioare, echipate cu LED-uri de ultima generatie si sisteme optice eficiente, aceasta solutie competitiva oferind economii de energie semnificative si o durata lunga de viata. Combinatia intre tehnologia LED de ultima generatie si sistemele optice de cea mai buna calitate fac din IEV LED o solutie complet flexibila – usor de instalat, indiferent de locatie, care creeaza un efect de lumina perfect-putand fi utilizat impreuna cu diverse sisteme de control a iluminatului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat pietonal AVIS-02 LED
 
Corp de iluminat pietonal AVIS-02 LED

AVIS-02 LED, incorporand tehnologia LED de ultima ora, este un corp de iluminat foarte eficient, care permite o reducere semnificativa a consumului de energie in comparatie cu solutiile anterioare si reprezinta solutia ideala pentru inlocuirea corpurilor de iluminat echipate cu lampi fluorescente compacte sau lampi cu descarcare. Acestea pot fi acum inlocuite de un corp de iluminat cu o constructie atragatoare fara a se pierde echilibrul vizual si ambianta create de solutia anterioara. Destinat iluminatului ornamental de exterior pentru: intrari in spatii comerciale, magazine, cladiri, pentru alei, parcuri, faleze, parcari, gari, autogari, etc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat interior SLID-02
 
Corp de iluminat interior SLID-02

Produsele tip SLID LED, destinate iluminatului general de interior, ofera toate beneficiile tehnologiei cu LED: iluminat functional de inalta calitate, confort vizual optic prin calitatea luminii emise, cat si reducerea semnificativa a cheltuielilor din punct de vedere energetic si de intretinere. Pentru o cat mai buna intergrare arhitecturala produsul s-a dezvoltat in versiune incastrabila patrata cu inaltime redusa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Corp de iluminat industrial
Corp de iluminat industrial
Hala industriala la cheie
Hala industriala la cheie
Structura de otel, sistem hala
Structura de otel, sistem hala

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...