proidea.ro catalog online de informatii produse

ABB lanseaza cel mai rapid incarcator pentru vehiculele electrice din lume cu ocazia Targului de la Hanovra 2018


2018. aprilie 24.

Consolidandu-si astfel pozitia de lider in domeniul mobilitatii durabile

Lansarea comerciala a incarcatorului rapid Terra HP plaseaza ABB in fruntea tehnologiei de incarcare a vehiculelor electrice.

Operand cu puteri de pana la 350 Kilowati, cel mai nou model de la ABB, incarcatorul Terra High Power, asigura posibilitatea autovehiculelor sa parcurga pana la 200 de kilometri distanta cu o incarcare in doar 8 minute. Noile incarcatoare sunt ideale pentru a fi utilizate in zonele de odihna de pe autostrada cat si in statiile de benzina.

Incarcatoarele ABB sunt instalate in intreaga lume si au fost recent selectate spre utilizare de catre Electrify America, cel mai mare proiect de infrastructura pana in acest moment pentru vehicule electrice din Statele Unite. Cu peste 6.500 de statii de incarcare rapida de curent continuu instalate in 60 de tari, ABB este lider mondial pe segmentul de incarcare rapida de curent continuu.

Portofoliul de produse al ABB, care include tehnologii de incarcare pentru autoturisme electrice, autobuze si camioane, precum si solutii pentru nave, cai ferate si transport pe cablu, pozitioneaza in mod ferm compania ca fiind campion mondial in domeniul mobilitatii electrice. Pentru a-si expune si mai mult pozitia de lider in domeniul mobilitatii electrice prin parteneriatul sau cu Formula E care este prima serie de motosport international FIA complet electric, ABB a expus in cadrul standului sau o masina de curse Formula E precum si simulatoare de conducere.

B&R, furnizor de solutii de varf pentru automatizarea masinilor si a fabricilor din intreaga lume, va participa pentru prima data in cadrul standului ABB, dupa ce compania a fost achizitionata in iulie 2017 si este acum integrata in divizia ABB de Automatizare Industriala ca si business unit pentru Automatizare Industriala si de Fabrica.

Demonstrand angajamentul sau de a veni in sprijinul comunitatii internationale in vederea abordarii oportunitatilor si provocarilor ridicate de inteligenta artificiala si automatizarea industriala, ABB va anunta in cadrul Targului de la Hanovra un raport de ultima ora cu The Economist Intelligence Unit: "Indicele de Pregatire pentru Automatizare: Cine este pregatit pentru Viitorul Val de Inovatie?". Raportul constata ca si tarile cele mai bine pregatite trebuie sa dezvolte politici educationale mai eficiente si programe de formare.

Tehnologii de pionierat suplimentare pentru utilitati, industrii, transport si infrastructura evidentiaza capacitatea ABB de a aduce energia electrica de la orice centrala electrica la orice tip de priza, cat si sa automatizeze industria, pornind de la resurse naturale si ajungand la produse finite. Alte solutii inovatoare care vor fi expuse in cadrul Targului de la Hanovra 2018:
  • B&R's ACOPOStrak, sistemul flexibil inteligent de transport, care stabileste un nou standard pentru controlul miscarii inteligente din fabrica in epoca customizarii in masa si B&R Orange Box, o solutie avansata de analiza a activelor din zonele de tip brownfield, care le permite utilizatorilor accesul la date inaccesibile, provenite de la masini izolate digital.
  • Incarcatorul de perete de curent continuu EVLunic AC, disponibil la o putere de incarcare de la 4,6 kW pana la 22 kW, care serveste drept punct de incarcare de inalta calitate, eficient din punct de vedere al costurilor, utilizat atat in scop rezidential, cat si in zone de business, alaturi de linia de statii de incarcare publice, Terra HP.
  • Transformatorul de Putere ABB Ability™, cu dispozitive inteligente incorporate in fiecare transformator ABB pentru a permite clientilor sa monitorizeze de la distanta parametrii vitali in timp real pentru o mai buna fiabilitate si o utilizare mai mare a retelelor energetice si a retelelor de putere.
  • Sistemul de Propulsie Digital ABB Ability™, care asigura functionarea eficienta a echipamentelor de propulsie, inclusiv actionari, motoare, rulmenti si pompe. O suita de servicii de monitorizare - incluzand analize avansate si planificare de intretinere - permite utilizatorilor "sa vada" digital variabilele operationale printr-un portal unic, incorporat.
  • ABB Ability™, platforma digitala unificata, trans-industriala, care permite clientilor sa cunoasca mai mult, sa faca mai mult si sa faca mai bine - impreuna. Lista completa a celor 210 de solutii este disponibila in noul catalog ABB Ability™ Solutions, care este lansat la eveniment.
  • STIR, robotul submersibil pentru inspectia transformatorului, care face posibila inspectarea interna a transformatoarelor fara scurgerea uleiului, facand astfel posibil ca sarcina sa fie mai sigura si mai putin costisitoare.
  • Celulele cu izolatie in SF6 (GIS), care implinesc 50 de ani in 2018. Cu peste 30.000 de instalari la nivel mondial, GIS foloseste hexafluorura de sulf sub presiune (SF6) ca si gaz izolant in loc de aer, pentru a permite operatiuni electrice mai sigure in spatii inchise.
  • ABB Ability™ Connected Services, deblocand o gama larga de posibilitati de diagnosticare, monitorizare, mentenanta predictiva si optimizare a activelor, cu pana la 25% mai putine incidente si cu 60% raspunsuri mai rapide si timpi de recuperare a problemelor.
  • YuMi®, primul robot cu doua brate cu adevarat colaborativ si SafeMove2, solutia de siguranta care permite robotilor sa imparta in conditii de siguranta spatiile de lucru cu operatorii umani, reducand in acelasi timp investitia totala cu 30%.
ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este lider in tehnologia de pionierat in domeniile produse electrice si energetice, robotica si miscare, automatizare industriala si retele energetice deservind clienti din domeniile utilitatilor, industriei, transporturilor si infrastructurii la nivel global. Continuand istoria de peste 130 de ani de inovatie, ABB scrie astazi viitorul digitalizarii industriale, cu doua propuneri de valoare clare: aducerea energiei electrice de la orice centrala electrica, spre orice priza si automatizarea industriala, de la resurse naturale la produse finite. Ca si partener de titlu al Formulei E, clasa internationala de motosport FIA complet electric, ABB impinge limitele mobilitatii electrice pentru a contribui la un viitor durabil. ABB opereaza in peste 100 de tari, avand aproximativ 135.000 de angajati.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele ABB prezentate in cadrul targului de la Hanovra 2018, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele ABB, prezentate in catalog, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei ABB Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4D, Cladirea Green Court - C, et.8
Telefon: +40 37 215 8200
Telefon: +40 37 215 8257
Fax: +40 21 310 4383
E-mail:
Web: www.abb.com.ro
Nicoleta Deaconescu
   
   
   
   
   
ABB este prezent pe piata romaneasca de peste 80 ani - la inceput prin cele doua companii ASEA si BROWN BOVERI, iar din anul 1992 printr-o organizatie ABB locala.
ABB, una dintre companiile de top din lume in domeniul tehnologiei energetice si de automatizari care permit clientilor din domeniul utilitatilor, industriei, transporturilor si infrastructurii sa isi imbunatateasca performantele, diminuand impactul asupra mediului inconjurator. Grupul de companii ABB opereaza in aproximativ 100 tari, avand in jur de 135000 angajati.
Denumiri marca: ABB, Busch-Jaeger
Stire
ABB a sarbatorit inovatia de pionierat in domeniul mobilitatii electrice
2018.06.11    
ABB achizitioneaza B&R
2017.04.05    
ABB lanseaza oferta sa in domeniul solutiilor digitale industriale de ultima generatie, ABB Ability™
2017.03.17    
Cuvinte cheie:  abb  romania  international  targ  hanovra  2018  br  b&r  ability  stir  robot  yumi  incarcator  incarcatoare  rapid  rapide  terra  hp  vehicul  vehicule  autovehicul  autovehicule  mobilitate  mobilitati  electric  electrice