proidea.ro catalog online de informatii produse

Schüco castiga sase premii pentru design de produs la Red Dot Design Awards 2019


2019. mai 09.

Vederi panoramice, actionare mecatronica si solutii de protectie solara

Schüco, partener al Alukönigstahl Romania, obtine sase premii Red Dot Design 2019, fapt ce recunoaste produsele ca trendsettere in industria de profil, la categoria "Design de Produs". Doua sisteme glisante Schüco, un sistem de ferestre, unul de perete cortina si unul de protectie solara, precum si un produs Smart Building, au convins juriul in competitia internationala de design. In total, au fost inscrise peste 5.500 de produse.

Vederi panoramice
Ferestrele Schüco, sistemele glisante si de perete cortina impresioneaza prin limbajul arhitectural si designul panoramic de inalta calitate.
Sistemul de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI (Panorama Design, Super Insulated) se caracterizeaza prin deschideri de mari diemensiuni si profile cu latime redusa, efectul fiind maximizarea luminii naturale incidente. Sistemul de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE 67 PD (Panorama Design) ofera posibilitatea de a integra usile glisante de mari dimensiuni in peretii cladirii pentru a obtine vederi panoramice. In plus, un prag de nivel zero ofera confort sporit. Sistemul de perete cortina Schüco FWS 35 PD (Panorama Design) permite constructia unor pereti cortina cu cele mai mici latimi de profil, de doar 35 mm - cu valori exceptionale ale izolatiei termice, la nivel de locuinta pasiva.

Actionare mecatronica
Gama de elemente glisante din aluminiu Schüco ASE cu o adancime a profilelor de 60 si 80 mm, cu feroneria mecatronica Schüco TipTronic stabileste noi standarde pentru sistemele glisante. Cercevelele de mari dimensiuni, impreuna cu latimea redusa a profilului, permit o transparenta maxima cu un design purist. Sistemul complet, care este compus din sistemul de actionare, feroneria ascunsa si sistemul de profile, ofera o gama larga de optiuni de deschidere si confort pentru diferite utilizari, avand mereu in vedere estetica si design-ul produsului final.

Schüco DCS SmartTouch (Door Control System) combina comunicarea cu usa de intrare si controlul accesului intr-un singur modul, oferind o punere in functiune simpla, o operare intuitiva si un design de inalta calitate. DCS SmartTouch poate fi montat in orice usa de intrare Schüco, pe perete sau incastrat si poate fi folosit si de la distanta prin intermediul aplicatiei Schüco pentru iOS si Android.

Solutii de protectie solara
Jaluzele exterioare Schüco CSB cu lamele din aluminiu sunt o solutie eficienta de umbrire, fiabile chiar si la forta vantului de 9-10. Cu un nivel de transparenta de peste 23%, legatura cu lumea exterioara este pastrata chiar si atunci cand jaluzelele sunt complet inchise. Fiind disponibile in diferite variante de eloxare, jaluzelele pot completa designului exterior al unei cladiri sau pentru accente de culoare.

Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul de ferestre Schüco AWS 75 PD.SI

 Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul de ferestre Schüco AWS 75 PD.SI

Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul glisant Schüco ASE 67 PD

 Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul glisant Schüco ASE 67 PD

Castigator Red Dot Design Award 2019: gama de sistem glisant Schüco ASE 60/80 TipTronic

 Castigator Red Dot Design Award 2019: gama de sistem glisant Schüco ASE 60/80 TipTronic

Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul de perete cortina Schüco FWS 35 PD

 Castigator Red Dot Design Award 2019: sistemul de perete cortina Schüco FWS 35 PD

Castigator Red Dot Design Award 2019: Schüco DCS SmartTouch

 Castigator Red Dot Design Award 2019: Schüco DCS SmartTouch

Castigator Red Dot Design Award 2019: Jaluzelele Schüco CSB

 Castigator Red Dot Design Award 2019: Jaluzelele Schüco CSBIn cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Schüco, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.
 

produse
Firma
Sediu: RO-030834 sector 3, Bucuresti, Bd. Unirii, nr. 64, bl. K4
Telefon: +40 21 327 7780
Fax: +40 21 326 4860
E-mail:
Web: www.alukoenigstahl.ro
Adriana Serban
director marketing +40 72 322 3223
   
   
   
Alukönigstahl este o companie de succes, activa in 19 tari din Europa de Sud Est, care se afla la a patra generatie in proprietatea familiei König. Munca in echipa si dezvoltarea inovativa a produselor au propulsat Alukönigstahl in pozitia de lider de piata. De peste 60 de ani exista o alianta cu doi producatori internationali de sisteme: Schüco, lider mondial al sistemelor din aluminiu si experti in PVC si Jansen, specialist in profile din otel.
Din 1995 a fost infiintata Alukönigstahl Romania, cu sediul central si depozitul in Bucuresti.
Denumiri marca: Schüco Jansen
Cuvinte cheie:  alukonigstahl  alukoenigstahl  schuco  schueco  premii  design  red  dot  2019  ferestre  usi  glisante  smarttouch  smart  aws  cbs  jaluzele  fws  perete  cortina  ase  tiptronic  tip  tronic